מרתון או הרקדה בסוף השבוע הזה?!?

עלי כהן

New member
מרתון או הרקדה בסוף השבוע הזה?!?

אשמח אם מישהו(י) יטרח לעדכן אותי בפורום או בהודעה אישית היכן יש הרקדה מעניינת וטובה של ריקודים ישנים או "בטעם של פעם" בסוף השבוע הקרוב, לפני "פסטיבל כרמיאל". ת ו ד ה מ ר א ש

בי

New member
בקיבוץ אלונים, אחרי טבעון

הרקדה צעירה, בת כמה חודשים, של זאב ניסים, משעה 21.00. יוצר אורח: בנצי תירם. כניסה 22 ש"ח. ההרקדה טובה, המרקיד מצויין, לא צפוף מדי. מומלץ.

יקנעם

New member
הרקדה בסוף השבוע בקיבוץ אלונים

חשוב לציין שההרקדה במוצאי שבת היא הרקדת נוסטלגיה ז"א רק ריקודים ישנים משעה 21:00 זאב

בי

New member
הוא שאל על הרקדה של ריקודים ישנים

ולכן לא ציינתי זאת שוב בתוכן ההודעה. אני בעד צימצום.

רקון

New member
הרקדה באלונים

הרקדה על הכיפק מרקיד מצוין והאווירה נעימה ותוססת כדאי!

גרנדל

New member
ריקודי עם בצפון בושה

בתור רוקד ריקודי עם,שנים רבות,אני חרד מאוד לאור התופעה המבישה,ההולכת ומתגברת,כאילו אין לאנשים מה לאכול בבית,ואני שומע: מעניין מה התפריט היום באלונים. אוי לבושה למה שהיגענו. וכוונתי היא,שבתקופות היפות,רוקדים הגיעו לחוגים והרקדות מתוך בחירה של מקצועיות המדריך בלימוד,איך אותו מדריך רוקד במעגל שאפשר ללמוד ממנו,ולא נתקע ומסתתר אחרי ההגברה,איך אותו מרקיד יודע להוביל ערב על רמה,ולא להפוך מקום תרבותי, לעוד מסעדת פועלים זולה,שבה אנשים מתנפלים על האוכל,בצורה מבישה,וחסרת רסן,ומגלה את אותם אנשים במערומיהם,ואני לא מכליל,כי יש עדיין אנשים שלא איבדו את השפיות.לאחרונה יש קצת היסחפות גם בכפר מסריק,ואני חושב שהמדריך בכפר מסריק,הידוע שנים רבות,כמיקצוען אמיתי,לא צריך להיסחף לחוליגניות הזו.לסיום אני פונה לכל הנוגעים בדבר,אל תורידו את תרבות הריקודי עם לשפל המדרגה.בתיקווה ותודה. קראוס דני

גרנדל- תגובה

צהריים טובים לך. זה לא מוזר? שאתה כותב כבר פעמיים,על אותו חוג? ואותו מדריך? שקוף שזה מגמתי ואישי. הקטע של הכיבוד בהרקדה,לא נולד באותו חוג.זה ישנו כמעט בכל החוגים,וכבר מזמן.אני אישית נגד מאכלים בהרקדות.אבל אם זה יוצא בחגים כמו: פסח,פורים,חנוכה,עצמאות.טו בשבט ועוד... למה לא לסמל את החג הרלוונטי? זה יפה ומיוחד רק לנו.בימים טרופים,וחמים אלו,מה רע בשלגון,או פלח אבטיח לרענן את הגוף החם והמזיע? אין קשר בין דברים אלו להרקדה עצמה. ובכלל ציינתי לא מזמן שהרקדה היא, גם מפגש חברתי חשוב. ומה יותר כיף במפגש כזה על כוס קפה? הרעיון הוא:אוירה בהרקדה. לא עושים הפסקה בשביל לאכול,ההרקדה זורמת וכל מי שחפצה נפשו במשהו ניגש ולוקח, בזמנו החופשי. היתי לא מזמן בחוג עליו כתבת באלונים,ולדעתי?ראית רק את חצי הכוס הריקה וחבל.זאב ניסים מדריך מקצועי,מלהיב את הקהל,כן נמצא בתוך המעגלים,ובהחלט כריזמטי.ועל כך יעידו מאות הרוקדים אצלו.אנשים מצביעים ברגלים ידידי . ודעתם מסתבר לא כדעתך.יש בחוג המונים של רוקדים.הרפרטואר באמת מגוון,האוירה יוצאת מהכלל,אולם ממוזג.ומה עוד צריך?להרקדה מוצלחת? במקום לכעוס ידידי,תמצא לך חוג אחר שאין בו את מה שאתה לא אוהב? ותהנה לך.יש שפע של חוגים בצפון. בוודאי תמצא אצ מבוקשך.כי לפי דעתי התופעה הזו לא תפסיק,רק תלך ותשתכלל.כל עוד וההרקדה לא נפגעת? רק אתם הרוקדים יוצאים נשכרים מכך. שיהיה לך יום טוב ידידי.

