מרתון עזריאלי 2010 - שיעור מספר 7: שעה 22:00

מרתון עזריאלי 2010 - שיעור מספר 7: שעה 22:00

אהלן לכולכם, מה שלומכם? אני תקווה שטוב, זה הרבה זמן שלא הייתי פה ואני שמח לחזור. הייתי בארה"ב בטיול מקיף ומהנה. שווה לנסוע. רציתי להמליץ לכם להצטרף אלי השנה למרתון עזריאלי (כן, אני יודע שזה כבר רץ שנים ולא זול וכו') בשעה 22:00 במזג אויר מעולה (הבריזה מהים בשעה הזאת בגובה 50 קומות מדהימה), עם כל האורות של תל אביב, עם ליטל צוקרמן שהיא מדריכה מעולה (תמי, אם את זוכרת גם את היית בשעורים שלה ברעננה ואמרת שהמוסיקה והטכניקה היו טובים והיה לך כיף), אני בטוח שיהיה מפוצץ ושיבואו כל מי שאוהב רכיבה טובה, בראש טוב והרבה ספורט. כבעל אופני כביש MADONE 5.9 שנהנה מכל רגע של רכיבה, אני ממליץ בחום להגיע לשיעור של ליטל צוקרמן, מדריכה שמביאה מוסיקה "חמה מהתנור", עברי ולועזי עם קצב מטורף שמוציא כל כך הרבה חשק רק להמשיך ולרכב. גם הטכניקה שלה (אני חושב שזה לא פחות חשוב מהכישרון) מעולה. אז בואו נמלא את השעה הזאת ב - 50 רוכבים שאוהבים את הספורט הזה ונעשה שמח. אני בטוח שיהיה אחלה. דרך אגב, ההרשמה נפתחה היום.!!! אז מהרו להרשם כי מי שנרשם ראשון גם מקבל כיסא יותר טוב... לסיום, אני רוצה לאחל לכולכם, שנה טובה, מהנה, בריאה עם המון ספינינג ורכיבת אופניים. שנה טובה

Tami661

New member
תיהנו! עזריאלי מבחינתי מחוץ לתחום...

כוויה אחת, שתי כוויות... בשלישית זה כבר להישרף לגמרי
כשארצה ליהנות מהאיכויות של אחד/אחת המדריכים/מדריכות - אדאג כבר להגיע לאימון אמיתי שלו/שלה
. ליטל אכן אחת מאלו. מצטרפת לברכות לשנה החדשה

גני6

New member
ל- Tami661

היי תמי, קראתי במס' הודעות שלך שאת לא מתלהבת מהמרתון שבעזריאלי. בתור משהי שחשבה ללכת- אשמח לשמוע מדוע את לא בעד, ממה נכווית, מה לא היה טוב. תודה.

הארגון והתמורה למחיר

שלום לך, כמוך, גם אני אשמח לדעת מה הפריע לתמי. לי הפריעו מאוד שנה שעברה שלושה דברים: 1. הארגון, בחירת המפרסמים (מה לג'לט ולספינינג). 2. התמורה שמקבלים לכסף - בעבר חולקו חולצות של אדידס והיו חטיפי אנרגיה טובים, היום אין חולצות וגם החטיפים גרועים. 3. מערכת האורות לא טובה ומאוד בסיסית. מרגישים אותה בלילה, ביום היא לא באה לידי ביטוי. אבל מה כן שווה, למה כדאי לבוא: 1. המדריכים, באמת רובם מהשורה הראשונה (לפחות אלה בשעות הטובות, הם מעולים). 2. האופניים, הם טובים, נוחים לכיוון וטוב לרכב בהם. 3. היכולת לראות את המדריך מכל מקום. 4. הגג של עזריאלי - אין על הנוף משם, ביום ובמיוחד בלילה, איזה מייצג אורות מדהים. 5. החבר'ה, מעולים אחד אחד, כולם אוהבים את הספורט הנפלא הזה ואין לי ספק שלרכב עם 50 איש (ברוב המועדונים בארץ אין 50 זוגות אופניים), מוסיקה טובה שנכנסת לוורידים, והכי חשוב שזה פעם בשנה, מיוחד ויוצא דופן. 6. חלק לא יסכימו איתי אבל השיטה, שיטת הרכיבה של ספינינג, טובה, נוחה וכיף לעשות בה מרתון קיצבי ככל שיהיה. אני תקווה שכמוני את רואה יותר את חצי הכוס המלאה, בסה"כ שווה בשביל הספורט שאוהבים, הנוף והחברים לבוא!. ממליץ למרות המינוסים.

