מרתון סוכות מדליק

מרתון סוכות מדליק ../images/Emo48.gif

במוצ"ש 21.9.02 משעה 21.00 בהיכל הספורט בגן נחום בראשון לציון ההרקדה תהיה חגיגית באוירת סוכות עם המרקיד שמעון עשור מנסיון שלי שמעון ואשתו אלה עושים זאת נפלא : חם ושמח ועליז נותנים את הנשמה
כולל כיבוד ביד רחבה כפי שרק שמעון יודע לעשות זאת. אני מאוד ממליצה.

RORGAD

New member
אני מוענינת להגיע, האם גן נחום זה

בשפת הים? תסבירי לי איך להגיע, תודה.

כדי להגיע לגן נחום

אם את באה מכיוון צומת בית-דגן, עלייך לנסוע ישר ולחצות את מרכז ראשון. לאחר חציית מרכז ראשון (תחנה מרכזית),המשיכי ישר ארבעה רמזורים, ולפנייך שילוט שמאלה לאולם הספורט "גן נחום" הממוקם סמוך לצומת. דבל´ה.

תודה לי-מור

אכן ידעתי הייתי בגן נחום פעמים רבות. כעת עם המפה שלך יהיה לי יותר קל. תודה לך. דבל´ה.

CHENPROG

New member
גן נחום

כיוון שניתנו כבר הסברים אקצר: היכל הספורט בשכונת גן נחום בראשון נמצא ביציאה מראשון לכיוון רחובות. לבאים מבית דגון - אחרי היקב, המצבה, והגשר - פניה ראשונה שמאלה ושוב שמאלה. לבאים מגהה - פונים ימינה אחרי גשר ראשון לכיוון רחובות , נוסעים מס´ ק"מ וברמזור שמאלה - לכיוון רחובות , כעת רמזור שני שמאלה - לכיוון ראשון , ורמזור הבה ימינה ומיד שמאלה למגרש החניה. מגרש בחניה הוא ענק ויש שם חניון אוטובוסים גם ובית אבות. לא לשכוח - שבוע הבא חגיגות חג היין כולל הרבה יין ... הופעות,אוכל, הרקדות . משהו מעונין בפרטים?

לא ליד הים

ממש ביציאה הדרומית של ראשון רואים זאת מהכביש אולם מפעל פיס גדול מצומת גן הורדים ימינה

למעלה