משאל גולשים - סיכום עד כאן

משאל גולשים - סיכום עד כאן

אתר www.local.co.il מפרסם משאל גולשים עם תוצאות מעיינות מאד. לעיונכם.

אוריאלי ../images/Emo45.gif

אני לא מתפלא כלל. אומנם מדובר במשאל לא מייצג אבל לא צריך משאל כדי להעריך את האיש היקר הזה. לתומכי גרמן אני אומר - אוריאלי הוא היחיד שלא יצא בקמפיין נגטיבי לא ענייני כנגד גרמן. הוא לא התבטא בבוטות בזלזול ובשוביניסטיות כמו פלטי והוא לא צעק "גרמן זה לא תקין" כמו רישפי. כזה הוא האיש ולא יעזור לא בית דין ולא סיסמאות אודות סכנת הנדל"ן. יכול להיות שתכונותיו אלו של יהודה לא מתאימות לביצה הפוליטית אבל זוהי דרכו וניצחונו יהיה ניצחוננו - גם אם לכמה אנשים קשה לראות את זה כרגע. תודה

אוריאלי יקח את ראשות העיר

אוריאלי טוחן כבר 5 שנים במועצה והצליח להוכיח שהוא לא איש של לנדאו (טוב שלבצור הגיע לעיר)ושהוא רוצה בתפקיד. באמת נמאס כבר מכל הדיבורים היפים של האחרים ומהעלונים המסוגננים של גרמן שנוחתים כל יומיים בתיבת הדואר. אם תשאלו אותי אוריאלי הכי מתאים לתפקיד. הוא יקפיא את הארנונה ויעיף את כל היועצים ועורכי הדין.

מנהלי האתר כבר הודו בחוסר אמינות

כל שבוע מועמד אחר מוביל בהרבה. מנהלי האתר כבר מזמן הודיעו כאן בפורום שתוצאות הסקר אינן אמינות. דרך אגב, אם יש כאן תומכי אוריאלי אני אשמח לשמוע מה המצע שלו

../images/Emo8.gifהמצע של אוריאלי

לא יישלח אליך כי כבר התבטאת כתומך גרמן במספיק הזדמנויות ולוודאי תבין כי אין בכוונתי לחמש את הארסנל שלך... אולם, בעוד שאני לא מתכוון לשבת כאן ולחנטרש לך סיסמאות נבובות ובנוסף בסופו של דבר כל מועמד יאמר דברים דומים, אוסיף רק שלאוריאלי תוכניות ענק לשיפוץ יסודי בנווה עמל, שביב נווה ישראל ונוף ים, הוא מתכוון לנסות להפוך את הרצליה לעיר אוניברסיטאית כדוגמת קיימברידג' בשילוב מרכז ציוני עולמי... והיד נטויה עד אין קץ. רוצה עוד... ?

אורקה א

New member
אני מסכים לגבי אוריאלי

אוריאלי איש נפלא. אי אפשר להתחמק מלקבל את התחושה הזו כשאתה מדבר עם תומכים שלו ובמיוחד כשאתה מדבר איתו. יש בו דבר אחד שמצא חן בעיני יותר מהכל וזה גם מה שמבדיל אותו מכל האחרים : הוא פטריוט הרצלייני. אביו היה מראשוני הפועלים בהרצליה אוריאלי לא גר בשום עיר אחרת מימיו יש לו כאן שורשים נטועים היטב ותמיד יש בחיקו בנאמנות מעוררת הערכה את ספרו של אביו שמחה אוריאלי המתאר את ימיה הראשונים של הרצליה. תאמינו לי - הסיפורים על הנדל"ן והאינטרסים זה שטויות במיץ. מצהיר אוריאלי כי לחברה בבעלותו יש רק מגרש אחד של שלושת רבעי הדונם ברחוב בן גוריון בהרצליה ומי שחושב שזה מה שימנע ממנו את ראשות העיר צריך לבדוק את עצמו שוב.... אוריאלי נפל קורבן להשמצות מכוערות לפני חמש שנים. הוא ישב באופוזיציה עם ורדה מור, למד את העסק ויש לו להט בעיניו הטובות. סגנון הקמפיין שלו נקי, מהוגן וצנוע, ובמטה מסתובבים מתנדבים מדהימים שמכירים את יהודה אישית והלויאליות שלהם אליו איננה מוטלת בספק. אוריאלי יקח את גרמן. היא חוששת ממנו חשש אמיתי. בהצלחה יהודה

פשוט אין להם יותר מה למכור

שוב ושוב חוזרים על אותן מנטרות שמנוסחות על ידי יועצים חיצוניים. וכמו בפורום כך גם בכל העיר.