Raccoon

New member
תגובה ליום טוב אוחיון

שלום לאדוני אמנם אני לא מכיר אותך,אבל מכבד את ההיתיחסות בתגובתך בהחלט,אני מבקש ממך לדייק,שמי קראוס דני כפי שציינתי בתגובה,וזו פעם ראשונה שאני מתייחס לתופעה,אז צר לי, אולי התבלבלת ביני לבין מישהו אחר,ידידי לא נורא זה קורה,כולנו בני אדם.חבל שלא שמת לב, אני התייחסתי לריקודי עם בצפון,לידיעתך,ציינתי גם בכפר מסריק התחילו להיסחף,ולידעתך,גם בעברון ניסחפים,לתופעה השלילית הזו,אז תגיד שאני מגמתי,ואישי, נגד המקומות שציינתי.חבל שראית בדרך שלך חד צדדי.לו הייתי יכול מבחינה חוקית לצלם,במקומות שציינתי,היית נוכח באמיתות שבדבר,ולראות כמה זה מכוער.חוץ מזה אני מסתובב בהרבה הרקדות בארץ,ולא ראיתי תופעה כזאת. ואני מקווה שאתה מאמין במה שכתבת,שאתה נגד מאכלים בהרקדות.אני לא כועס כפי שציינת,אני פשוט מאוכזב וחרד לתופעה מבישה זו,בתיקווה שתבין אותי,תודה קראוס דני

דני קראוס- תגובה

ערב טוב לך. ראשית,אני מתנצל אם בילבלתי אותך עם משהו אחר.בהרבה הרקדות ראיתי אזני המן ועוגיות בפורים.הרבה מופלטות בהרקדת מימונה,סופגניות לרוב בחנוכה,שנות-60 וסלסה בהרקדת סילבסטר,פירות יבשים בטו-בשבט,קרטיבים ואבטיחים בערב חמסין. שוב אם זה לא פוגע בשטף ההרקדה? זה נראה לי סבבה. אוכל, ממש אוכל לא שמעתי. ואני נגד זה.שמעתי שבאיזו הרקדה,(דווקא בצפון) עשו ערב הרקדה אותנטי כולל מאכלים אותנטיים.כשזה חד פעמי? וכשהמטרה הינה ללכד את כל העדות בהרקדה? זה נשמע טוב ומבורך,כשזה נעשה אחת לכמה שנים. מקווה שהבהרתי את עצמי יותר טוב.מצטער שוב אם בילבלתי בינך לבין מישהו אחר.אבל אני זוכר שזו הפעם השניה שכתבו על כך.בכל מקרה ידידי,רקוד להנאתך כמו כולנו, כי בזה כוחינו. תנסה להתרגל לתופעה הזו ויוטב לך, כי להעלם ? היא לא!!! אנחנו נתונים לשינויים תמידיים, ואנחנו צריכים להדביק אותם.אתה לא נראה לי האיש שידרוך במקום.לך קדימה חבר.פעם הרקידו עם אקורדיון, היום עם מחשב. ואולי בעתיד תהיה הרקדה וירטואלית. שיהיה לך ערב נעים ומהנה מיום טוב.

עלי כהן

New member
תודה לעונים ולהת´ בהרקדה

אגי מגיע מחו"ל ואם הכל יילך כשורה - אהייה בהרקדה המומלצת של זאב ניסים באלונים . אשמח לפגוש פנים מוכרות וריקודים אהובים ותודה לאלה שטרחו ליידע אותי (וגם תודה לירון ולאתר שלו- מה היינו עושים בלי הבולדוזר הזה?)

ועוד עצה

תגיע מוקדם כי אח"כ צריך לחנות בסוף העולם... ואני אהיה אחת מהפנים הלא מוכרות בהרקדה הזו

למעלה