כן, אבל לזכור שזה עלול לפגוע בכמויות
הי טל ומטר, אני לא מבינה במה את מתביישת. לי מעולם לא היתה חשמלית משלי בבית, רק ידניות, עבדתי תמיד עם משאבות מושאלות - וגם את זו שיש לי עכשיו קיבלתי במתנה והבטחתי להעביר הלאה למניקת תאומים הבאה (הייתי מציעה לך, אבל כבר יש מישהי בתור...).
בשורה התחתונה - נראה לי שאם את מחפשת משהו קומפקטי לקחת לעבודה - אז האמדה פרסונל היא הדבר הנכון. אבל - קחי בחשבון שאם את בבעיית כמויות (כמו שאני הייתי) אז האמדה לא תגביר כמויות.
מה שכן - אני נוכחת יותר ויותר שבמשאבה הזו שאיבה ממושכת מאד עוזרת! כלומר, אם יש לך זמן ואת יכולה להקדיש לכל שאיבה רבע שעה לפחות - ועדיף אפילו 20-25 דקות, אז אפשר להניב כמות חלב קרובה מאד ואף זהה לזו שמניבים מהלקטינה! כך לפחות זה אצלי.
אני שואבת (זה מה שאני עושה בדיוק עכשיו, אגב...), אחרי כעשר דקות נראה שנגמר החלב, כמעט לא יוצא, ואם אני ממשיכה אז בערך חמש דקות אח"כ מתחילה כמות נוספת, משמעותית.
כלומר - העצה שלי: אם יש לך זמן, לשאוב כל פעם הרבה זמן, וגם אם נראה לך שנגמר החלב להמשיך. אם את יכולה בשאיבות הראשונות אפילו לשאוב חצי שעה (אני יודעת שקיימות המלצות בפורומי הנקה לפיהן אחרי רבע שעה מכל צד - אין מה להמשיך, אבל זו ההמלצה שלי מניסיון אישי), עד שתוכלי לדעת בוודאות כמה זמן צריך כדי לרוקן את השד.
המלצה נוספת - אם את יכולה, התחילי לשאוב כבר עכשיו, כל יום כשאת יכולה - בלי לחץ, אפילו מנה או חצי מנה, תקפיאי, זה יכול להציל אותך ולשחרר לחץ אחר כך.
בהצלחה!