משאבות חלב - המלצה

JoZZefa

New member
משאבות חלב - המלצה

לא חייבים לרכוש משאבת חלב! אני נזקקתי למשאבה כשחזרתי לעבות בתום חופשת הלידה, ביד שרה (שיש בכל עיר כמעט) אפשר לשאול משאבה לתקופה בלתי מוגבלת, חינם... המשאבה חזקה ויעילה ומקבלים גם צינור ובקבוק לשאיבה חדש וסטרילי.

דיאנה1

New member
בסניף שפניתי אליו סרבו לתת את

המשאבה הטובה של מדלה, כי שומרים אותה למקרים מיוחדים כמו תאומים פגים שלא מסוגלים לינוק וחייבים לשאוב להם כל הזמן. המשאבה שנתנו לי היא מכונת אינהילציה שהסבו אותה למשאבת חלב, מכאיבה לא נוחה ולא יעילה.

כנ"ל לגבי הסניף שאני פניתי אליו

וגם אני עקב שימוש טראומתי במשאבת יד שרה (לא מדלה), מיהרתי לקנות משאבה אישית משלי.

נירית1

New member
אז על איזו משאבה אתן ממליצות?

אני אמורה ללדת תאומות עוד כחודש וחצי, ומאד מעוניינת להניק ונראה לי שבפעם הזו אני אזדקק למשאבה. אבל איפה קונים משאבה טובה בלי לפשוט את הרגל?

zimes

New member
מדלה

את יכולה לקנות כפולה - "מיני אלקטרים פלוס" (600 ש"ח בערך) או לקחת מיד שרה "תעשיתית" - "לקטינה", אם איני טועה, עם פתק מיועצת הנקה.

אז ככה,

ישנם סניפים מסוימים (!) של יד שרה שמשאילים מדלה לקטינה. המשאבה הזאת נחשבת למעולה. כמו שנאמר כאן צריכים פשוט להציג מכתב מיועצת הנקה (ולא תהיה לך שום בעיה להשיג מכתב כזה). אני מאוד ממליצה לך לפנות בשאלה זו לפורום הנקה בוואלה. שם תוכלי להעזר בהמלצות של מנהלת הפורום- יועצת הנקה מוסמכת ושל אמהות מנוסות גם לתאומים.

אלא אם אתן מביאות אישור מיועצת הנקה

שאתן צריכות מדלה, ואז נותנים לכן בלי בעיות. אני לקחתי מיד שרה של מדלה, והיא יופי. הבעיה איתה שהיא גדולה וקשה להיסחב איתה, לכן יש לי גם משאבה ידנית של אוונט ואני לוקחת אותה ללימודים או לעבודה (עם צידנית קטנה ושקיות וגומיות ולורד כדי לכתוב את הכמות ו.....). חוץ מזה אני ממליצה למניקות להעזר בפורום הנקה של iol.

ענבל29

New member
גם אני מ"לקוחות" יד-שרה

המשאבה שהשגתי אצלם היא לא מדלה, כנראה הסוג שעושה פה טראומות
אבל אני שואבת איתה אינטנסיבית כבר חצי שנה, ואוטוטו צריכה להחזיר אותה, ולהשיג אחרת, ומסתדרת איתה מצויין. גם בעבודה! שאבתי פול-טיים במשך החודשיים הראשונים (רומי לא ינקה) אחר כך שאבתי מדי פעם כדי לצבור מלאי להקפאה, וכבר חודש אני שואבת בעבודה, פעמיים ביום, והולך יופי. לדעתי, מי שמוגבלת בתקציב, יכולה לנסות את המשאבה הזו - ורק אם היא לא מסתדרת איתה, לנסות להשיג אחרת.

למעלה