משאבות הנקה

משאבות הנקה

איזו משאבת הנקה הכי טובה שאתן ממליצות עליה?
והאם יש אותה ביד שרה או שכדאי לקנות?

מדלה פאמפ אין סטייל

לא נופל מהלקטינה.
ואת יכולה להשאיל מגמ"חים שונים.
אני השאלתי מהגמ"ח של אביטל גור אריה למשך שנה בערך.
תפחשי את השם בגוגל יעלה לך טלפון ופרטים

DOUBLE2

New member
אביטל...

שלום. שמי אביטל ואני גרה במודיעין. יש לי בבית גמ"ח של משאבות הנקה של מדלה (medela) מסוג pump in style. זה אומר שיש לנו הרבה משאבות שאנחנו נותנים לנשים להשתמש בהן בחינם עד שהתינוק בן שלושה חודשים (הן משלמות רק על חלפים חדשים את מחיר העלות ומשאירות לנו צ'ק פיקדון). אם הן רוצות להמשיך להשתמש במשאבה לאחר שלושה חודשים הן משלמות שקל ליום. אין כאן שום עניין של רווח חוץ מלעזור לאנשים... זה מיועד בעיקר לנשים שמסתבכות עם ההנקה (פג, תינוק שלא יונק, מחסור בחלב, תאומים, פצעים וכו). אפשר בכיף לפנות אלי או להפנות נשים אחרות שזקוקות לזה: 050-7293199 אביטל.

ושאבתן חלב בששון

הי מאמינקה

ברוכה הבאה

שאלת שאלת מאוד כללית וקשה לי לתת תשובה חד משמעית.

השאלה היא - בני כמה הקטנים ? וגם לאיזה מטרה את רוצה / צריכה לשאוב ?
האם מדובר בפגים קטנים שצריך לשאוב עבורם את כל הארוחות ?
האם את חוזרת לעבודה וצריכה להשאיר חלב שאוב לכל הארוחות ?
האם את רוצה מידי פעם לצאת ושיהיה בקבוק אחד בפריזר ?

זה קצת כמו לתפור חליפה ליתום...

אנא כיתבי קצת יותר פרטים ואז אוכל להסביר בצורה מפורטת ומתאימה עבורך.

ותודה לאביטל מהגמח הנהדר שעוזרת לאמהות מאוד מאוד. :)

האמת שהם לא נולדו עדיין

אני מתכננת ניתוח קיסרי בקרוב (אני שבוע 33), ואני הבנתי שהנקה זה לא דבר פשוט בכלל.
ושאפשר לפצוע את הפטמה או לקבל דלקת או פיטריה.
חברה גם אמרה לי שכדאי אחרי כל הנקה לשאוב את מה שנשאר גם אם זה על ריק כדי לעודד ייצור חלב.
אז אני עושה בירורים כבר עכשיו לגבי משאבה טובה כדי שלאחר הניתוח בן זוגי יוכל להשיג לי משאבה כזו.
את חושבת שכדאי לי לפגוש יועצת הנקה לפני הניתוח וללמוד בתיאוריה או לחכות לאחר הלידה?
כי בתל השומר הם לא מוכנים להכניס יועצת הנקה חיצונית, ומצד שני אחרי ניתוח קיסרי יש 5 ימי אשפוז ואהיה תלויה בהם.
מה דעתך?

הכנה להנקה

הי מאמינקה

או קי, אז הבנתי.

אכן - הנקה יכולה להיות דבר לא פשוט, וכמו שכתבתי לך - אי אפשר לדעת מראש כי לפעמים הקטנים נולדים כאילו קראו את כל ספרי ההדרכה כבר בבטן ויונקים נהדר מהשניה הראשונה.

ממש לא צריך מראש להחליט שתשאבי אחרי כל הנקה. זה מאוד תלוי בהרבה גורמים שאי אפשר לדעת אותם מראש.
מה שהיא אמרה הוא בסדר, אבל לא חובה אחרי כל לידה..

בבתי החולים יש משאבה טובה שאפשר בהחלט להשתמש בה (לרוב זו הלקטינה של חברת מדלה). את הערכה האישית שמתחברת למשאבה - ניתן לקנות למטה בשילב.
כך שלפחות לימים שבהם תהיי בבית החולים - את מסודרת.

מי אמר לך שהם לא מוכנים להכניס יועצת חיצונית ?
(וחוץ מזה - שהיא יכולה לבוא בשעות הביקור וממש לא חייבים לצעוק שהיא יועצת הנקה..)

אני כן חושבת שכדאי להיפגש עם יועצת מוסמכת לפני הלידה, במיוחד כשיש הרבה שאלות וחששות.
זה מאוד יכול להקל כשיודעים מה אמור להיות וגם מה לעשות במקרה ולא הכל עובד לפי התכנית.

בהצלחה

למעלה