משאבה

imanub

New member
משאבה

האם מישהו מכיר מומחה למשאבות שאוכל להתייעץ איתו?
לרופא שלי אין כל כך מושג. ובאינטרנט אני גם לא רואה מידע אמין - בפרט ביחס לישראל.
אני מתלבט אם לשדרג את המשאבה שלי למשאבה היותר חדשה של מדטרוניק (בגלל הסנסור המשדר החדש השדרוג יעלה לי 5,000 ש"ח). באופציה הזאת אני אהיה תקוע עם המשאבה חמש שנים. אפשרות אחרת היא להמתין למכשיר שהוא קפיצת דרך שהם אמורים להשיק באפריל בארה"ב (חצי שנה המתנה היא בסדר אבל שנתיים נראים לי הרבה ולא ברור כמה זמן יקח להעביר אותו לארץ).
אפשרות שלישית היא לנסות מכשיר אחר, כיום יש כמה אופציות אבל אין לי מושג ואני רוצה להתייעץ עם מישהו שמבין בזה.

תומרונתם

New member
מנהל
אם אתה כרגע זכאי להחלפת המשאבה

אולי כדאי להיפגש עם סוכן המכירות של שלוש המשאבות הנמכרות (מדטרוניק, אנימס, וברח לי השם של השלישית... סליחה...), ולשאול אותם את השאלות הללו.
כמובן שנשמח לדעת מה השכלת ולמדת מהם, אם מתאים לך לכתוב כאן את מסקנותיך

&nbsp
באופן אישי, אני זכאית להחליף משאבה בעוד כחצי שנה, ואני כמעט בטוחה שאמשיך עם מדטרוניק.

imanub

New member
בינתיים

אני ממליץ בינתיים לא להחליף משאבות. מי שבמצב שלי, מומלץ לו לחכות עד אפריל ולראות אם יוצאת לשוק המשאבה החדשה של מדטרוניק - החברה הודיעה על כך בבורסה ונראה לי הגיוני שהם יעמדו בלוחות הזמנים האלה. יתכן ואח"כ יקח זמן עד שהיא תכנס לארץ (כמה חודשים) ותכנס לקופות (עוד כמה חודשים) - אבל לדעתי שווה לחכות.

למעלה