מר ברודוויק ואני (המשך....4)

קיי ריס

New member
מר ברודוויק ואני (המשך....4)

עברו כבר 10 שנים ואני עדיין עם ג'יימס אחרי שנה מהפיטורים הייתי בהרבה מאוד עבודות מזדמנות שנה עבדתי בסבלות שנה במחסן לרהיטים וכו' החלטתי להשאר אצל ג'יימס כל השנים ולחסוך את הכסף שגם ככה היה קטן וכנראה שהרגשתי טוב עם ג'יימס לא הייתי לבד היום אני עובד כמה שעות בצהריים בעיתונים באיזה דוכן אני מביא לשם את ג'יימס איתי יושב ומעביר לי את הזמן לא להאמין אדם בן 80 ועדיין כל כך צעיר בנפש אני היום בן 35 ואוהב את החיים........ אין לי כלום אבל יש לי את ג'יימס יש לי חיים פשוטים ונעימים יש לי אהבה לציפורים ויש לי אושר ג'יימס לימד אותי כל כך הרבה בשנים האלו סיפר לי המון סיפורים מחייו הוא לא נכנס לפרטים אך סיפר לי שהיה לו הכל שהייתה לו אשה יפה והייתה להם ילדה והיה לו המון כסף והוא חשב שהוא מאושר אישתו והילדה שלהם נהרגו בתאונת דרכים ג'יימס מספר לי שכל הכסף שבעולם לא נתן לו נחמה לאבדה כזו הוא נשאר לבד.....את הכספת שלו בבית לקחו אחרי שכיסחו אותו במכות הוא סיפר לי שכלום לא נשאר לו שמה שיש לו זה חיסכון קטן וקצבת נכות שאיתה הוא חיי הוא סיפר לי שגם אם היה חוזר לו הכסף זה לא היה מזיז לו והוא בחר לגור במקום עירוני אורבני ופשוט עם אנשים פשוטים "תוהב את החיים ותדע להעריך אותם ליפני הכל סטיב "........ כך הוא היה אומר לי כל פעם שלא הייתי במצב רוח והייתי מדוכא ג'יימס היה יהלומן ואיש עסקים....הוא עבד שנים בסחר ביהלומים ואבני חן הוא היה בין הכרישים הוא הראה לי כתבות שעשו עליו בעיתונים פעם כשהוא מצא אבנים גדולות במכרות ועסקאות גדולות שהוא סגר היה לו כל מה שבן אדם רוצה עשרה ל-8 בערב אנו עולים הביתה ג'יימס שם כהרגלו את מוסיקת הג'אז שהוא כל כך אוהב " סטיב בני....אתה יודע זה התקליט שהיא הכי אהבה" "מי הכי אהבה?" "אישתי סופיה....זה התקליט שהיא הכי אהבה ואני שומע אותו כבר 30 שנה" "זה באמת תקליט טוב ג'יימס" "30 שנה אני שומע את אותו תקליט כדיי להרגיש שהיא עוד איתי ....אני מתגעגע אלייה סטיב" הוא יושב על הכורסא ליד הפטיפון אני מתקרב אליו עם כוסית הוויסקי מניח אותה על השולחן הקטן שלידו עומד מאחוריו ושם לו ידיים על הכתפיים והוא טופח לי על היד אנחנו עוצמים את העיניים ומקשיבים למוסיקה שמתנגנת..... נהיה מאוחר ואנחנו מתכוננים לישון ג'יימס אומר לי שהוא רוצה לישון איתי היום..... הוא אף פעם לא אמר זאת....זה היה לי מוזר אבל כמובן שהסכמתי אנחנו הולכים לישון.

למעלה