מרתק אנשי הימין

מרתק אנשי הימין

בעוד אחת השאלות הקריטיות היום בארץ מלבד רצח הפלסטינים היא שאלת הזכויות הדמוקרטיות של ההומאים-לסביות יש שתיקת קבר של הימין הלאומני המבכר לשתוק מאשר לחשוף את עמדותיו בשאלה דמוקרטית כה פשוטה. כמובן שלמחנה הלאומי אין כל בעייה להגיב והו אמשיב בהסתה גזענית רגילה כאש רמכנה אותי בשם ערבי כאילו והיה זה עלבון, בעוד שעמדתם היא עלבון לאנושות.

הצלחתי להעיף אותך מפורום מרצ,עבודה

אתה רוצה גם לעוף מכאן ????? תשקול את מילותייך בקפידה כי הנשק שהפנתם אלינו כל השנים מתחיל להיות מופנה אליכם ובגדול. אגב תצעד עם הגאים שלך בעזה ורמאללה ושתחזור נשקול צעדה בבאר שבע. אתה לא מתאים לירושלים ,בעצם אתה לא מתאים לשום מקום עליו אתה דורך.

אוי הפחדת אותי

איך אתה הצלחת להעיף אותי כלאומן ימני מהפורם של העבודה ומרץ? האינך חושב שזאת הזייה? נסה להוכיח את דבריך!

המחנה הלאומי

תמיד התפעלתי מכוח החשיבה של הימין. העובדה שיש ירח בשמיים לא מוכיחה שאתה תלית אותו שם. אתה טענת שאתה חסמת אותי בפורמים אלו היכול אתה להוכיח זאת, אני מכיר בפורום זה איש ימין רדיקלי אחר שטוען שהוא הביא לסילוקי מפורמים אלו. האם הוא שקרן או שאתה אינך דובר אמת?

armbruster

New member
אתה מתכוון למי שסילק אותך..........

מאתר הגדה השמאלית? שמו אלכס מסיס. או למי שבעט אותך מפורום העבודה? הוא מנהל הפורום במיקרה. או אולי למי שהעיף אותך בשנה שעברה מפורום 'מחסום'? יש שם שתי מנהלות אאל"ט. אתה ממש מה זה 'כוכב מבוקש' בפורומים, ליצן שעשועים.

תספרו לקרצמישהו יודע לספור?

פורום: מחסום, כותרת: מלחמה בארמונות, כותב: י.ש , מספר תגובות: 429 , מספר צפיות: 19061 09/11/2006 פורום קדמה:, כותרת:המטרה: הרס התשתית של החיים האזרחי, מספר תגובות: 316, כותב: יוסי שורץ, מספר צפיות: 27151 חמישי נוב' 09, 2006

armbruster

New member
רוב ה'תגובות' שם הם שלך

ואתה צופה בעצמך מהבוקר עד הלילה ויוצר לעצמך 'דעת קהל'. אבל האמת היא שכמעט כל המגיבים האחרים דוחים אותך ואת דבריך ומתלוננים על כך שאתה משתלט על הפורומים ומתיש את הגולשים האחרים. את השרשור 'מלחמה בארמונות' אתה מגלגל כבר 4 חודשים ודוחף לתוכו עוד ועוד הודעות (שאותן אח"כ אתה מעתיק לכאן ולמקומות אחרים) על כל העולם ואשתו, מ'מהפכת אוקטובר' ועד למצעד הגאווה.

Wing Chan

New member
ומי אתה?

להומואים יש בדיוק את אותה זכות לצעוד בבירת ישראל בדיוק כמו לך.

בירת ישראל היא בעלת ציביון יהודי אם

שכחת במקרה אין לי כוח להסביר מיליון פעם למה לא ולמה אסור פשוט תנסה להתמודד לבד עם עצם המחשבה שהמצעד הזה הוא התרסה כנגד היהדות כולה.

אז הפונדמנטליזם היהודי

של ימי הביניים המוקדמים זו היהדות שאתה כה גאה להופיע בשמה? ראית מה קרה לפונדמנטליסט בוש בארצות הברית? האם לא ברור לך שהאידיאולוגיה החשוכה שלכם עומדת להיגמר באותו מקום? אנחנו חיים להזכירך במאה העשרים ואחת ולא במאה העשירית לספירה.

Wing Chan

New member
ואם אתה לא שמת לב, מדינת ישראל,

כן כן הדבר הזה בשם "מדינת ישראל", שנוסדה לאחר שילטון הבריטים בא"י, היא נוסדה בין השאר על העיקרון של "חופש מדת" ושוויון זכויות. אם להומו מותר ללכת בירושלים, כך גם לי וכך גם לחרדי.

למעלה