מר דביר היקר!!!

ganja699

New member
מר דביר היקר!!!

אולי תפסיק כבר עם השקרים הנבזיים שלך האם אתה חושב שאנחנו מטומטמים, כל העיר יודעת שאתה משדר ברדיו כחול לבן , אולי לא בו זמנית אבל את הדרך שלך התחלת שם!!! אז אולי מספיק כבר עם השקרים האלה אתה יורק לבאר שממנה שתית בוש והכלם

ההודעה האחרונה בנושא

היי חבר קודם לכן אמרתם שאני משדר שם בו זמנית ועכשיו אתם כותבים שאני שדרתי שם בעבר. אני בנאדם שלא משנה מה יהיה איתי ומה אני אהיה בעתיד בחיים אבל בחיים אני לא אשכח מאיפה באתי ומי נתן לי את ההזדמנות הראשונה אם זה כל כך מענין אז ככה... את דרכי הרדיופונית התחלתי ברדיו בית הספר(בבית ספר דנמרק) משם עברתי למין רדיו שכונתי בשם רדיו כגן ששם למדתי והבנתי הרבה רדיו ומשם עברתי לרשת א בקול ישראל שם הייתה לי תוכנית נוער בה ראיינתי כוכבים ונהנתי בתוכנית זו מאוד ברגע ששמעתי על המבחנים ברדיו ירושלים הלכתי ולשמחתי הרבה התקבלתי ואני גאה על כך שאני נמצא במקום כל כך מכובד שכזה ובגילי הצעיר ועוד יותר גאה שאני עובד עם הנהלה כל כך מפרגנת וטובה שכזו חוץ מהיותי שדרן ברדיו ירושלים אני עושה פרסומות לכל מיני תכנות רדיו ואפילו גם מחוץ לעיר וגם על כך אני גאה אני מקווה מאוד שהבנתם מי אני ומה אני עושה ולא תמשיכו לחטט בחיי הפרטיים ובטח שמה שאתם כותבים לא נכון בכלל באהבה גדולה יוני דביר

ja699חga

New member
אני חוזרת בי מדבריי

דבריך נגעו ללבי ואני מתנצלת מאוד על הדברים הקשים שנאמרו. עם זאת,הרגשתי שמוטלת עליי האחריות להוציא לאור את כל השחיתות שקיימת ברדיו ירושלים. ואני לא אנוח עד שהאנשים המושחתים באמת יקבלו כגמולם!

פאתטית

פאטתית, ועוד פעם פאטתית. השכנים נאלצו להתעורר מוקדם בבוקר שישי, למשמע צחוקי המתגלגל. הדבר היחיד שהושחת הוא ההגיון הבריא שלך (אם היה בכלל), מעניין מאיזה איבר את חושבת, ודאי לא מהשילוב של ראש ולב. מה שיש לך בראש זה רק נקמות, כמו הביריונים בסרטי הפעולה הגרועים ביותר. רק שהפגנות השרירים שלך ממש - פ א ט ת י ו ת (מעוררות רחמים -בעברית).

למעלה