משאלות באפילה

Ellurian

New member
משאלות באפילה

יש איזה שהוא סיכויון שהעונה האחרונה תשודר בארץ? את הפרק האחרון הצלחתי לשמחתי להוריד ברשת... אבל לא יותר ממנו. סדרה אדירה, חבל שהתחלתי לצפות בה רק החל מהעונה השישית שהייתה המדהימה ביותר לדעתי.

Ellurian

New member
געגועים לאפילה

אני כל כך מתגעגעת לסידרה. מעולם לא מצאתי סדרה מוצלחת או מעניינת יותר :) ובכלל, אמרו שיהיה סרט שני... וכלום :( כל כך חבל. מעניין אם אי פעם נזכה לראות איזה שהוא איחוד מחדש :)

zunga

New member
הורדתי

את כל העונה השמינית והתשיעית מהנט קאזה...

Zeppeliin

New member
יש עוד תקווה

ערוץ 2 בטוח ישדר את העונה התשיעית מפשום שהוא כבר שילם עליה, הבעיה היא שהיא שייכת לטלעד, וטלעד איך לומר בעדינות, שמה זין על סדרות הרכש שלה, דבר די בעייתי מפני שהיא קונה את היותר מוצלחות, בקיצור רוב הסיכויים שנראה את העונה עם העונה החדשה של טלעד הבעייה תהיה השיבוץ (ניחוש שלי 00:05) הנוסטלגיה :) ולגבי הסרט, הוא כבר אושר ויצאה הודעה רישמית של האולפן, וקריס קארטר שצילומי הסרט יתחילו מתישו ב2003 ומתוכננת יציאה בסביבות קיץ 2004. ג'ליאן אנדרסון ודייויד דוכובני כבר אישרו את השתתפותם וככל הנראה העלילה לא תהיה שזורה בקונספירציה הגדולה אלא תהיה כמו פרק מעבר רגיל מהאהובים עליי, מאלדר סקאלי ותופעה על טבעית לא ברורה.

DarlingAdam

New member
the lone gunmen

אמרו לי פעם שערוץ עשר קנה אותה, נראה לי. יש למישהו מושג אם אי פעם ישדרו את זה פה?

Ellurian

New member
God damn announcements.

אתה רציני? אבל קארטר אמר את אותו הדבר לפני שנתיים, ובעצם בקיץ שעבר היינו אמורים כבר לצפות בסרט השני. ד"א.. אני תמיד נהנית לשמוע... הפרק האהוב עליך הוא...? :)

Zeppeliin

New member
קשה קשה מאד אבל נראה לי Closure

שהוא חלק 2 של Sein und Zeit הפרק שהכי הפחיד וחילחל בי היה Home עם משפחת המעוותים (מצטער אבל אני לא זוכר כבר את התרגומים בעברית)

orityemini

New member
הפרק "סגירה"? באמת? :)

דווקא על הפרק הזה אני הכי מתווכחת עם חברה שלי...:) היא מתה על הפרק, אני לא כל כך. לא התלהבתי במיוחד מהצורה שבה הם סיימו את הקווסט של מאלדר אחרי סמנתה. זו היתה נראית לי קצת התחמקות, אבל חברה שלי אפילו לא רוצה לשמוע מזה.

Aphelion

New member
פרק גרוע

סיום מזעזע, עלוב, קיטצ'י באופן מחריד לסיפור מרתק. מבחינתי זה לא היה ולא נברא, אני בהתכחשות מלאה. קארטר הרס סיפור עם המון פוטנציאל, רשע בן רשע!

DarlingAdam

New member
יש סיכוי לא רע

שהעונה תשודר בסטאר עוד לא הרבה זמן. ויש סיכוי קטן שהיא תשודר גם בערוץ 2 או 3, דיברו על זה קודם בפורום. חוצמיזה, תמיד אפשר לראות שידורים חוזרים של העונות הראשונות שפספסת. גם אני הגעתי מאוחר. :)

למעלה