מר איבגי היקר - הייתכן?

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
מר איבגי היקר - הייתכן?

אם מה שאתה מספר על הסכנה בדבר גלישת דלק ממתקני ק.צ.א.א לשכונת השחמון,נכון ואמיתי ואף ייתכן, הרי זה מזעזע. הקלות הבלתי נסבלת. למה רק שקורה משהו(פי גלילות), נזכרים במדינה שלנו להתעורר. והצעה לתושבי השחמון. קחו לכם עורך דין טוב ותתבעו. על השבר הגיאולוגי, על הסכנה של גלישת דלק, על העדר בית ספר. ואל תדאגו, בבדיקה מקיפה עוד תגלו הרבה דברים ששווה בגינם לתבוע. השאלה את מי!.

בורג

New member
איך נתנו אישור לבנות את השכונה

הרי המיכלים היו שם קודם. חכמי חלם זה כאן.

pilovich shahaf

New member
על ד"ר יחיעם שלזינגר שמעתם...../images/Emo128.gif

אם לא שמעתם, אזי הוא אחראי להרבה מחדלים בעיר הזאת בכלל ולכל נושא הכלבים והחתולים בפרט... כל הסיפור עם "הוטרינר העירוני" שיוצא לפנסיה, אחרי שנים רבות בתפקיד, ושד"ר שלזינגר יחיעם לדעתי לא ביצע את תפקידו כראוי כמנהל היחידה לאיכות הסביבה בעירית אילת...
באשר לשכונת שחמון בכלל וקאצ"א בפרט, אני מסכים איתכם לחלוטין, אפילו מבקר המדינה התייחס לנושא בעקיפין ושלא נדבר כמה אנחנו דיברנו בנושא, אבל מסתבר שלד"ר יחיעם שלזינגר ידידי, יש סדר עדיפויות שונה...
אין ספק שד"ר יחעם שלזינגר, יגיד שני דברים..:- 1. הכל אישי וכל זה על בסיס של נקמה אישית...
2. שראש עירית אילת יודע, היה מעודכן בכל דבר ואישר את כל החלטותיו...
המשך יבוא...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
שאלה לד"ר יחיעם שלזינגר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאחר ולאור שקיבלת מינוי רשמי על ידי ראש העיר מר גבי קדוש- "הקמת פרוייקט מוזיאון אילת", אבקשך לענות לי ולכל תושבי אילת...:-
מדוע הפרוייקט/המוזיאון מתעכב ולא יוצא לפועל...
מי הם האנשים המעורבים בתכנון הפרוייקט מבחינה ציבורית...
על איזה יחידת שטח הוחלט להקים את הפרוייקט/מוזיאון אילת...
מה הפרוגרמה של התכנון אומרת והם היא יחודית לעיר אילת בפרט ומדינת ישראל בכל...
האם התרומה של 100,000 $ שניתנה על ידי תורם....לפני כ-3/4 שנים עדיין שמורה להקמת פרוייקט...
לסיכום: אני מקוה שפרוייקט זה לא יהיה נדבך נוסף של מחדליך בכלל ואום רשרש בפרט...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
שצעתי שהחתולים והכלבים כבר סורסו או

הוצאו להורג. היתה לפני כמה חודשים כתבה באחד המקומונים על כך שיש עמותה המחסלת כלבים וחתולים. ומה שנותר מטיסים לתל אביב. אז נותרו כלבים וחתולים באילת? כנראה מהחום הם מתרבים מהר. סתם. נראה לי פילוביץ´ שאתה קצת מגזים ויוצא בהאשמות אישיות נגד אדם בעיריית אילת הממלא תפקיד מסויים ונתון לפיקוחו של ראש העיר. והרי אתה יודע שאם עובד עירייה לא עושה את תפקידו ובעצם לא עושה כלום. זה לגטימי, פה בעירנו הקטנטונת. יש כ- 400 עובדים עירייה נוספים, חלק מהם עובדים, ראיתי במו עיני. אבל הרבה מהם יושבים רגל על רגל. חוץ מזה, הוא, הדר´, תמיד יכול לטעון שהוא מקבל הוראות מהקודקוד שלו. אבל כמו שאמר בורג, השכונה נבנתה הרבה אחרי מיכלי הדלק ומי שאישר את התוכניות לבנות את השחמון על המיזבלה העירונית, היו לא רק אנשי העירייה, אלא המינהל, ועוד אחרים. אולי הם יודעים מה שהוא שאנחנו לא יודעים? אגב, על מה המבקר דיבר, צרף בהזדמנות עותק. אני בטוחה שיש לך אותו. אתה הרי אלוף המסמכים, כפי שאני רואה.

pilovich shahaf

New member
כל דבר בעיתו...../images/Emo163.gif

באשר לאני מאשים...התלונות שלי נגדו נימצאות כבר למעלה משנה אצל מבקר העיריה...
תמשיכי לעקוב. פ"ש.
ד"ר יחיעם שלזינגר, שימש כעלה תאנה אחד מתוך 7 שמניתי בכל במה בכתב ובעל פה, באופן רשמי, ש- 5 מהם כבר קיבלו בעיטה החוצה, למעלה לצד ואחד מהם אפילו הוצא לגלות על מנת שיסתום את הפה...