Tami661

New member
מדוע אני לא בעד, מדוע אחרים כן בעד...

השרשור המסכם של מרתון עזריאלי 2009... כמובן שחיפוש במנגנון החיפוש של הפורום יעלה את הדיווחים גם בנוגע לשנים קודמות. לא רוצה לקלקל לאף אחד מעבר להבעת דעתי האישית וכמו שאני חוויתי (עזריאלי 2008) והסקתי את מסקנותיי, אולי באמת כדאי שכל אחד יגיע למסקנותיו בעלות סמלית של 100-120 ש"ח (אין לי מושג מה המחיר השנה) באופן כללי, דעתי האישית היא שלאירוע שתי מטרות בלבד: המארגנים - כסף ויוקרה המדריכים המשתתפים - לקת"ח (על משקל כסת"ח), בדיקת נאמנות המתאמנים ו... יוקרה זהו! כל יתר הסיפורים על "חוויה מסוג אחר"... "ספינינג של מקצוענים" וכיו"ב... הם סיפורים ותו לא!

היי גם אני לא בעד מכל הסיבות שנמנו אבל

אני בעד ללכת פעם אחת ולהתרשם, במיוחד אם אתה ספינר מתחיל שמסוגל להתרשם מחוויה כזו...

הדבר המעניין

שלמרות הכל.... עוד לא נפתחה ההרשמה והביקוש לאימון שלנו על הגג מאד מאד גדול. 100% ממשתתפי שנה שעברה (מעריך אותם ב-40 איש מהמועדונים השונים) רוצים להגיע גם השנה, ועם זה אי אפשר להתווכח. אני כמדריך לא מייצג אף אחד זולת עצמי. מבחינתי אני מחכיר לשעה ב-0 ש"ח את המקום הגבוה ביותר בארץ אליו העלו אופניים וממנו ניתן להשקיף את האופק , ואני הולך לתת לאנשים שלי פאקינג גוד טיים אז איי נואו טו דו....

אוסי18

New member
אני בטוחה ש............

...שמשקל הדברים שתמי כתבה נוטה יותר לכיוון מארגני המרתון, שלא נותנים את התמורה הראויה למתאמנים שמשתתפים. כאחת שהשתתפה (לצד תמי וגם בלעדיה), היא צודקת, אף על פי שגם לי יש כמה מדריכים פייבוריטים השנה ומשתוקקת להשתתף ולפרגן להם, אבל יודעת, כמעט בוודאות (רק בתחנונים...) שלא אקח חלק במרתון הזה בגלל נסיון של שנים עברו, משום שלא ברור לי עד כמה הופקו הלקחים..... סו, וייד נו הארט פיליניג....

בטח לא אישית

אני מבחינתי מעביר אינפורמציה ולא מקדם מכירות. כסף אני לא רואה מזה, האגו שלי מספיק עבה, אני בעניין של להנות ולגרום הנאה לאחרים.

Tami661

New member
אגו זה לא ../images/Emo111.gif... מסתבר שאין גבול לכמה

שהוא יכול להתעבות...

מה שהיה, היה...

