מרתון סרטי אבי נשר

שרית7

New member
סבבה תודה אין לי יס אבל לפחות יש

לי את כל הסרטים מוקלטים למרות שלא הייתי מתנגדת להשיג את שוברים באיכות יותר טובה

תודה../images/Emo24.gif

רק חבל שאני רואה את זה עכשיו
את הלהקה ראיתי 800 פעם, אפילו במחשב יש לי את זה אבל דיזינגוף אני רוצה לראות שוב

לצערי לא ראיתי בסוף את "שוברים"

למרות שמאד רציתי לראות אותו.זה סרט ששנים כבר לא שודר ב
. אבל לא נורא,נחכה לשידור החוזר(בתקווה שיהיה כזה). את "דיזנגוף 99" ו"הלהקה" כבר ראיתי המון פעמים,אבל מדהים איך שאף פעם לא נמאס לצפות בהם.

שרית7

New member
שוברים סרט לא מוצלח כל כל מבחינת

עלילה אבל המוסיקה שיזהר אשדות כתב לפס קול הסרט פשוט מעולה. וכמובן גלי מככבת והיא מה זה מתוקה ויפה בסרט. ויש גם את יזהר אשדות כמובן שמככב לצדה בתור אהובה.

כמובן-רק בגלל גלי היה לי חשוב

לראות את הסרט המגוחך הזה
.אלמלא השתתפותה בסרט,לא הייתי טורח לצפות בו.

שרית7

New member
טוב זה ברור... שלא יהיו תהיות לאיש

אני אגב מאד אוהבת את השירים "איך לאהוב אותך" ואהבה הלילה וגם תינוקת בוכה חמוד הקליפ של איך לאהוב אותך זה הקליפ הכי יפה שגלי צילמה מעודה לטעמי במקום הראשון ואחריו הקליפים של "סוף העונה" למי שיודע על מה אני מדברת.

"איך לאהוב אותך" דואט מקסים שאני

מאד מתחבר למילים שלו.את השניים האחרים מהסרט אני לא מכיר.את הקליפ של סוף העונה אני חושב שראיתי לפני שנים,אבל של אסמרלדה יותר נחרת בזכרוני.

שרית7

New member
אגב תהיה בטוח שזה ישודר שוב

אז אל תדאג. זה כבר שידור חוזר.

שרית7

New member
דיזינגוף 99 זה סרט שאהוב עליי מאד

אני מאוד מאוד מזדהה אתו כי הוא מדבר על צעירים אחרי צבא החלומות שלהם האהבות שלהם והעובדה שהם לא מוצאים את עצמם ומגלים שאי אפשר להשיג הכל בחיים. סרט מאוד אמיתי מאוד מרגש ואוטנטי לתמיד וכן הלהקה ובכלל אבי נשר הוא במאי נהדר לדעתי ואני מאוד אוהבת את הסרטים שלו. אפשר לומר שאחד החלומות שלי הוא שגלי תעשה שוב קולנוע ותשתף אתו פעולה. אני מה זה מקווה שזה יקרה. הוא היה תקופה ארוכה בארה"ב וחזר לארץ אני מקווה שבעקבות ההצלחה המסחררת של סוף העולם שמאלה הוא יעשה הרבה סרטים ושיקח את גלי בחשבון. האמת היא שאני עצמי למדתי תקשורת וקולנוע והתחום האהוב עליי הוא תסריטאות יש לי רעיון לסרט המשך לדיזינגוף 99 מה שקורה אחרי 20 שנה... הרי הסרט מסתיים בזה שמראים לאן כל אחד מהגיבורים פנה...

מסכים-התקופה שאחרי הצבא מאד

מבלבלת ולא קלה ומהווה צומת דרכים לא פשוט(אלירן תתכונן
),ולכן גם אני התחברתי לנושא הזה.הסוף של הסרט מותיר תחושה של עצב מסויים וצביטה בלב,כי לא כל החלומות מתגשמים ויש פער גדול בין התוכניות והשאיפות לבין המציאות. בהחלט יהיה מסקרן לראות את גלי חוזרת לקולנוע אחרי כל השנים.יש לך תכנית לעשות משהו עם התסריט שלך?

שרית7

New member
אני פשוט בהמה זה מה שיש לי לומר לך

כי אני לא עושה שום דבר עם הרעיונות שיש לי ויש לי כבר סינופסיס כתוב. לא, אני צריכה למות ללא ספק... כל פעם אני אומרת לעצמי שאני צריכה להתעלות מעל עצמי ולהתחיל להזיז דברים ואני ממשיכה עם הפאסיביות. אני ממש מתה שגלי תחזור לקולנוע זה כל כך מתאים לה והיא צריכה תפקיד דרמטי טוב. היא הרבה יותר מתאימה ומשכנעת בתפקיד דרמטי מאשר קומי וזה בגלל הרגישות שלה ויכולת ההזדהות שלה. אני ממש חולמת שזה יקרה. רית במקרה את הסרט (שכחתי את שמו) שמשחקת בו נורית גלרון? על טייס שמגלה שיש לו גידול בראש והיא אשתו גידי גוב הוא הרופא שלו וחבר קרוב של המשפחה. כשראיתי את הסרט הזה חשבתי כמה גלי יכלה להתאים לתפקיד הזה למשל.

את מחמירה עם עצמך../images/Emo3.gif

והסרט שאת מדברת עליו אינני יודע את שמו.ראיתי כמה דקות ממנו באקראי ב

למעלה