משאילה מפורום בינו לבינה........

מיטללל

New member
משאילה מפורום בינו לבינה........

איך תעדיפו שהבן/ת זוג שלכם ידבר על האקס/ית? בצורה בוטה (היא היתה ממש פרחה, זונה מה היא עשתה לי.. וכו') ("גועל נפש. ככה לא מדברים על מישהו שפעם אהבת) או בצורה אמפתית (לא הלך לנו, מאוד אהבנו אבל לא הסתד וכו') ("מהה הוא עדיין מרגיש אליה לעזאזלללל)

אני מעדיפה../images/Emo80.gif

שיאמר את האמת. את מה שמרגיש. אם אהב אותה, לא אחשוש, כי הדבר קרה בעבר.. וכל עוד אני בטוחה ברגשות שלו כלפיי - זה בסדר. אם נפגע ממנה קשות, זכותו "ללכלך" עלייה. אני יכולה לתת את עצמי כדוגמא. מערכת היחסים שלי עם האקס היתה מערכת יחסים לא בריאה, חולה. אפילו חולה מאוד. היא היתה מערכת יחסים אלימה, אובססיבית, מפחידה, מעיקה. הוא הרס אותי וגם לי להמון משקעים, שלקח לי זמן לא מבוטל להתגבר עליהם. הזמן עשה את שלו, ואני כבר לא אוהבת אותו.. אפילו שונאת אותו על מה שהיה עושה לי. החבר הנוכחי <והמקסים, יש לציין> יודע הכל מהכל. יודע שאהבתי, יודע שעכשיו אני שונאת. אני מדברת אודותיו במילים בוטות ומכוערות, כי כך אני מרגישה... ולא, אני לא חושבת שזה רע. להפך, אני חושבת שזה טוב. זה מביא להפקת לקחים מאוד ברורה וחדה, גם מבחינתי וגם בן זוגי יודע היטב מה הציפיות שלי ממנו <כלומר, הוא לעולם לא יעז להרים עליי יד, אפילו לא בצחוק. משום שהוא יודע שהדבר פותח אצלי פצעים שלא ממש הצליחו להגליד.>

Cobe Anan

New member
וואי, זה לא נשמע טוב..

מה היה ביניכם? (ובכלל, מאיפה הוא היה, מלקיה...?)

בשלולית

New member
בצורה אמפתית..

אני אוהבת לשמוע על דברים כאלה :) לא יודעת למה..... זה מעניין כזה... ואם לא הלך להם אז אני אשמח לדעת למה... (שאני לא אפול בטעויות או משהו
) מכל דבר אפשר ללמוד... והמממ הכי חשוב שהוא יהיה פתוח איתי ויגיד את האמת...

אניח לא אוהב ללכלך על האקסיות

זה מוריד מהכבוד שלך כי אם היית איתה הרבה זמן ונפרדתם זה תירוץ להוציא את כל הזבל החוצה אני למשל לא ספרתי להורים שלי למה נפרדתי כדי לא ללכלך על החברה

כל הכבוד

מבחינתי יצאת גבר כי הרי גם ככה הם לא אובייקטיבים והם לא ממש יבינו מה הלך שם- וגם קצת צנעת הפרט מה רע? כן יירבו אנשים כמוך:)

כי אני אהבתי אותה

ומה זה יעזור שהם יידעו אז הם ישנאו אותם ומה ייצא לי מזה אני לא מאמין בזה שמישהו אוהב מישהו ואז שהם נפרדים הוא מוציא את כל הזבל החוצה

אני שונאת כששואלים אותי..

למה נפרדתם כי זה ממש מסבך מה להגיד לאדם שלא ממש מכירים- וגם עם הזמן הפרטים המדויקים נשכחים (בכוונה..) שאלה מכשילה:)

שלא תדבר...

עליו יותר מדי.. הוא שייך לעבר ושם מקומו.. היה פעם.. מעניין אותי יותר מה היא חושבת עלי..