תמי וכל השאר, עזבו את מה שהיה, מי שאוהב ספינינג ואוהב את המדריך שהוא בוחר, אז לבוא לשעה לשיעור כיפי, על אחד הגגות הגבוהים של תל אביב, עם מוסיקה מעולה (כן, אני חושב שמדריכים משקיעים יותר במרתון משיעור רגיל), שווה כל דקה וכל שקל. אז בואו נמלא את השעה 22:00 ונעשה לעצמנו כיף של רכיבה (אני ממליץ על השעה 22:00 - שיעור 7 עם ליטל צוקרמן, פשוט נהנה מהשיעורים שלה, מהמוסיקה ומהאיכות שלה), לא בושה לומר למדריך, אתה טוב! ראוי שהטובים ידעו שהם כאלה!.

מגן רן

New member
אהלן גבר, מה קורה? התגעגנו אלייך!

סתאאם, לא! בכל אופן, מאחל המון בהצלחה לכל משתתפי המרתון ובייחוד למייקי שלנו. מנצל את ההזדמנות שאתה פה (הרי עד הפרומו שתעשה לעזריאלי 2011 לא נראה אותך..) לשאלה קצרה: שוחחתי עם מדריך ספנינג (בשיטה הבלעדית כמובן..
) שהדריך בשנים האחרונות על הגג והשנה לא הוזמן כי לא השתתף בשלב 5. האם לדעתך הוא מדריך פחות טוב ועקב כך לא הוזמן ? הוא מת לתשובה מוסמכת...

בוא ואגיד לך את האמת

ראשית רן, בניגוד אליך, אני לא שונא אדם רק בשל היותו אדם! זכור זאת (אני לא נמצא פה כי אני עובד או לא בארץ). תמי, אני מבקש שתשימי לפגיעות האישיות סוף! זה פורום מקצועי וגם ההמלצה שלי היום לא הייתה משהו פרסומי (אני בניגוד לרן לא עושה כסף מספורט). כמו כן לפי מיטב זכרוני רן לא השתתף במרתון מוכר זמן רב ואני מקבל מחברים מידע שותף על רוב המרתונים בארץ. מעניין למה... לגופה של השאלה שלך, רן, אני לא יודע למה המדריך לא קיבל שעה (אין לו שם? מה הבושה לומר מי זה?), סביר להניח כי בשנה שעברה הוא לא הצליח למלא כתה! (מה לעשות, כנראה זה גם עסק כלכלי ומישהו עושה על זה קופה, כולנו משלמים כסף עבור הארגון של זה) או שהשנה רוני יפה החליטה לא לתת למדריך שהוא לא שלב 5 להעביר במרתון. הרי אי אפשר לבוא בטענות לרוני שהיא מביאה אנשים לא מקצועיים ומצד שני לבקש שאנשים שלא עברו הסמכה מתאימה, להעביר מרתון. לדעתי מרתון צריכים להעביר הטובים ביותר. בעלי הידע והניסיון הרב ביותר, אפשר לראות מי מעביר את עזריאלי שנים ולמי זאת הפעם הראשונה. את השאלה אתה יכול להפנות לרוני יפה. אני בטוח שהיא תשמח לענות לך והרי היא לא כמוך, רק אוהב לרדת על אנשים!. מותר שלאנשים יהיו דיעות שונות, זה היפה והטוב שבפורום בתחום מסויים, אבל ראוי שתיתן כבוד בסיסי לאנשים בדיוק כמו שהם נותנים לך!. ובזאת אני רואה את הנושא כסגור. בכל מקרה שבת שלום ושנה טובה לכולם.

מגן רן

New member
אח שלי...כנס!!!

