משאבה

אילת103

New member
משאבה

זהו זה, החלטתי לעבור למשאבה (סוכרת 1 מזה שנתיים)
יש לי כמה שאלות:
1. האם מנסיונכם זה מקל על האיזון?
2. על מה הייתם ממליצים נכון להיום?
3. למי יש שרות טוב במיוחד?
תודה.

mrkorr

New member
משאבות

http://www.tapuz.co.il/forums/faq/question/408/24410
אני כיום עם אנימס (דגם vibe) , שנה שלישית אני חושב.
מרוצה מאד מהשירות.
פורק לבד נתונים מהמשאבה למחשב.

בגדול, לדעתי משאבה היא כלי מצוין לשמור על איזון, כל עוד מפעילים אותה נכון ובהתייעצות עם צוות רפואי: רופאת אנדו / אחות סוכרת/ דיאטנית.

מרגע שהרופא/ה שלך יאשרו לך חיבור למשאבה, את יוצרת קשר עם שירות הלקוחות של החברות השונות לפי מה שהקופה שלך משרת ואז יש לך תקופת התנסות עם כל אחת מהחברות.
ואז תוכלי להחליט לבד איפה השירות נעים, אדיב, זמין וכו.
בהצלחה!

imanub

New member
משאבה

המשאבה לא שיפרה לי את האיזון אבל היא שיפרה לי את הגמישות - אני אוכל מתי וכמה שאני רוצה. (יש לי גם סנסור).
תלוי איפה אתה גר. אם אתה גר באיזור הרצליה מדטרוניק מצויינים (זאת המשאבה הכי נפוצה והכי מוכרת והיא גם טובה).

תומרונתם

New member
מנהל
אני עברתי למשאבה אחרי כ-20 שנה עם זריקות

והייתי נשארת עם הזריקות אלמלא הסנסור. החלטתי שלמען הטכנולוגיה החדשה הזו (אז היתה חדשה יחסית) אני מוכנה "להקריב" את הנוחות של הזריקות ולעבור למשאבה, שהתנגדתי להתחבר אליה במשך שנים.
זו היתה החלטה נהדרת! לא מתחרטת לרגע. בהתחלה הרגשתי שאני תורמת את גופי למדע, הצינורית, והחיבור, והביפר על החגורה... ואז התרגלתי וראיתי כמה שזה נוח, אפשר יותר בקלות לשנות את התפריט ולהתאים למה שקורה באותו רגע, אפשר לווסת את האינסולין הבזאלי בהתאם לפעילות הגופנית, ולא צריך תמיד לזכור לקחת איתך את האינסולין, הוא עליך על הזמן...
&nbsp
אישית אני עם מינימד של מדטרוניק, אבל לא יכולה להמליץ על נותני שרות כי אני לא בארץ.

אילת103

New member
סנסור

תסבירי לי מה זה בדיוק סנסור ומה הקשר בין התחברות למשאבה לבין סנסור..
תודה

סנסור ומשאבה יחד

יש כזו חיה? היא מאושרת על ידי הקופות בארץ?
מי יכול להאיר את עיני? :)

תומרונתם

New member
מנהל
המשאבה המוכרת ביותר של מדטרוניק

מאפשרת חיבור לסנסור של אותה חברה, כך שאתה בעצם מסתובב עם מכשיר אחד עליך, ושני חיבורים על הגוף.
עד כמה שידוע לי המשאבה מאושרת ע"י הקופות, אך הסנסור לא.

למעלה