משאבה לניפוח צמיגים

Brendan

New member
משאבה לניפוח צמיגים ../images/Emo32.gif

ברשותי כיסא גלגלים ולו צמיגים אותם מנפחים בלחץ אויר של 100 PSI. בדרך כלל את הניפוח אני מבצע בתחנת דלק אולם רציתי לברר עם ניתן לעשות שימוש במשאבת ניפוח ידנית של אופניים עבור צמיגים המכילים לחץ אויר ברמה של 100 PSI. אודה לתשובה.

amirgal

New member
אם יש לך את האריזה, תיבדוק עד לאיזה

לחץ היא מגיע.

oferbic

New member
נדמה לי שזהו בערך הלחץ של אופני

כביש. נסה אולי לשאול בפורום שלהם.

JacB

New member
רק משאבת רצפה תעשה את זה מהר ובקלות

נכון, יש גם משאבות קטנות יותר, אך ניפוח ללחץ כזה יהיה ממושך יותר וקשה יותר. אני משתמש במשאבה קטנה ללחץ גבוה באופני הכביש רק בדרך, בגלל הניידות. בבית אני משתמש במשאבת ריצפה בגלל הנוחות והיעילות. כ"כ במשאבת רצפה מד הלחץ מדוייק וקריא יותר.

Brendan

New member
אילו יכלותי להשתמש במשאבת רצפה...

מצבי היה טוב (-: אך בשל אילוצים ונוחות - אני חייב לעשות שימוש במשאבה ידנית. תודה.

רמי לשם

New member
עוד אפשרות מאוד נוחה היא

משאבות CO2. מדובר ב"משאבות" על בסיס מכלי CO2 כמו של סיפולוקס. אמנם כל ניפוח עולה לך במיכל, אבל זה הרבה יותר נח ומהיר. לדוגמה, הנה אחת http://shop.harim.co.il/product_info.php?cPath=49&products_id=262 שים לב, שמשאבות אופניים ידניות בנויות על זה שהמנפח נמצא לצד הגלגל, כלומר יהיה מאוד קשה לנפח את גלגל הכיסא תוך כדי ישיבה. משאבת רצפה, על אף ששללת אותה, היא היחידה שמאפשרת אופרציה כזו. משאבות רצפה מודרניות ניתן להפעיל בעזרת הידיים בלבד, לדוגמא: http://shop.harim.co.il/product_info.php?cPath=49&products_id=66

Brendan

New member
תודה...

לא חשבתי על הנושא של ניפוח בעת ישיבה בכיסא וזה אכן חשוב. מצד שני - אני זקוק למשהו קטן שקל להתנייד איתו. ניראה לי שאני פשוט אגש לחנות ואבדוק זאת אחד לאחד. תודה (-:

JacB

New member
גם במחשבה שניה - משאבת ריצפה מתאימה

רמי לשם רק חיזק את דעתי. למשאבת רצפה צינור גמיש עם תפס המתחבר לונטיל. לכן אתה יכול להשאר ישוב במקומך ולהפעיל את המשאבה רק בעזרת ידיך, כאשר בסיסה ניצב על הרצפה לפניך. הכוח הנדרש לא גבוה, וקצב עליית הלחץ מהיר. אם תיפקוד ידיך תקין - זה הפיתרון העדיף. בלונים - בעדיפות שניה, כי זה מאלץ אותך לדאוג למלאי. מתאים רק אם לא תסתדר עם פתרון א'. נ.ב.: האתר בקישור של רמי הוא 10 ! אמין, מהיר, הוגן (לנסיוני ולנסיונם של כמה מחברי).

ofan sport

New member
משאבה

קימות משאבות קטנות שממלאות לחץ אויר למעלה מ.100psi.

Brendan

New member
כן אבל זו משימה לא קלה

אחרי שבדקתי משאבה כזו היגעתי למסכנה שאני צריך להחליף את הצמיגים לכאלה שלא דורשים לחץ אויר כל כך גבוה.

למעלה