מר אלוני תמשיך להשמיץ אבל...

nirkabalo

New member

...זה לא יעזור לך. כווווווללללםםם יודעים בתקופת מי היה פה בטחון,מתי אנשים יכלו להסתובב ברחובות בלי פחד,מתי הערבים הבינו שבלי שהם ייתנו לנו שקט הם לא יקבלו כלום. (רמז דק -הוא היה רה``מ אחרי פיגועי פרס ולפני אינתיפדאת ברק) עוד לא דיברנו על התרגיל המזוהם של ברק!!! מה יצא לו מזה??? הוא הראה שהוא סתם מלוכלך שטובת המדינה לא חשובה לו... איפה היושר הציבורי??? אנשים שוכחים שביבי ישר הלך הביתה כאשר נכשל ולא ניסה להתפס בתרגילים מסריחים כמו ``הלא פוליטיקאי`` אהוד ברדק,(הטעות במקור), שאפילו אל גור עם הניסיון הנואש שלו להגיע לשלטון(אפילו שהעם שלו לא סובל אותו...) היה מתבייש בהם.

אלוני.

New member

ביטחון ? במסירה ובריחה משטחים מול פלשתינאים יורים, את זה צעקו לו גם אתמול במרכז. האיש המצחיק הזה, שלא הייתי נותן לו לנהל דוכן פלאלפל , רץ מייד עם הישמע יריות אחרי החלטתו לפתוח את מנהרת הכותל והחזיר שטחים מכל הבא ליד. האיש פחדן וחסר יכולת להחליט במצבי לחץ , בדבר אחד הוא אלוף - לדבר. הוא יודע לדבר, רק ששום דבר ממה שהוא אומר אינו נכון. יתנו יקבלו, את זה הוא המציא מייד אחרי שהוא נתן והם קיבלו. מרכז הליכוד, מוכן להעמיד בראשו כל אחד העיקר שיחוש את ריח הניצחון. אני מקווה , שהבעל של שרה לא יהיה מועמדם לראשות הממשלה. אגב, להיכן נעלמה שרה ?

nirkabalo

New member

כל מה שלא תאמר לא יעזור כי היה לנו שקט יחסילעומת תקופת פרס ולעומת תקופת ברק. אירועי המנהרה נגמרו אחרי יומיים...השגריר המצרי לא עזב את הארץ... לא פחדנו להסתובב בקניונים וברחובות... אני לא אומר שהיה שקט לגמרי כי זה לא נכון אבל לפחות ביבי שילם ביוקר על הטעויות שעשה. הוא הבין שלא רוצים אותו כראש ממשלה והלך כמו גדול ולא ניסה להאחז בתרגילים שאף אחד לא יודע מה מטרתם חוץ מלחבל במדינה . אגב ,אתה אמרת שאם יורדים על אדם בגלל הופעתו החיצונית סימן שאין יותר על מה לרדת. אבל מה אתה עושה כאן?? מתחיל לדבר כמו העיתונאים מהסוג הנמוך ביותר על ``איפה שרה נתניהו?`` תסתכל על ברק שהחרצוף שלו נראה יותר טוב ממנו...עם החיוך הדבילי שמרוח לו על הפרצוף... אני אישית אפילו לא הייתי קונה מברק מסטיק בזוקה...

אלוני.

New member
בן ניתאי

השאלה אודות שרה באה בעקבות זאת שהתרגלתי לנוכחותה בשלוש שנים ההן, ורציתי לדעת מי יעץ לו להסתיר אותה. ביבי לא שילם ביוקר על הטעויות שלו, אנחנו שילמנו. (וזה נכון גם לגבי ברק). נתניהו קיבל החלטות שלא היה לו אומץ לעמוד מאחוריהן, מייד כשהצד השני הגיב בירי רץ נתניהו לוושינגטון וגם לידידו ושותפו לדרך ( ההגדרה היא של עצמו) יאסר עראפאת והחזיר לו כטוב ליבו שטחים שהיו לאבותינו ולנו. וכל זה לא מפריע לו לצייר את עצמו באור של מי שלא החזיר שטחים. רק לסבר את האוזן, בזמן שלטונו של אהוד ברק לא הוחזר סנטימטר אחד , לא פעימה ולא נסיגה. אם קונים שקט בשטחים הרי שנתניהו שילם את המחיר וקיבל את השקט. ברק לא שילם ולא קיבל. מה אתה מעדיף ? ובזוקה ? ברק לא מוכר , לא רהיטים ולא היי טק, גם לא תדמית וסיפורי סרק... אבל את זה נשאיר לבחירות.

הסקורר

New member

חבל לע הדיבורים. אלוני צודק. ביבי אדיוט. מה לעשות ? טמבל ומפגר - מישהו יכול להגיד שלא ?

למעלה