מרשם שהאופטומטריסט שלי מתחמק מלתת אותו

מרשם שהאופטומטריסט שלי מתחמק מלתת אותו

שלום, עשיתי בדיקת ראייה שכמובן הבנתי שהבדיקה עולה הרבה ולכן השתלם כבר לקנות משקפיים אחרי הבדיקה והבדיקה פלוס המשקפיים שניהם קומפלט. אני לא מרוצה מהמשקפיים ורוצה ללכת לעשות בדיקה גם אצל אופטומטריסט אחר בקליניקה אחרת. לאחר הפצרות ומשחקים איתו(לא בצורה טרחנית) הוא ניאות לתת לי את המרשם בעל פה, אבל כשהלכתי לבדוק את המשקפיים באופטיקה אחרת, אמרו לי שהמספר בצילינדר הוא מינוס חצי ולא פלוס חצי כמו שהבנתי מהאופטומטריסט שלי שטען שאין מינוס בצילינדר(על כל צרה שלא תבוא אני לא אגיד את זה באופן גורף וכמובן ובטח שלא אגיד את שמו). השאלה זה אם יש לי אפשרות לקבל את המרשם מפורט בדפוס בלי תוספת תשלום(הוא טען "שהמידע מובנה במערכת ולכן אי אפשר להדפיס את המרשם" או משהו בסגנון). השאלה היא אם בנוסף במרשם יהיה מידע נוסף למה שהוא אמר לי בעל פה שיהיה רלוונטי כדי להשוות עם אופטומטריסט אחר ובכלל אפילו לגשת לרופא עיניים שיבוא בגישה נייטרלית שאין לו סיבה לעזור לאופטיקה זו או אחרת. אני חושש שהאופטומטריסט שהלכתי אליו הוא לא רק ישר, אלא נוכל אע"פ שהוא נחשב לבעל ותק רציני בתחום(ולא רק החוסר יושר אלא ממש באופטיקה) והמכשור שלו נחשב למעולה על פי לפחות מה שידוע לי. היו עוד סיבות שאני לא אוהב אותו אבל לא אלאה אתכם בפרטים. אז האם יש לי זכות לדרוש את המרשם בתוקף החוק ללא כסף והאם יש מידע רלוונטי במרשם מעבר למה שהוא אמר לי ושאפשר לבדוק באמצעות מיכשור את המשקפיים החדשים שלי ולבדוק את המרשם?

מרשם למשקפים

שלום
במידה ושילמת עבור בדיקה אתה רשאי לקבל אותו
עליך לסמוך על האופטומטריסט ולוודא שיש לו את רשיון משרד הבריאות
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp