מרתון סייקלינג ע"ש גולן שלמון

yonit1405

New member
מרתון סייקלינג ע"ש גולן שלמון

נכון שאני לא פה כל השנה, נכנסת לפעמים, לא תמיד מגיבה... אבל בכל שנה אני כאן נכנסת להזמין את כל מי שרוצה להצטרף אלינו לחווית מרתון סייקלינג לזכרו של בעלי היקר גולן שלמון, שנהרג כשרכב על אופניו לפני 5 שנים, בכל שנה אנחנו רוכבים על אופניים נייחות, כ- 250 רוכבים השנה 3 שעות, בנהריה (אי שם בעיר הולדתו של גולן) יחד, זוכרים אותו תוך כדי הרכיבה, זוכרים אותו קצת במילים, קצת בתמונות, ומזכירים אחד לשני את מהות החיים, משמעותם וכמובן איך אפשר להישמר יותר בכך שבתור נהגים נסתכל קצת יותר ונשים לב לרוכבי האופניים שרוכבים בצידי הכביש. ובתור רוכבים, נרכוב בזהירות ורק אחד אחרי השני! ולא אחד ליד השני. אז ראו זו כהזמנה אישית, מאיתנו משפחת שלמון, השנה נהיה כולנו על הבימה רמי שלמון, גיא שלמון ואנוכי יונית שלמון וכמובן יצטרף אלינו חבר יקר דויד רודריגז (בהמון אהבה ותודה) המרתון הוא ללא עלות, למזלנו בחסות עיריית נהריה בראשה מר ג'קי סבג ואיתו משה שטרית, בחסות חברת אוניספורט בראשה שלומי ווינבאום שיתנו בחסותם חלק נוסף של אופניים, חולצות ומגבות וכמובן ביגוד מיוחד למדריכים של חברתם בשם אוניפיט, חברת טלסטר בראשה דודי אפריאט על ההגברה המעולה שתהיה לנו שם כמו בכל שנה. ועוד כל מיני פינוקים... (כמובן למי שיש הצעה או רצון לחסות מסוימת מוזמן). ההרשמה כבר החלה (תודה תמי שנרשמת והבאת איתך עוד כמה רוכבים כמו בכל שנה!!) פרטים נוספים והרשמה בלייף אנד פיטנס רמת ישי 049930901 מהרו כי לא נשארו עוד הרבה מקומות! ונתראה, בתודה גדולה וגמר חתימה טובה לכולם, שלמון יונית

כל הכבוד

אירוע חובה לדעתי לכל אוהבי הספינינג. הספיקו לי שתי השתלמויות ושיחה קרובה עם גולן ז"ל כדי להעריץ את האישיות המדהימה שלו ואהבתו לענף. ממליץ בחום לכולם. מדהים איך ניתן להרים אירוע כזה יקר ומושקע בחינם לכולם. ממש כל הכבוד ובהצלחה.

Tami661

New member
וזה אירוע ששווה נעיצה וקריאה לכל המדוושים

האיכותיים חברי הפורום. גם לאלו שנראה שמדובר במרחק 'אסטרונומי' מהמרכז - מנסיון אני יכולה לומר לכם שלא כך הוא, בסה"כ נהריה... זה לא חוצלארץ, וכשמתארגנים לנסיעה משותפת, עם עצירות קפה, קרמבו וצחוק בדרך - גם הנסיעה הופכת לחוויה בפני עצמה. מי שהיה בשנים קודמות, לא צריך שאספר לו עד כמה מדובר באירוע שהוא הרבה יותר מדיווש המוני ומי שלא היה... חייב להיות כדי לדעת שככל שנספר, זה עדיין לא קרוב למציאות. אני מוצאת לנכון להדגיש שמעבר למשמעות הגדולה שבהנצחת זכרו של גולן שלמון ז"ל, האירוע הופך מדי שנה ליותר ויותר אירוע הנצחה לכל רוכבי האופניים שנקטלו בדרכים ומטרה חשובה: להגביר מודעות לתחום הרכיבה בכביש, הסלוגן שנוסף ל: אין גוף שלא יכול - יש נפש שלא רוצה הוא: יש חיים בשוליים - אל תדרסו אותם תנו תשומת לב לרוכבים בכביש - גם הם רוצים לחזור הביתה בשלום אני מצרפת את המודעה על האירוע, מי שיכול ובאפשרותו להדפיס ולצרף מדוושים, מוזמן לעשות זאת בשמחה - ככל שתקדימו להירשם כך יוכלו המארגנים לעשות את מיטב המאמצים ולהושיב אותנו יחד (ציינו שאתם יושבים עם תמי/פורום ספינינג). מי שירצה שניסע בשיירה (בשביל העצירות שבדרך...) מוזמן לתאם איתי במסר או טלפונית

אין על עצירות קפה/קרמבו וצחוקים../images/Emo9.gif

אבל למה רק 3 שעות??? בניתי על 5 שעות

אוסי18

New member
יותר מזה!

ראשית- יש לי עוד שני מקומות ברכב! יוצאת ממושב צרופה, אז בכיף! שנית- וכפי שאת כבר יודעת, יש לנו מיני-מרקט בבעלות משפחתית בדרך, אז כך שמי שיגיע איתך/דרכך (בלבד!) מוזמן לעצירת קפה בדרך- עלי!! ועכשיו נראה למי יש ביצים לא לבוא!

k r a u s

New member
היי תמי 661 "בקורת קטנה"

אני יודע שיש לך אכזבה מהמארגנים של מרתון עזריאלי משנים קודמות. וכאן באה הבקורת שלי --- בכל הזדמנות שיש את רושמת כמה את מאוכזבת מעזריאלי וכמה שלא תלכי לשם יותר. מכיוון שיש לך כאן השפעה גדולה יותר מכל מגיב בפורום,אני חושב שכדאי שתעדני או שתתני במה שווה לכל מרתון ספינינג שמתקיים---אם זה עזריאלי אם זה גולן שלמון ז"ל ,וגם למרתונים אחרים.סה"כ המטרה של הפורום הזה הוא לקדם את כל מה שקשור לספינינג. יש כאן פורום מדהים (למרות שיש תקופות שאני לא מגיב /נמצא בו) הפורום הזה נהפך למה שהוא בזכותך את יודעת בדיוק מה אני חושב עלייך ועל הפורום המעולה הזה. צחי מדריך ספינינג

למה לעדן? ../images/Emo12.gif

גם אם היא מנהלת יש לה דיעה משלה וטוב שהיא משתפת אותה כדי למנוע מאחרים לחזור על אותה טעות.... היא (ביחד איתי) השתתפה בכככככככל המרתונים שיש ואם היא רואה לנכון לקדם מרתון אחד ואת השני לא זה על בסיס חוויות וניסיון מעשי! דווקא בגלל שהיא מנהלת יש לה אחריות מסויימת כלפי משתתפי הפורום ולכן עליה לשתף ברשמיה בן אם חיוביים ובן אם שליליים.... אני לא הייתי דואגת במקומך, הבנתי שיש לך קהל מתאמנים נאמן ונלהב

k r a u s

New member
היי דעה צלולה--חג שמח

קודם כל תודה רבה על הפירגון לגבי התגובה שלך---- אני לא נכנס לענין מי צודק ומי לא. אמרתי את דעתי לגבי מה שתמי הגיבה על המרתון בעזריאלי וזהו. כתבתי וגם אמרתי את דעתי על הפורום שהוא מעולה,וגם לגבי תמי שהפורום הזה הגיע למה שהגיע הרבה בזכותה---ותמי מקסימה והיא יודעת את זה ממני כל אחד כאן מגיב וכותב את הדברים שנראה---וזה בסדר שאת לא מסכימה איתי,ואין לי אם זה בעיה שיהיה לך חג שמח צחי מדריך ספינינג

Tami661

New member
צחי יקר, העניין הוא שבלקדם את עזריאלי אני לא

רואה שום מקבילה ל'לעודד את הספינינג' אלא רק מטרה מסחרית נטו של המארגנים. כשהמניעים הם מסחריים נטו... יש את מחלקת השיווק של תפוז אנשים והקידום צריך להיעשות מולם. יחד עם זאת, אני לא מונעת מאף מדריך לקרוא/להודיע/לפרגן לאירוע הזה והאמן לי שאני מאוד מאוד חוסכת בביקורת שלי. אם הייתי מביעה אותה בחופשיות, היא היתה אגרסיבית מדי ואני בתקופה שהאגרסיביות ממני והלאה (אלא אם יש 'יחידי סגולה' שממש מרימים להנחתה ומתחננים שאפגע להם עם הכדור ברכה
)

k r a u s

New member
תמילה....שיהיה לך את החג הכי הכי מתוק

זה בסדר שיש דברים שלא מסכימים איתם....העיקר מדברים על זה בצורה מכובדת. אני יודע שיש לך המון על ענין עזריאלי,ואני באמת שלא נכנס לזה. אחלה חג מתוקה תהני בסוכה

למעלה