מרתון לד זפלין בגלי צה"ל

מרתון לד זפלין בגלי צה"ל

שלום שלום ביום שישי הבא 24.8 ישודר מרתון בן 4 שעות משירי לד זפלין בגלי צה"ל כולכם מוזמנים להאזין! שיהיה רק טוב, עומר גפן.

M e n s R e a

New member
הבעיה היא, וכמה חבל

שהדבר הזה מתחיל מ-1 בלילה. כי פשוט עד לשעה הזו גלגל"צ/גל"צ משדרים מוסיקה כ"כ טובה, שמתעלה על לדזפ (או לצורך הענין מוסיקה ממש מעולה) שפשוט אין זמן.

M e n s R e a

New member
כל הכבוד על היוזמה *

* מחמאה שניתנת כאמור כשלא מדובר במרתון לילי

hkatsman

New member
אתה יודע מה זה מזכיר לי

הכרתי מישהו שהתקשר לגלגל"צ וביקש שישמיעו את סטירוויי ואמרו לו "אנחנו משמיעים את השיר האלוהי רק בנסיבות מיוחדות"

MilkShack

New member
מתחיל בסביבות 12 בלילה הבנתי..

ספק אם אני אאזין, מה לעשות יש לימודים עוד מעט וצריך לאזן את השעות. חוץ מזה שהשעות האלה שתוקעים בהם מרתונים של להקות גדולות הן פשוט בושה.

לכל המגיבים:

אין מה לעשות..התחנה הצבאית מקובעת, והרצועות המוקדשות לספיישלים מוזיקליים הן בשעות הקטנות של הלילה. בהתחלה הוצעה לתוכנית רצועה יותר אטרקטיבית, אבל של שעתיים בלבד, והחלטנו שאנחנו מעדיפים רצועה ארוכה, ע"מ שנוכל להקיף יותר חומר, ואולי לוותר על מאזינים רנדומליים. בטוחני שהמעריצים האמיתיים יסכימו איתי שאי אפשר בשום מצב לכסות להקה ענקית כמו לד זפלין בשעתיים בלבד..

M e n s R e a

New member
התגובה שלך לא קשורה

מצידי תעשו את זה שעה באמצע היום טוב, נו, שיהיה, אתה מגלגל"צ, לצפות ליותר מזה אי אפשר כנראה

FunkyMonk

New member
לצפות ליותר ממנהל, דווקא אפשר

אתה לא יכול לשמוע את התוכנית? אל תאשים את המפיק/מנחה/וואטאבר. אם זה היה חשוב לך, היית שומע את התוכנית. אין שום בעיה להקליט אותה, ואני אשתדל לעשות את זה (אפילו יותר מפעם אחת, רק כדי להיות בטוח). אני לא מבין מה הקטע שלך. הבן אדם טורח ומכין ספיישל ללד זפלין, ספיישל 4 שעות, חינם אין כסף. אז זה בשעות הקטנות של הלילה.. אז מה? הוא מסביר לך שבגלל שגל"צ זו תחנה מקובעת, ספיישלים של 4 שעות אפשר לעשות רק בערב. ובכלל, לא הייתי מצפה ממנהל לתגובה מזלזלת שכזו.

M e n s R e a

New member
זה לא קטע של זלזול בהשקעה שלו

זה קטע של זלזול בתחנה שבה הוא עובד, שלא מסוגלת להשמיע יותר משני שירים של לדזפ בשעות סבירות, וכשהיא עושה ספיישל ללהקה המדהימה הזו, היא מתחילה אותו מ-1 בלילה, כי חס וחלילה שאנשים ישמעו לדזפ בשעות סבירות. אם כבר זלזול, מי שמזלזל במוסיקה הזו ובהשקעה שלו זו התחנה. אומנם שיר יפה הוא ענין של טעם, אבל אין לי יותר מדי הערכה לתחנה שטוחנת שירי רוק פופי של נינט באמצע הצהריים ואת לדזפ שמה בשעות המאוחרות של הלילה.

FunkyMonk

New member
סיכויים טובים שאני אקליט את הספיישל

לכל הבכיינים כאן...

למעלה