מרשם ליובש מיני- לכל הנשים!ו

P a r o n e T

New member
מרשם ליובש מיני- לכל הנשים!ו

איך זה שלפעמים העולם המוכר שסביבי, מתפרק, ואני לא יכולה לעשות דבר כדי לעצור את ההתמוססות... זה אותו ספל נס קפה בבוקר, זה אותו עיתון, וזו אותה תוכנית בטלוויזיה, ועדיין השטויות גודשות את העולם. נשים - כל כך טיפשות, כל כך מפגרות, כל כך עושות טעויות שחוזרות ונישנות רק כדי שהגבר , הבעל, החבר שלהן יהיה מרוצה. אם היא/את יכולה להרעיב את עצמך על קרקר וגזר, כי המניאק יודע איך לצבוט בשומנייך, בדיוק איפה שהקפל של החולצת בטן שלך נמצאת, ליד החברים שלו או המשפחה, ולהגיד לך "בטטה", אז אמרי לי,למה זה טוב?, מה את עושה עם הקוף השעיר הזה? תסתכלי מה ה"גבר" שלך משאיר אחריו במקלחת, תראי איך הוא אחרי כמה זמן שאתם יחד, כבר לא שואל אם "גמרת?" נהנית?, וכולי, כולם חוזרים בסופו של דבר להיות ניאנדרתאלים, אז תקשיבי, חרפת הנשים, כן, את! את!, שמשתרכת אחריו ותלויה בו, וגם אם יש לכם ילדים יחד, תדעי שאת עוד תלויה במשכורת שלו, ובאיפור שהוא קונה לך, (אפילו אם את עובדת בחצי משרה ב 144, או במכון מור, את עאלק עובדת בשביל החברה, הכסף, החברות, וה"לצאת קצת מהבית") אבל בעצם, את תגיעי לגיל 42 ואולי גם עוד לפני זה, ותגלי שכל השנים האלו הוא בגד בך עם פרגיות צעירות ומתוחות בטן יותר ממך, בגיל שאת נמצאת בו, אפילו שכל האיפור והצבע על שיערך היבש שבעולם נותנים לך את ההרגשה שאת יפה, הוא יזרוק אותך!, הוא ישאיר אותך עירומה, מקומטת, ולא יהיה אכפת לו להצהיר כבר קבל עם ועדה שהוא יוצא עם אחת בת 27 (במקרה הטוב, במקרה הגרוע עם בת 17), ואת, תשארי עם הילדים, עם הזכרונות, המירמור, עם הבטן הנפולה מהלידות, תחלמי לעשות ניתוח הגדלת והרמת חזה, ותחלמי למצוא לך מישהו אחר, מה שתמצאי בסופו של דבר, זה כמה זיונים מתחלפים ללילה (או ליום כשהילדים בחוץ) ותמשיכי לבכות את עורך ומצבך. אז תעשי לך מנהרת הזמן גלגלי את העתיד לעכשיו וכאן, למה לך כל זה? למה לך להשקיע בכלל בו, זה נראה לך אהבה? מטומטמת! צאי מזה, את לא צריכה גבר, את לא צריכה כלום, קני לך ויברטור, תרגישי יותר טוב, בלי חובות, בלי פלאפונים, בלי קנאה, משכנתא, חברות, ושאר זיבולי שכל של החיים, תתחילי להשקיע בעצמך. בא לך ילדים?, תעשי, את לא צריכה בעל בשביל זה, יש דרכים אחרות. ולמען השם, הקריאה הבאה, היא התחנחנות מובהקת, לכל הנשים באשר הן, אם את לא בלונדינית, אל תנסי להיות, זה מגעיל זה צבע צהוב שנראה במקרה הטוב כהקאה של בבון, ובמקרה הרע כהקאה של פיל שעבר היפנוזה אחרי שאכל פיצה מקולקלת, תחיי עם הצבע הטבעי של שיעריך, אם את לא יפה, זה בין כה לא ישנה כלום. יום טוב אוהבת פרונת.

Kingeh

New member
שקל?

אם את חיה בתפיסה כזו שיהיה לך לבריאות. אני כבר שם שקל בקרן "קנו לפרונת ויברטור! בעזרתכם היא לא תהיה מדוכאת מינית" אני אבקש מקיציס להנחות ערב בשבילך בו כולם יתרמו לך. ועכשיו ברצינות, תעשי ביד, פרקי עצבים, תרגעי, ותנשמי את עולם המציאות.

Zoharrr

New member
אז זהו

שלא לא משנה כמה פעמים נכוויתי מאהבה ומגברים זה לא יעזור, כמה שהם יכולים להיות חארות הם גם יכולים להיות הכי מדהימים בעולם... והוכיחו לי את זה יותר מידי פעמים בכדי שאני אוותר עליהם... גברים אתם אחלה!!! (בוגדת במין שלי יודעת...) נשים הן רעות, קנאיות ותככניות!!! (אני בכלל לא מכלילה....)

למעלה