א) המשפט "אני לא שונא אדם רק בשל היותו אדם" מהווה בהחלט את אחד המשפטים היותר טיפשיים שכתבת כאן (והיו לא מעט) מאז שנרשמת בפורום. ב) מצחיק שאתה מבקש מתמי לשים לפגיעות האישיות סוף ומשפט אחרי זה אתה עובר (עלאק) לפגיעה אישית בי. (כבר הזכרתי את זה שאתה טיפש ?) ג) למען הסדר הטוב (ולא שאני חייב לך הסברים): המרתון הגדול האחרון שהשתתפתי בו היה לפני שנה בקיסריה. 400 זוגות אופניים במפגן ספינינג מרשים. מאז נאלצתי לדחות חמש הזמנות מסיבות אישיות. ד) "מרתון צריכים להעביר הטובים ביותר"- נכון! אבל איפה אתה רואה פה מרתון ? כולה אימון 50 דקות... ה) "בעלי הידע והניסיון הרב ביותר"- מפאת כבוד לחלק מהמדריכים שהם באמת מעולים הרשה לי לא להגיב על החלק השני... ו) "השנה רוני יפה החליטה לא לתת למדריך שהוא לא שלב 5 להעביר במרתון"- זו בדיוק הנקודה! אונסים, במודע או שלא במודע, להשתתף בכל השתלמות מופרכת כדי שיהיה לך סיכוי ללמד 50 דקות על הגג. אבל לא שציפיתי שתקלוט את זה ... ז) הגב' יופה לא חייבת לי הסברים. היא חייבת למדריכים שהלכו איתה שנים באש ובמים ובסוף קיבלו ...(ע"ע בתחילת השורה...)

אולי מספיק - כנס רן, מחכה לך....

רן, לא אני כתבתי "התגעגענו אליך!... סתם!" וכו'. ולגבי טיפש, אני מאמין שמי שמכיר אותך ולשמחתי יש הרבה כאלה, יודע מי ה"לא חכם" ולא משכיל! פה אבל שיהיה. לגבי המדריך שעדיין אתה לא כותב פה את שמו (עולה השאלה למה...), האם הוא שייך לחלק הראשון או השני? תראה, אם אתה והוא רואים ב-24 שעות של רכיבה (זה לא 50 דקות, מי שרוצה יכול לקנות 3 שעות ולעשות ברצף 3 שעות), אימון, אז אולי אתה מפספס משהו ברעיון שבמרתון הזה. דרך אגב, מרתון של 400 זוגות אופניים הוא סוף הדרך, אני מסכים, אני גם מכיר את המרתון של קסריה מקרוב, אבל זה שונה מעזריאלי. לגבי מה שאתה אומר על "אונס" לשם שינוי אני לא אסכים איתך, אבל גם לא אשלול לחלוטין את מה שאתה אומר. נכון, במרתון עזריאלי, רוכבים על פי שיטה אחת. אבל מאחר ורוני יפה היא מנהלת האירוע, מה לעשות, היא בעלת הזכויות וגם מי שהרעיון של 24 שעות על גג עזריאלי שייכים לה, זכותה לבחור את מי שהיא רוצה להעביר שעורים. אני לא נכנס למקרה ספציפי של מדריך שאתה לא מוכן לכתוב את שמו, אבל בכללי, זה אירוע שלה, זכותה לעשות בו מה שהיא חושבת לנכון, בשורה התחתונה, אני בטוח שגם היא לא רוצה להפסיד, לא כסף ולא קהל!. לסיום בוא נשים הכל בצד, הרי התחלתי את כל הדיון פה היום בהמלצה חמה שלי, מתוך ניסיון אישי, והמלצתי לכולם לבוא לשיעור של ליטל צוקרמן, שגם תמי שאתה מחזיק ממנה כתבה שהיא טובה, אז בוא השנה, תגיע לשיעור, ניתן לך כבוד ותיתן למדריכה טובה להעביר 50 דקות של שיעור שאני בטוח שגם אתה, עם כל הניסיון שלך, תוכל ללמוד ממנו משהו, גם להנות משיעורים של אחרים זאת חוויה, שווה לך לבוא. אני מחכה לך! להתראות במרתון, אני אשמור לך כיסא בתנאי שתתנהג יפה... כל טוב לך רן מגן, אני יכול לומר שה"שיחות"| איתך מעלות בי חיוך! שבת שלום.

הרגת אותי עם

"כבעל אופני כביש MADONE 5.9" אני לא יודע אם התכוונת להצחיק אבל הרגת אותי הרגת אותי הרגת אותי מצחוק מתגלגל בהצלחה למדריכים ובהנאה לרוכבים.

אם הוא היה מספר

שהוא בעל חיית מחמד, אז הייתי צוחק, כי זה לא קשור לכלום.

למעלה