מר' ברודוויק ואני (המכתבן)

קיי ריס

New member
מר' ברודוויק ואני (המכתבן)

"סטיב חברי וידידי הצעיר אותו ערב שבאת לעזרתי הראת תושייה ואחריות רבה היה לך אכפת אפילו שאתה לא הכרת אותי...וזה לא נגמר פה.. טיפלת בי והייתה לצידי כמו בן מסור לאביו אני רוצה לומר לך תודה תודה גדולה על כל אותם שנים שטפלת בי והייתה נאמן וחבר אמיתי היית אדם צעיר שלמד הרבה והיום אתה אדם מבוגר שיודע להעריך את הפשטות סטיב....למדת להוכיר תודה על הדברים הפשוטים ביותר למדת לאהוב את הניחוח של הבוקר את ציוץ הציפורים את כוס הקפה החם וזה מה שעשה אותך מאושר את זה אני למדתי רק אחרי הרבה כאב והרבה סבל ואתה הראת בגרות וחוכמת חיים ברמה כזו שאין לצפות מבחור צעיר כמוך אני רוצה להוכיר לך תודה אמיתית שתעזור לך בכל מה שתלך ואחרי שאני יודע שאתה למדת לאהוב להכיר ולהודות לחיים על הדברים הכי פשוטים ראיתי בחור צעיר שאין לו כלום מתעורר כל בוקר ועוזר לאיש זקן לחיות ראיתי בחור צעיר בלי כלום שמחייך ויודע לשמוח ראיתי בחור צעיר בלי כלום שלא חושש מהעתיד ומנצל הכי הרבה מההווה והכי חשוב ראיתי בחור צעיר שיודע להעריך את החיים גם כשהוא צריך לשרוד אותם אני נותן לך את זה.......זה המפתח לכספת ולחשבון הבנק שלי אני מוריש לך את מה שנשאר לי... האיש שנתן לך את המפתח הוא הבנקאי שלי הכל שלך סטיב.......וזה בגלל שאתה יודע מהו עושר אמיתי יש לי בכספת מעטפה עם יהלומים ששמרתי בבנק לצרה וקצת כסף שווי היהלומים הם 2 מליון דולר סטיב אני מאחל לך חיים מאושרים וטובים אתה תמיד תהיי בליבי ותמיד אזכור אותך אתה החבר הטוב ביותר שלי. באהבה - ג'יימס ברודוויק. וככה זה היה.......... מי חלם לצאת לפנסיה בגיל 35? מי חלם שבאמצע החיים האלו שאתה מנסה לשרוד פתאום נופלת עלייך מתנה כל כך גדולה רק עכשיו הבנתי באמת מה נתתי לאותו אדם ורק עכשיו הבנתי באמת איזה אדם אני... "מתנות אמיתיות לא באות באריזה יפה" זה מה שלמדתי בפרק זה בחיים שלי.

למעלה