מרתון! + דרושים + הסבר

טל קר

New member
מרתון! + דרושים + הסבר

הסבר: כתבתי כבר הודעה בנושא, אבל היא נעלמה עמוד אחורה ומסרבת להיות מוקפצת. עוד הסבר: יש לי YES אין לי ביפ. דרושים: העונות הראשונות של זינה, להקרנת מרתון אצלי בבית. מרתון : הנה קישור להודעה המקורית שמפרטת, נא לענות לי כאן או באימייל. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=175&msgid=1000438

Shenok

New member
הבעיה היא באמת קלטות?

כי אני בטוח שאפשר להפעיל את הפינץ´ על כמה אנשים כאן כדי שישאילו אותן. תודיעי לי אם זה המכשול האחרון אני אדאג שהקלטות יגיעו עד אליך עם שליח.

טל קר

New member
כן, דירה כבר יש (שלי), חסרות קלטות,

ואז חסר רק לקבוע תאריך ומוזמנים (בגלל שבכל זאת מדובר בסלון נאלצת להגביל לכ- 15 אנשים)

KoKolita

New member
יש לי המון פרקים!

הקלטתי את רובם (יכול להיות שאת כולם..) מביפ...

טל קר

New member
מצוין. כל מי שרוצה להשתתף, נא

להתפקד אצלי באימייל, או כאן, אני מזכירה שיש אפשרות רק ל15 מקומות (במקרה הטוב)... מתוך ה15 נתפסו כבר המקומות הבאים: א. אני (וחתול אחד שגם רוצה לצפות) ב. ניבה השניה (לא קלזון) שהתפקדה אצלי באימייל ג. קיטיארה (שמביאה את ה"סחורה") אחרי שיהיו האנשים נקבע תאריך נוח לכולם, והיידה. מכיוון שמדובר בדירה שכורה, התאריך תלוי בבעלי ההקלטות, ומצידי אפשר גם מהיום למחר (רק לא מחר...) מיקום הדירה (למי שזה משפיע לו על התאריך) - מרכז הרצליה. טל

Niff74

New member
הממ... אפשר גם? ../images/Emo54.gif

אם צריך, יש לי את כל הפרקים, ובנוסף עוד כהנה וכהנה שטויות... וחוץ מזה, החתול קנה אותי...

ares chosen

New member
אפשר גם? אני אוכל להביא את...

הכנסים....
ד"א אלעד... אלקסיס אמרה לי שאתה צריך משהו... האייסי שלי הוא: 100324922 וסתם לאנשים שרוצים אותו ולהיות בקשר...
שרון

Ponchu

New member
יאללה ניפי, הצטרפנו?:)

יש לי את כל הפרקים....במיוחד מהעונות הראשונות

טל קר

New member
הולך. עברנו לשלב הבא: מתי?

מתי נוח לרוב האנשים להגיע? בבוקר? אחה"צ? גם וגם? אני מצידי עד שאני מוצאת עבודה אין לי בעיה גם עם סדרת מרתונים, אני הרי צריכה להשלים שתי עונות לפחות... נ.ב. לזו שהחתול קנה אותה, זה לא הולך הפוך!

Alexis

New member
גם אני! גם אני!

אבל לי יש כבר מה שיש לכולם כי אני מקליטה מכולם
אבל אני גם רוצה!!!

Celaeno

New member
תשמרו גם לי מקום

אין לי אמנם פרקים, אבל אני יכולה להציע את חברתי והערותי השנונות

KoKolita

New member
אני אומנם לא יוכל להגיע, אבל...