קודם כל תודה. הרעיון דומה לבישול מרק כתום
שני בצלים קצוצים מוזהבים בשמן זית בליווי ארבע שיני שום ואורגנו טרי, הוסף להם תפוח אדמה קלוף וחתוך, ולאחר מספר דקות- שני שורשים גדולים של parsnip (גזר לבן אם הבנתי נכון את התרגום העברי), גם הם קלופים וחתוכים לקוביות. לאחר מספר דקות כוסו החברים במים ובושלו. תיבול היה מאד עדין- מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
אחרי כ- 40 דקות, כשהכל היה רך- מחיתי את הכל במערבל מוט, הוספתי נוזלים, תיקנתי תיבול ואז הוספתי כחצי כוס חלב קוקוס והמשכתי עוד מספר דקות.
בקיצור- כמו מרק כתום, אבל עם parnsnip
להוספה בסוף- בוטנים טחונים וגרעיני חמניות קלויים