מרתונים בחול-המועד יש למישהו המלצות?
ק קורין1 New member 27/3/02 #2 אני יודעת שלשמעון עשור יש בראשון וגם מוטי מנחם.....אני יכולה לברר ולתת פרטים מדוייקים לדעתי יש גם בבית דני
אני יודעת שלשמעון עשור יש בראשון וגם מוטי מנחם.....אני יכולה לברר ולתת פרטים מדוייקים לדעתי יש גם בבית דני
ק קורין1 New member 30/3/02 #11 בימי שלישי ומוצ"ש סביר להניח שהמרטון של עשור יהיה ביום שלישי הקרוב...... לא יצא לי להיות ביום שלישי האחרון להתעדכן....... ידוע לי שאחרי פסח הוא עושה מימונה, כמו בכל שנה.......
בימי שלישי ומוצ"ש סביר להניח שהמרטון של עשור יהיה ביום שלישי הקרוב...... לא יצא לי להיות ביום שלישי האחרון להתעדכן....... ידוע לי שאחרי פסח הוא עושה מימונה, כמו בכל שנה.......
ה האחת והיחידה של הצט New member 1/4/02 #15 לא הוא העביר את ההרקדה ליום שני - היום במקום מחר וחוץ מזה ביום חמישי המימונה
D dw2322 New member 28/3/02 #3 יום חמישי, אוניברסיטת ת"א מלבד ההרקדה תופיע גם להקת גאיה "יחד, לב אל לב" הצעות נוספות להמשך החג תתקבלנה בברכה
יום חמישי, אוניברסיטת ת"א מלבד ההרקדה תופיע גם להקת גאיה "יחד, לב אל לב" הצעות נוספות להמשך החג תתקבלנה בברכה
D dw2322 New member 28/3/02 #6 האוניברסיטה טיפה רחוקה מבית-דני לא בטוח שיהיה לך כוח לרקוד אחרי הצעדה מבית-דני ועד לאוניברסיטה
פ פושפושית New member 28/3/02 #9 אופססססססס עכשיו שמתי לב לטעות..... התכוונתי אני באה לאוניברסיטה כמובן....
C Cant Find A Nick New member 7/4/02 #16 זה היה מדהיייייייים אני חייב להודות. הלכתי עם אשתי. ומתכוון ללכת שוב.
ה האחת והיחידה של הצט New member 31/3/02 #12 מרתונים בחול המועד יש בראשל"צ ביום רביעי - מוטי מנחם בקאנטרי של ההסתדרות (מימונה) וגם את המימונה המפורסמת של שמעון עשור כבכל שנה בהיכל הספורט - גן נחום ביום חמישי
מרתונים בחול המועד יש בראשל"צ ביום רביעי - מוטי מנחם בקאנטרי של ההסתדרות (מימונה) וגם את המימונה המפורסמת של שמעון עשור כבכל שנה בהיכל הספורט - גן נחום ביום חמישי