זכוכיות

New member
אז אני אשאיל את התשובה שלי

מבינו לבינה :) באמת שלא כ"כ אכפת לי. היה אחד שדיבר על אקסיתו כ"כ הרבה, מחמאות, סיפורים קסומים, וכו'- שכבר כמעט התאהבתי בה בעצמי. אבל זה לא היה חשוב, בשלב מסויים זה הפך להיות כ"כ הזוי שהיינו שוכבים לנו במיטה ואני הייתי פולטת בלי לחשוב... "תספר לי עוד קצת על מיכל" טוב גם אני לא חסכתי בסיפורי אקס. (דיי ברור שזה לא היה קשר שהתכוונתי שימשך יותר מדי זמן, ושלא היו בו רגשות משני הצדדים, סוג של קשר מפיג שיעמום שעטפנו באשליה כאילו רצינית.) ובגדול, הייתי מעדיפה שיספרו לי בדיוק מה שמרגישים, לא יודעת מה זה קשר טרי... אני תמיד נכנסתי לקשרים כשכבר הכרתי את הבחור מכל הכיוונים, כולל את הסיפורים הלא מצונזרים על האקסית, אני ידעתי בדיוק אם היא היתה בת זונה או אהבה גדולה- כי שמעתי הכל עוד כשהייתי ידידתם הנאמנה. אבל במידה והייתי דייטרית, מה אכפת לי, שיספרו, מה אני עושה כ"כ הרבה בפורומים האלה אם אני לא נהנית לשמוע על תלאותיה של האנושות בשוטטות האינסופית בסימטאות הרגש. אחח.

Zoharrr

New member
בצורה אמפתית...וזה מה שהוא עושה

הוא אהב את האקסיות שלו מאוד, הן נהדרות והכל וזה פשוט לא עבד ביניהם.... אני גם לומדת ככה מטעויות שהן עשו איתו,לומדת דברים עליו... אחת מהן ידידה נורא טובה שלו.

pain is MY love

New member
ברור שבצורה בוטה!

אני בן אדם תחרותי אני לא מסוגלת לסבול מתחרים... אני חייבת לדעת שאין לו טיפת רגש או רצון לחזור אליה. שילכלך, שירכל, כן זה מגעיל אבל זה טבע האדם... אני לא צריכה שיתחיל להיות לי יפה נפש ולהסביר לי כמה הוא אהב אותה... מבחינתי הוא אמור לשנוא אותה עכשיו.

למה לשנוא אותה מה היא עשתה לו

זה שהוא לא איתה זה לא אומר שהוא צריך לשנוא אותה יודעת מה גם אם לא יודע מה היא עשתה לו הוא פשוט לא צריך ללכלך על מישהי שהוא אהב זה לא נראה לי נורמלי ואת יודעת עוד משהו אם אני אצא עם בחורה והיא תלכלך על האקס שלה בלי הפסקה זה ירתיע אותי כי זה יוכל להיות גם אני אין סיבה שהיא לא תלכלך עלי כשנפרד אני לא אוהב לעשות לשון הרע על אנשים (לפחות משתדל) למרות שיש כאלה שפשוט מתאמצים שידברו עליהם דברים רעים .. אני אומר דבר פשוט אם אני אצא עם מישהי והיא תגיד לי שהיא אהבה אותו והוא בן אדם טוב ולא הסתדר להם זה ירשים אותי הרבה יותר כי זה יראה לי שהיא יודעת להעריך בן אדם גם שהיא כועסת עליו נתתי לך נקודה למחשבה תחשבי על זה ותגיבי לי במסר

אולי עדיף שלא ידבר..

אני מכירה אנשים שבדייט ראשון מגוללים את כל הטראומות עם האקס המיתולוגי ואני שואלת את עצמי למה? למה להלאות אדם חדש בסיפורי סבתא למה יש חברים?-כשאתה פוגש אדם חדש לא בריא להתקע על העבר אלא להתמקד בו אני בכלל נגד הקטע הזה של קיצור תולדות הזמן על כוס קפה- בשביל להכיר מישהו למה לא לקחת את הזמן ותוך כדי מפגשים לגלות כל פעם משהו חדש על האדם- לא צריך לדבר על הכל וישר- אני בעד לבנות אמון ותשתית

למעלה