pilovich shahaf

New member

אם לא שמעתם, אזי הוא אחראי להרבה מחדלים בעיר הזאת בכלל ולכל נושא הכלבים והחתולים בפרט... כל הסיפור עם "הוטרינר העירוני" שיוצא לפנסיה, אחרי שנים רבות בתפקיד, ושד"ר שלזינגר יחיעם לדעתי לא ביצע את תפקידו כראוי כמנהל היחידה לאיכות הסביבה בעירית אילת...
באשר לשכונת שחמון בכלל וקאצ"א בפרט, אני מסכים איתכם לחלוטין, אפילו מבקר המדינה התייחס לנושא בעקיפין ושלא נדבר כמה אנחנו דיברנו בנושא, אבל מסתבר שלד"ר יחיעם שלזינגר ידידי, יש סדר עדיפויות שונה...
אין ספק שד"ר יחעם שלזינגר, יגיד שני דברים..:- 1. הכל אישי וכל זה על בסיס של נקמה אישית...
המשך יבוא...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
שלה לד"ר יחיעם שלזינגר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למיטב ידיעתי אתה היתה מעורב אם לא אחראי בכל מה שקשור לפיתוח ואדי שחמון בכלל ושכונת שחמון בנושא איכות הסביבה וכפרוייקטור של עירית אילת, תקן אותי אם אני טועה...:-
האם אושרה תכנית הניקוז של ואדי השחמון...
האם כל האמור לעיל בנושא קאצ"א נילקח בחשון על ידך, כמזכיר הועדה/צוות החרום של זיהום בכלל ומל"ח בפרט...
לסיכום: קיבלתי תשובה מד"ר מ. חיימוביץ- המנהל לשרותים ווטרינריים בשדה, בנושא ד"ר זבירין הווטרינר העירוני המצ"ב בקובץ הנילווה להודעה זו....המשך יבוא
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member

המשך יבוא...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
לא רק מיכלי דלק היו, גם מזבלה

אני עוד זוכרת את המזבלה העירונית של אילת, היכן שהיום ממוקמת שכונת השחמון. הילדים שלי ושל השכונה היו נוהגים ללכת לשם לחפש חלקי אופניים. היה שם מסריח. ואם אני לא טועה, איפה שהיום ממוקם הפארק המרכזי של השחמון, הסמוך לבית הספר היסודי "היובל", היתה המזבלה הידועה. בואו נקבע שהזבל נקבר עמוק באדמה ולא נזכה בעוד כמה שנים בשחרור של גז טבעי או משהו אחר. וזה רק קצת הקרחון. על חוק שבס שמעתם?

pilovich shahaf

New member
אמרת קצה הקרחון = סירחון שים/מי../images/Emo88.gif

לסיפור של הוטרינר העירוני ד"ר זבירין, וכיצד ד"ר יחיעם שלזינגר במשך שנים, לא עושה כלום בנידון כמנהל היחידה לאיכות הסביבה בעיריה, ולמרות שהחוק אומר במפורש...:- ============================================================ חוק הרופאים הווטרינרים (תיקון), התשנ"ד-1994 החלפת סעיף 2 1.בחוק הרופאים הווטרינרים, התשנ"א-1991(1), במקום סעיף 2 יבוא: "שליחות הרופא הווטרינר 2. שליחותו של הרופא הווטרינר היא למנוע ולהקל על סבלם של בעלי חיים, למנוע מחלותיהם ולרפא אותם, לסייע באחזקתו התקינה של משק בעלי החיים ולהגן על האדם מפני סכנות ונזקים שמקורם מחלות בעלי חיים או במזון או במוצרי מזון שמקורם בעלי חיים, וכן לפעול לשיפור איכותם של מוצרי מזון שמקורם בעלי חיים." יצחק רבין יעקב צור ראש הממשלה שר החקלאות עזר ויצמן שבח וייס נשיא המדינה יושב ראש הכנסת * נתקבל בכנסת ביום י"ז באב התשנ"ד (25 ביולי 1994); הצעת החוק ודברי הסבר פורסמו בהצעות חוק 2279, מיום ד´ בתמוז התשנ"ד (13 ביוני 1994), עמ´ 490. (1) ס"ח התשנ"א, עמ´ 76. J ================================================================= בנוסף החוקים לגבי בעלי חיים...:- ====================================================================== שם החוק מספר חוברת...:- תיקון טעות דפוס - בחוק צער בעלי חיים (ניסויים בבעלי חיים), התשנ”ד-1994(1), בסעיף 4(1), 1808 חוק צער בעלי חיים (הגנה על בעלי חיים) (תיקון מס` 2), התשס”א-2000 1761 תיקון טעות בחוק צער בעלי חיים (ניסויים בבעלי חיים), התשנ”ד-1994 1482 חוק צער בעלי חיים (ניסויים בבעלי חיים), התשנ”ד-1994 1479 ================================================================== המשך יבוא... מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה