משאבת הנקה

משאבת הנקה

ביקשתי מאמא שלי שתביא לי מיד שרה משאבה דו"צ והיא הביאה לי את ספקטרה. הבנתי שהיא לא משהו אז התקשרתי ליד שרה אחרת ושאלתי אם יש להם את לקטינה. האישה לא ידעה להגיד לי אם זה לקטינה או לא אבל אמרה שזה של מדלה.

השאלות שלי הם:
האם באמת לקטינה עדיפה על הספקטרה?
אם כן, האם זה בגלל חיקוי יותר מדוייק של הנקה (כמו שסווינג של מדלה עושה?)
אתן יודעות אם יש עוד משאבות דו"צ של מדלה או שלקטינה היא היחידה?

תודה!

גלגס

New member
ממה שאני יודעת

לא ניסיתי את הספקטרה אבל היא כנראה קצת פחות טובה מהלקטינה.
לרב ליד שרה יש לקטינה של מדלה.
יש למדלה משאבות דו ציידות נוספות כמו פרי סטייל ופאמפאיןסטייל. את יכולה להסתכל באתר שלהם.
ניסית את הספקטרה כבר? אם הולך לך טוב אז סבבה... לא?
הלקטינה לא מחר. את ההנקה כמו הסווינג. את זה עושה הסימפוני של מדלה (זה מה שהיה לי בתקופת השאיפות האינטנסיביות) ואולי גם משאבות נוספות. אבל הלקטינה גם טובה (היה לי גם אותה לפני הסימפוני) . היא פשוט קצת יותר מיושנת וגדולה ופחות ״ אלגנטית״. אולי קצת פחות יעילה.
בהצלחה

פאפמ אין סטייל

היי,
לא מכירה את הספטרה אז לא יכולה להשוות, השתמשתי בלקטינה ובפאמפ אין סטייל ואני יכולה לומר מניסיון, אני יודעת שאומרים שהלקטינה יותר חזקה. אני אישית לא הצלחתי לעמוד על הבדל משמעותי בניהם בכמויות החלב שנשאבות - נראה לי בסופו של דבר שהן פחות או יותר אותו הדבר - זה פשוט תלוי בגורמים נוספים שמשפעים על כמות החלב (אוכל, שתייה, מצב נפשי וכו') לא הרגשתי יתרון ממשי ללקטינה.
היה לי יותר נוח עם הפאמפ בגלל הקטע של החיקוי שאין בלקטינה ולכן זה פחות נעים וברמה הכי גבוהה היא סוחטת חזק יותר מהפאמפ, אבל לא התרשמתי שהכאב שאב ממני יותר

לקטינה אגב החזרתי אתמול או שלשום לסניף כפ"ס אם זה עוזר.
ויש לי ערכה שהביאו לי של הספטרה וגם כמה חלקים של מדלה למסירה אם תרצי
ואת יכולה גם להשאיל פאמפ דרך גמ"ח כאן:
העתקתי מפורום אחר
"שלום. שמי אביטל ואני גרה במודיעין. יש לי בבית גמ"ח של משאבות הנקה של מדלה (medela) מסוג pump in style. זה אומר שיש לנו הרבה משאבות שאנחנו נותנים לנשים להשתמש בהן בחינם עד שהתינוק בן שלושה חודשים (הן משלמות רק על חלפים חדשים את מחיר העלות ומשאירות לנו צ'ק פיקדון). אם הן רוצות להמשיך להשתמש במשאבה לאחר שלושה חודשים הן משלמות שקל ליום. אין כאן שום עניין של רווח חוץ מלעזור לאנשים... זה מיועד בעיקר לנשים שמסתבכות עם ההנקה (פג, תינוק שלא יונק, מחסור בחלב, תאומים, פצעים וכו). אפשר בכיף לפנות אלי או להפנות נשים אחרות שזקוקות לזה: 050-7293199 אביטל."

שבת שלום

הבדל בין ספקטרה ללקטינה

בוקר טוב

מסכימה עם הדברים שכתבו הבנות, אוסיף עוד כמה מילים.

הספקטרה היא המשאבה הנפוצה ביד שרה. היא לא משאבה גרועה. ממש לא.
אם ניסית לשאוב איתה והצלחת וזה עובד טוב - יופי. ותמשיכי איתה.
אבל - ברוב המקרים כשמדובר בתאומים - רצוי משאבה חזקה יותר ומאסיבית יותר - וזו הלקטינה של חברת מדלה.
יש משאבות כאלה ביד שרה, אבל לא הרבה. הן ניתנות רק למי שמביאה אישור בכתב של רופא/אחות או יועצת הנקה מוסמכת מכיון שהמלאי שלהן הוא קטן.
הסווינג והפאמפ אין סטייל גם הן טובות מאוד (וגם הן של חברת מדלה) אבל הן לא להשכרה דרך יד שרה.
יש את הגמ"ח של אביטל במודיעין שמשאיל משאבות לקטינה ללא אישור מיועצת או רופא.
ואפשר גם לשכור משאבה דרך "בייבי רותם" או דרך ג'סיקה (שהיא יועצת הנקה מוסמכת בירושליים ומשכירה משאבות לקטינה) - 02-9999979
כמו שנכתב על ידי אחת הבנות - הלקטינה לא עובדת כמו הסווינג, היא לא מחכה את הפעולה של ההנקה כמוהה.

בהצלחה

מטית

New member
יש גמ" ח לקטינות גם בגבעת שמואל

לא חינם לגמרי, אבל זול יחסית
מי שרוצה יכולה לפנות אלי בפרטי

למעלה