מר' ברודוויק ואני (המשך)

קיי ריס

New member
מר' ברודוויק ואני (המשך)

הפטיפון של ג'יימס כבר מנגן עוד חצי שעה והוא סוגר..... בדיוק ב-9. אני יושב בסלון ופתאום שומע חריקה חזקה מהפטיפון השיר הפסיק ונפילה חזקה מרעידה את ליבי " זה ג'יימס.....משהו קרה לג'יימס" אני יוצא במהירות דופק על הדלת ואף אחד לא עונה "ג'יימס אתה שם? אתה שומע? תפתח!!!....ג'יימס הכל בסדר?" אף אחד לא עונה........ אני בועט בחוזקה בדלת כמה פעמים עד שהדלת נפרצת אני רואה את ג'יימס על הרצפה אני ניגש מהר להרים אותו הוא ממלמל... " ז...זה ש...שם שם ...זה שם הכ..דורים" אני מביא לו את הכדורים הוא בולע כדור ונאנח בתושייה רבה הזמנתי אמבולנס הם באו מהר....מיד לקחו אותו אני אשאר לשמור על הדירה אני אומר לצוות האמבולנס אני עייף ומותש מכל היום הזה.....היה יום ארוך אני רואה על המדף בביתו של ג'יימס בקבוק וויסקי מלא אבק. אני מנקה אותו קצת.......פשששששששש גלן פידיך 30 שנה....זה שווה המון אני לוקח כוס מנקה אותה מהאבק ומוזג לי קצת מקווה שג'יימס לא יתעצבן עליי אבל אני חייב את זה אני מסתובב קצת בבית ומבין באיזה בית אני נמצא הכל נורא עתיק אבל נראה יקר תמונות שמן ישנות פסלים קטנים וחפצי ברונזה.....אני נדהם " תשמע ג'יימס...טעם לא חסר לך :) " מרים את הפטיפון שם את התקליט יושב ונרגע מחשבותיי על ג'יימס אני מקווה שהוא מרגיש טוב אני מקווה שהוא בסדר אני עייף עייף מכל היום הזה מפהק........אני ע י י ף.

למעלה