מרשה לעצמי להעז..

מרשה לעצמי להעז..

אמנם זה הפורום של שלומי אך שלומי הוא חלק ממני לא פחות מאשר ששיריי הם חלק ממנו.. ביום שלישי אני מופיע בצוותא... זה לא כל כך קשור לפורום הזה אך אתמול בלילה נתקלתי במשהו שנכתב עלי ובגלל ששלומי מוזכר פה אז תפסתי טרמפ להזמין אותכם... שבת שלום..

"יופי" זיו טוב שאתה מרשה לעצמך להעיז...

אם לא פה אז היכן???שלומי הוא חלק מאתנו ומי שהוא חלק מ...(קצת הסתבכתי עם כל החלקים
)בכל אופן -אתה בהחלט חלק מאתנו. נאחל בהצלחה ונשמח לפרגן.

תודה רבה ובשורה משמחת!

קודם כל תודה רבה-את הזיקוקים ניתן להשאיר בבית....בצוותא 2 חחחח זיקוק אחד מספיק כדי שכולם יחנקו...:) והגבשורה המשמחת: "ואני שר" הוא אחד משלושת קליפי השבוע של ערוץ 24 החל מיום א' הקרוב.... שבוע טוב

osnat51

New member
../images/Emo23.gifתמיד טוב לקבל בשורות משמחות.

ואל תדאג, הזיקוקים ישארו בבית.

osnat51

New member
../images/Emo23.gifזיו, ברור שנגיע. בהצלחה!

שאלה: ניתן להביא אנשים נוספים?

אוסנת ,את מזכירה לי איזו בדיחה ישנה..

סוס אחד נכנס לפאב. הברמן שואל אותו מה הוא רוצה לשתות והסוס עונה: "בירה בכוס" אז הברמן שואל " עם קש?" אז הסוס עונה:" בטח,עם המון קש" איזו שאלה זו-כמה שיותר אנשים יותר טוב... תודה

karoleking

New member
אסנתי... כרטיס עולה 50 ש"ח

מי שרוצה לבוא, מוזמן לקנות ולהגיע.

אלכס ב

New member
שיר ענק!!!

אבל למה תמיד כותבים שהשם שלו זה "תודה שנכנסת לי אל הלב"? זה לא המקום היחיד. זיו, אני חייב לומר שהשירים היפים באלבומים האחרונים הם שלך (למעט אולי מלאכית שהוא לא רע אבל בפער מהאחרים). אגב, למה בקליפ של "ואני שר" מצולמת מיכל בכזה מיקוד? הוא הוקדש לה או משהו כזה?

אלכס חייבת לדעת מי אתה?!!!!

יש לציין שאתה מופיע מידי פעם בפורום זורק כמה מילים ונעלם... אגב מלאכית שיר ענקקקקקקקקקק .

למעלה