מר איבגי - משהו בשבילך

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
מר איבגי - משהו בשבילך

בסוף השבוע האחרון ב-7 ימים פורסמה כתבה נרחבת אודות מפלצות החוף - תכניות המתאר הארצית בחופי הים בישראל. לצערי אילת לא מוזכרת, וחבל. אבל הנה ציטוט מהכתבה שדי מזכיר לי את הקורה באילת. "הצלת חופי ישראל שהפכו בעשור האחרון מחופים שהיו אמורים להיות פתוחים לציבור הרחב לפרוייקטים נדלנים למיעוט המבוסס עד עשיר. משאר הציבור הופקעו החופים, הנוף, הבריזה והאופק. המרוויחים הם היזמים הנמרצים והמקושרים בגיבוי צמוד של הרשויות המקומיות ומנהל מקרקעי ישראל". אז מה, לא מזכיר לך את אילת. בתי המלון הוקמו והפכו למפלצות בטון, אין לנו בריזה, אין אופק ואין נוף. נשאר רק כאב לב, כעס ואכזבה. היה מעניין באם הייתם נוטלים יוזמה ומדווחים לציבור מה באמת קורה פה באילת, בחופי הים, מי נתן אישור לכזה מחדל. זה גם מתקשר לפינוי חיל הים שעליו כתבת בשבוע שעבר, לא? מי יזכה בשטחים המפונים, מה אנחנו התושבים נקבל מזה? מחכה לתגובה!!!!!!!!!!!! פילוביץ´ ומה אתה אומר על זה?

pilovich shahaf

New member
poza מה אני אומר על מה...../images/Emo35.gif

תוכן הודעתך מורכב מאוד, אפשר לכתוב לפחות 6-7 הודעות הקשורות בתוכנה של הודעתך לעיל...
אני רק יכול בשלב זה להתיחס לכתבה בשאלה.... למה העיר אילת לא אוזכרה בגוף הכתבה...
מבחן התוצאה. פ"ש.
אל תשכח/י את החידה של פסח שאת/ה צריך/כה לפתור...

poza

New member
מה אתה אומר על מפלצות הבטון

פעם אחרונה, שאתה פונה אלי בלשון זכר, אחרת אני מאיימת, אני נוטשת אותך לבד בפורום הזה. גם ככה רק אתה ואני מדברים פה. איזה פורום משעמם. כנראה שבעיר הזו אין לאף אחד מה להגיד ולכולם טוב. ולעיניננו. מה דעתך על מפלצות הבטון בחופי הים. ביום רביעי מתקיים יום שמירת חופי הים התיכון. אולי תיזום משהו דומה אצלנו, למרות שנדמה לי שזה מאוחר מידי עבור אילת. מה לא קראת את הכתבה ב- 7 ימים.

למעלה