משאבה

DVenus

New member
משאבה

רציתי לשאול איזו משאבה נחשבת לחזקה ואיפה ניתן להשכיר אותה כי נראה לי שהמשבה שאני משתמשת מעזר מציון נהייתה לי חלשה

משאבות

יש רמות שונות של משאיבות, על-פי הצורך של האימא. מה המטרה שלך בשימוש של המשאיבה? כמה פעמים ביום/שבוע את מתכוונת להשתמש בה? אורית מדריכת לה לצ'ה

DVenus

New member
מתרה של משאבה

קודם כל, תודה על התשובה יש 2 סיבות שאני רוצה לשאוב בגללם. קודם כל שמתי לב שיש לי מעט חלב. לפעמים היו קוראים מקרים שבת שלי (תינוקת בת חודש ו-20 יום) הייתה יונקת יניקות קצרות, מתעצבנת, מנסה לינוק בכל הכוח ובוכה. יש לי משאבה בבית מעזר מציון קוראים לה MEDINEB. אז במקרים של הבכי שלה ניסיתי לשאוב ולא יצא לי כלום, וגם בסחיתה ביד לא יצא לי. אז אני התחלתי לפי מה שאת המלצת בפורום- חילבה ןשאיבות. אבל במשאבה יש תקלה טכנית ואם אני כבר לוקחת חדשה, רוצה להשכיר משהוא טוב וחזק. בינתיים אני עושה 6-7 שאיבות ביום על מנת להגדיל את כמויות החלב. בגלל התקלה במשאבה כרגע סוחטת ידני. תודה מראש דינה

שאיבה להגברת חלב

שלום, מהתיאור שלך נראה כי יכול להיות שבתך חסרת שקט על השד משום שהיא מבולבלת. לעפמים נותנים לה בקבוק לפעמים ציצי ואולי גם מוצץ. זה הרבה סוגי טכניקות בגיל כזה, והתוצאה היא תיסכול של התינוק על השד, ואין הדבר מעיד הבכרח על מחסור בחלב. לפעמים אם נותנים לתינוק לינוק לפי דרישה (לרוב 8-12 פעמים ביממה שמומלץ להציע לינוק לפחות 10 פעמים) ולא נותנים מוצצים, אז הבעיה נפתרת. במצב בו תינוקך יונק לפי דרישה, אינך צריכה לשאוב וכך יונק ממך עומס רב. אם יועצת הנקה מוסמכת אבחנה כי מאישה שהיא סיבה יש בעיה ריגעית בכמויות החלב, אז בעזרת משאבה חשמלית כפולה טובה ניתן יחסית בקלות לשאוב מהר ויעיל. לרוב ביד שרה שומרים משאבות כאלה לאמהות לפגים אשר זקוקות להם יותר מכל. ציינת כי במקרה של בכי, ניסית לסחוט ולא יצא כלום. כאשר התינוק בוכה אנחנו לחוצות, וכאשר לא שולטים בטכניקה של שאיבה ביד, אז סביר שיצא מעט חלב. כאשר תינוק בוכה כדאי להרגיע אותו לפני ששמים אותו על השד. לפעמים יציאה החוצה או אפילו רוח מחלון פתוח עוזר להרגיע את התינוק על ידי הסחת דעתו, ואז ניתן להניק אותו. לרוב כאשר תינוק יונק לפי דרישה (לרוב 8-12 פעמים ביממה שמומלץ להציע לינוק לפחות 10 פעמים), לאם יש מספיק חלב, ואין כל סיבה לדאגה. בהצלחה

המלצה על משאבה

אני ממליצה לך בחופ על המשאבה הידנית של אוונט היא מעולה - כיוון שהיא ידנית אז היא אף פעם לא מתקלקלת - תמיד אותה עוצמה ואת שולטת בעוצמה , והיא שקטה ולא מרעישה

למעלה