מרתון בואנוס איירס 2006

yoelmati

New member
מרתון בואנוס איירס 2006

אתמול חזרנו מסופ"ש ספורטיבי בבואנוס, אחרי שרצנו את המרתון הבינלאומי שנערך שם. יחד עם עוד יותר מ-3000 משתתפים רצנו 42.2 ק"מ ברחובות העיר, יצאנו משכונת נונייז, דרך הפארקים של פאלרמו, רקולטה, שדרות ה-9DE JULIO עד האובליסקו, פלאזה דה מאז'ו, לה בוקה, פוארטו מאדרו, ובחזרה עד לנונייז ולסיום המתוק בתוך האיצטדיון של ריבר פלייט. היה ממש נהדר, מה שהפריע קצת היו הגשם והרוח (כמובן שכל זה בטמפ' של 23-25 מעלות) אבל מה זה משנה, העיקר לרוץ ולהנות. אפילו סיימתי באחלה תוצאה. אני אשתדל לצרף תמונות בהמשך השבוע...

אלון 58

New member
ממתינים לתמונות!

על העדכון

גרי רשף

New member
איזה יופי!../images/Emo140.gif

קודם כל- כבוד גדול שיש לנו בפורום אצן מרתון, שמסוגל להתמודד עם אתגר שכזה! ברור שנשמח לראות תמונות, ואולי גם קצת רכילות על הזמן שלך, ועל הריצה: הצופים בדרך, רגעי המשבר, אטרקציות, המשתתפים האחרים, הזינוק והסיום, ההתאוששות אחרי.. יש במקביל מירוצים למרחקים קטנים יותר (נניח חצי מרתון)? ההודעה שלך עשתה לי את הבוקר!

גרי רשף

New member
חיטטתי קצת..

אתר המירוץ הוא http://www.maratondebuenosaires.com/ , אבל לא מצאתי את השם המצויין בכרטיס האישי שלך.. יש שם המפות של המרתון ושל המירוצים הקצרים (8 ק"מ, 4 ק"מ), אבל הקישור לתמונות אינו מוביל לשום מקום. אולי יום אחד אזכה להשתתף ב-8 ק"מ..

yoelmati

New member
הנה הקישור

אני במקום ה-213, ואחי במקום ה-205. בינתיים הטבלה מסודרת לפי זמנים רשמיים, אבל תכל'ס אחרי זה יסדרו אותה לפי זמני נטו, ואז נקפוץ כמה מקומות למעלה. זמן רשמי הוא הזמן מרגע יריית הזינוק. זמן נטו הוא הזמן מרגע שחוצים את קו הזינוק (כשיש עוד 3000 שמזנקים ביחד יש הפרש די גדול בין הזמנים, אצלי מדובר בדקה לדוגמא). השם המופיע בכרטיס האישי שלי כולל את השם שמופיע בתעודת זהות הישראלית שלי - יואל, ואת השם המופיע ב-DNI הארגנטינאי שלי - גבריאל... בגלל זה כנראה הסתבכת. הקישור לתמונות עוד לא עובד כי מדובר באלפי תמונות לטענת האתר... אז צריך לחכות. תמונות אחרות וחוויות כמו שביקשת אני אשתדל לצרף בסופ"ש (למרות שאני לא יודע את מי זה יכול לעניין)... בינתיים אני די עסוק עם מבחני סמסטר... מצטער. המשך שבוע טוב.

גרי רשף

New member
רק אם יהיה לך חשק..

אני רץ בערך 5 ק"מ (במהירות איטית יותר משלך!), ומזה אני יכול לנסות ולהבין מה זה לרוץ יותר מ-42 ק"מ, וגם להתפעל ולקנא..

batigol

New member
תיקון קטן

אין דבר כזה אצן מרתון....רק רץ מרתון. אצן הוא רץ שרץ מיאוצים, כלומר ריצות קצרות, מ100 מ' ועד 400 מ' בערך. בלועזית ספרינטר. למרות שיש כמה רצים שכשרואים אותם, בהחלט יכולים לחשוב שהם יצאו לריצה קצרה של 100 מ' ולא למרתון, אבל עדיין הם נקראים רק רצים.

גרי רשף

New member
יש לנו כמה תותחים בפורום../images/Emo45.gif

בתור רץ למרחקים צנועים ועם תוצאות צנועות עוד יותר- אני שמח מאוד שיש לנו כאן ספורטאים כמוך. צה"ל אולי קצת יפריע, אך לא ימנע ממך, ומקווה מאוד שתעשה את זה כשתוכל!

למעלה