משאל אמיר בRock Band/guitar hero

משאל אמיר בRock Band/guitar hero../images/Emo168.gif

לאחרונה התמכרתי קשות למשחק Band Hero לפלייסטיישן 3 מה שהביא לי רעיון לסקר כאן בפורום בנושא אמיר והמשחק הזה יחד
למי שלא מכיר(אך אני בטוחה ששמעתם על המשחק הזה) guitar hero וRock Band אלו שני סדרות של משחקי מוזיקה ישנה אפשרות לנגן בלהקה ויש לכם גיטרה,גיטרה בס,מערכת תופים,ומקרופון. כמובן שאפשר לשחק בכל אחד מהכלים האלו כל אחד סולו ולא כלהקה אך בלהקה זה הכי כייף. עד היום יצאו סידרת משחקים של guitar hero וסידרת משחקים של Rock Band המשחקים מורכבים מאוסף של שירים של להקות שונות וזמרים שונים מחו"ל בguitar hero יצא גם משחק שלם המוקדש ללהקת אירוסמית ומשחק שלם המוקדש ללהקת מטאליקה ובRock Band יצא משחק שלם המוקדש ללהקת הביטלס. בחודש ספטמבר האחרון הוכרז כי להקת The Carsitters תהיה הלהקה הישראלית הראשונה ששיריה יוכנסו לרוק בנד 2 אשר יוצגו להורדה מהחנויות המקוונות של הקונסולות והמחשב. בנוסף הוכרז כי בעתיד יכניסו שירים של להקות רוק ישראליות נוספות למשחק. והמשאל שלי הוא כזה אם היה יוצא משחק guitar hero או Rock Band המבוסס על עשרה שירים של אמיר איזה שירים הייתם מכניסים לתוך המשחק
אבל תחשבו טוב אילו שירים יהיה לכם קל ונוח לנגן אותם כלהקה או בכלי נגינה אחד הנה סירטון מתוך המשחק Rock Band של הביטלס שימחישו לכם כיצד המשחק עובד(למי שלא מכיר כמובן
)
http://www.youtube.com/watch?v=RsSckxselTc מוזמנים לשתף את עשרת בחירותיכם

guitar hero Amir Faye Guttman שלי../images/Emo13.gif

1)מותר לך(דבש בכוורות) כמובן-כי הוא קיצבי מאוד והגיטרות מנגנות בו הרבה כך שיהיה מגניב לשחק בו בגיטרה בעיקר 2)יום אחרון(דבש בכוורות)-יהיה קל לנגן אותו במשחק לדעתי בעיקר את הפיזמון 3)רק שלא יכאב לי(דבש בכוורות) 4)שפעת(דבש בכוורות) 5)קחי אותי גבוה(מנטרה) 6)אחר כך למיטה(מנטרה)נראה לי שיהיה מעניין לנגן אותו
7)נוצה(מנטרה)לדעתי יהיה כייף לנגן אותו בגיטרה
8)אין מקום אחר(הקאבר של משינה)יש בו לא מעט נגינה של גיטרה
9)אל תוותר(פסטיגל 2007)וואי איזה מגניב יהיה לנגן אותו
10)סיבה מספיק טובה-נראה לי שהיה כייף לנגן את הבלדה המקסימה הזו

yuval tayb

New member
גיטר הירו

1-להוציא מתוך הגוף 2-אל תוותר 3-מותר לך 4-סיבה מספיק טובה 5-נוצה 6-רק שלא יכאב לי 7-נס 8-בנים בנות 9-אני רוצה עוד 10-מהם החיים

TetiBETTY

New member
רשימה מצויינת! במיוחד להוציא מתוך הגוף..

יהיה מדליק לגמרי

אני לא כ"כ מכירה

את המשחק הזה , נשמע ממש משחק כיף ! אבל בכל זאת אני אשמח לנגן את יום אחרון ואת סיבה מספיק טובה

איזה חמודה../images/Emo70.gif

מחכה כבר לשחק איתך
אגב את יודעת איפה אפשר לקנות את זה?

אני אשמח../images/Emo24.gif

תראי זה תלוי איזו קונסולה יש לך אם יש לך פלייסטיישן 3 או פלייסטיישן 2 או אקס בוקס 360 או WII אז יש לך אפשרות לרכוש כל משחק של ‏Guitar Hero שקיים אך מיועד לקונסולה הספציפית שיש לך כמובן אך אם יש לך רק מחשב שתואם לדרישות המשחק(כרטיס מסך,זיכרון,וכ'ו)אז ניתן להשיג בארץ לPC רק את הכותר ‏Guitar Hero: World Tour וגיטרה המתאימה למחשב. ניתן לרכוש את המשחק בחנויות רשת באג מחשבים,טויס אר אס,וחנויות המיועדות למשחקי קונסולות ומחשב בלבד הממוקמות באיזור המרכז כמו ארקדיה בדיזינגוף סנטר,פריק מסביב למחשב(יש סניף ברחוב סוקולוב בהרצליה,ויש סניף בקניון ויצמן של בי"ח איכילוב בת"א).

למעלה