משאבת חלב של אמדה

משאבת אמדה

הי טל ומטר

בעבר, הכרתי יותר את המשאבות שלהם וזו היתה משאבה טובה וחזקה. מה שנקרא "ברמה של בית חולים". מקבילה ללקטינה של חברת מדלה.

היום - היבואן השתנה ואני כבר לא מכירה את המשאבה ולכן קשה לי להמליץ.

האם קיבלת משאבה כזו או שאת חושבת לקנות ?

טל ומטר1

New member
חושבת לקנות ראיתי שיש הנחה בקופת חולים

אבל עדיין זו הוצאה די גדולה . אז אני מתלבטת. לפי הציור זה נראה קומפקטי מספיק כדי שאוכל להביא לעבודה .

ונוס 26

New member
יעילה, אבל לא כמו אלה של בתי החולים

טל ומטר אני מניחה שאת מתכוונת לאמדה לקטליין פרסונל, כי האמדה התעשייתית היא בהחלט לא קומפקטית.
אני משתמשת בפרסונל כבר למעלה מחודש, קיבלתי אותה במתנה מעלמתיה הנהדרת (פה מהפורום).
השאלה היא עד כמה את זקוקה לתגבור תפוקה. אני שאבתי בהתחלה עם ספקטרה 2 (זו של יד שרה) והיא בהחלט לא הספיקה לי בשביל לשאוב את הכמות שהתאומות שלי היו זקוקות לה. הן אכלו כל אחת 3 מנות חלב (מנה = 150) ביום. כדי להצליח לעמוד בכמויות הייתי מוכרחה לעבור ללקטינה, להגדיל את מספר השאיבות, ולקחת חילבה.
כשעברתי ללקטליין פרסונל ראיתי שהכמויות יורדות מעט, אבל אם הצלחתי לשמור על תדירות גבוהה של שאיבות - כל שעה וחצי, אז לא היה הבדל משמעותי, אבל זה אחרי תקופה ארוכה של שאיבה אינטנסיבית במדלה לקטינה, ואחרי עוד פעולות להגברת חלב, כאמור.
עכשיו אני שואבת רק בה, וגם הורדתי את כמות השאיבות - כמויות החלב ירדו בצורה ניכרת. אני לא יכולה לדעת בוודאות עד כמה הירידה בכמויות נובעת מהחלפת המשאבה ועד כמה היאנובעת מהורדת תדירות השאיבות.
בכל מקרה, היא עדיין מאד יעילה, אני משתמשת בה בעבודה והיא מצוינת.
מה שבטוח, היא יותר טובה מכל משאבה חשמלית אחרת שעבדתי איתה - יותר טובה מהספקטרה 2, ויותר טובה מהמדלה סווינג.
נראה לי מתאימה לגמרי לקחת אותה לעבודה (בהנחה שמדלה לקטינה את לא תסחבי לשם)
אגב, מוכרים אותה במחירים מצוינים גם ביד שניה - כך לפחות היה לפני חודשיים כשבדקתי.
בהצלחה

טל ומטר1

New member
כן בפרסומת זה נראה כמו הפרסונל

אני חוזרת לעבודה ואני מתביישת להגיד אבל יש לי בבית רק מיני אלקטריק שהשתמשתי בה בעבודה לאחר הלידה הקודמת . ונראה לי במינימום עם תאומים צריך משאבה דו צדדית .
אני לא אוכל לשאוב כל שעה וחצי פעם או אולי פעמיים .
ואז ראיתי את הפרסומת וזה נראה לי שיכול להתאים .
אני מתלבטת כי אני לא יודעת כמה עוד אשאב בעבודה , התאומים פגים ודי קטנים חזרו לשתות מבקבוק שבוע שעבר והמנה שלהם היא 120 .עוד לא בטעימות .
גם אני צריכה משהו מתנייד כי אני נוסעת בתחבורה ציבורית לעבודה .
מה את אומרת ? מההודעה שלך דווקא נראה שכדאי לקנות
תודה

ונוס 26

New member
כן, אבל לזכור שזה עלול לפגוע בכמויות

הי טל ומטר, אני לא מבינה במה את מתביישת. לי מעולם לא היתה חשמלית משלי בבית, רק ידניות, עבדתי תמיד עם משאבות מושאלות - וגם את זו שיש לי עכשיו קיבלתי במתנה והבטחתי להעביר הלאה למניקת תאומים הבאה (הייתי מציעה לך, אבל כבר יש מישהי בתור...).
בשורה התחתונה - נראה לי שאם את מחפשת משהו קומפקטי לקחת לעבודה - אז האמדה פרסונל היא הדבר הנכון. אבל - קחי בחשבון שאם את בבעיית כמויות (כמו שאני הייתי) אז האמדה לא תגביר כמויות.
מה שכן - אני נוכחת יותר ויותר שבמשאבה הזו שאיבה ממושכת מאד עוזרת! כלומר, אם יש לך זמן ואת יכולה להקדיש לכל שאיבה רבע שעה לפחות - ועדיף אפילו 20-25 דקות, אז אפשר להניב כמות חלב קרובה מאד ואף זהה לזו שמניבים מהלקטינה! כך לפחות זה אצלי.
אני שואבת (זה מה שאני עושה בדיוק עכשיו, אגב...), אחרי כעשר דקות נראה שנגמר החלב, כמעט לא יוצא, ואם אני ממשיכה אז בערך חמש דקות אח"כ מתחילה כמות נוספת, משמעותית.
כלומר - העצה שלי: אם יש לך זמן, לשאוב כל פעם הרבה זמן, וגם אם נראה לך שנגמר החלב להמשיך. אם את יכולה בשאיבות הראשונות אפילו לשאוב חצי שעה (אני יודעת שקיימות המלצות בפורומי הנקה לפיהן אחרי רבע שעה מכל צד - אין מה להמשיך, אבל זו ההמלצה שלי מניסיון אישי), עד שתוכלי לדעת בוודאות כמה זמן צריך כדי לרוקן את השד.
המלצה נוספת - אם את יכולה, התחילי לשאוב כבר עכשיו, כל יום כשאת יכולה - בלי לחץ, אפילו מנה או חצי מנה, תקפיאי, זה יכול להציל אותך ולשחרר לחץ אחר כך.
בהצלחה!

טל ומטר1

New member
תודה

אני כבר שואבת בערבים.
תודה על העצות .
כנראה מתביישת זו מילה קשה מידי פשוט פוחדת שלא יהיה מספיק ויעיל .
אגב גם את המשאבה בחשמלית שיש לי קניתי בקופת חולים בהנחה וזה יפה שעם כל הדמי ביטוח שמשלמים להם הם מציעים גם דברים שימושיים.

ונוס 26

New member
אל תבלבלי בין האמדה הגדולה לקטנה!

יש אמדה לקטליין פרסונל, ויש אמדה גדולה. זו שהיא ברמה של בית חולים זו הגדולה.
יש לי ניסיון עם שתיהן -
הגדולה, לחלוטין ברמה של בית חולים, מקבילה למדלה לקטינה, ואפילו מצאתי בה כמה יתרונות (שאבתי בה בחדר ההנקה בבן גוריון).
זו שטל ומטר מדברת עליה זו לדעתי הפרטית (פרסונל). אני משתמשת בה עכשיו, היא לא ברמה של בית חולים, פחות יעילה מהמדלה לקטינה, כמו שאר המשאבות הפרטיות, אבל עולה לדעתי על כל משאבה ביתית אחרת.

למעלה