בשבת הם לא עובדים...

אל תתרגשו, בשבת הם אינם עובדים-הם צוברים כוחות מחודשים לעוד שבוע, מחר עם יחזרו עם תומכים חדשים וישנים, סיסמאות והודעות מטעם בן-אליעזר וכל הבילבולי מוח כמה שגרמן רה"ע מועלה ומצטיינת... כן בטח!

מה עניין שמיטה להר סיני?

יש משהו בתשובה שלך שאין טעם להתווכח עליו - אם אוריאלי איש נפלא. אני לא מכירה אותו אישית ולכן יתכן מאוד שהוא איש נחמד מאוד ואפילו מקסים, אם אתה אומר. אני (בניגוד לכל מיני רוצחי אופי למינהם שמסתובבים כאן בפורום) לא מוכנה לעשות רצח אופי לאדם שלא הכרתי אישית (לא, לפגוש אותו ברחוב או לשמוע אותו נואם פעם אחת לא נחשב הכרות!). עם זאת, אני חייבת לשאול - מה הקשר בין הטיעונים שלך לנחמדות של אוריאלי? מעולם לא פגשתי את הד"ר אריה חן. יתכן שהוא וטרינר נפלא. זה אומר שהוא נחמד? זה אומר שהוא מתאים להיות ראש עיר?? אתה מוזמן לטעון שהוא נחמד, אבל הדרכים שלך להוכיח טענה זו - פשוט לא רלוונטיות! ועכשיו לטענות: 1. פטריוט הרצלייני?? סליחה??? אתרע מזלי ונולדתי בבית חולים בעיר אחרת, ופתאום אני כבר לא מכירה את הרצליה ולא כשירה להיות הרצליינית אמיתית? למרות שגרתי בה מרבית חיי? להיפך! בניגוד ללבצור שעבר לעיר רק לצורך הבחירות ולא כי הוא ממש רוצה לגור בה, מרבית האנשים עוברים לעיר כלשהי כי הם רוצים לגור זה. עם הזמן הם מזהים נקודות בעייתיות בה, ואם הם בעלי אכפתיות ומודעות פוליטית - הם גם ינסו לשנות ולהשפיע. העובדה שההורים של אוריאלי בחרו ללדת אותו בעיר הזו אינה מעידה כהוא זה על כישורין לנהל אותה! שנית - צר לי לבשר לאוריאלי וגם ללבצור. הרצליה אינה במלחמה. אין לה אויב שהיא צריכה לנצח אותו ומונחים כמו פטריוטיות הם פשוט מוגזמים. אני הרצליינית גאה, ונהייתי גאה בהרצליה רק בשנים האחרונות. אבל לכנות את עצמי פטריוטית של *כל* עיר, זה קצת מגוחך. 2. מרכז ציוני עולמי??? סליחה?? נעלבתי, בשם ירושלים. מה הופך את הרצליה למרכז ציוני?? אני לא מעוניינת שהרצליה תהפוך להיות מרכז ציוני! אני אוהבת את הרצליה כמרכז תרבות, בילוי, אומנות ואיכות חיים. העובדה שנקראה ע"ש הרצל - זה מספיק על-מנת להצדיק את ההצעה המצחיקה הזו? האם תושבי הרצליה רוצים לבזבז כספי ציבור על הגחמה הפאטתית הזו שבמילא לא תצלח? אני לא. 3. להט בעיניים??? סליחה, אוריאלי יושב כבר חמש שנים באופוזיציה. שמעתי שבמועצת העיר האחרונה מישהו קרא לורדה מור בטעות ראש האופוזיציה. כולם צחקו אבל זה לא היה בכדי! ורדה מור היחידה באופוזיציה שפועלת. אוריאלי אמנם מתיימר להיות ראש האופוזיציה אבל המבט שיש לו בעיניים, לפחות בישיבות המועצה, אינו של להט אלא של שעמום! אחרי קדנציה כזו חסרת עשייה, היה ברור לי שאין סיכוי שיתמודד שוב, אבל לצערי כנראה שהוא סבור שמספיק שהיה לו תואר "ראש האופוזיציה" בכדי להצדיק התמודדות בפעם השנייה. דווקא לאוריאלי היתה ההזדמנות הכי טובה להוכיח עשייה, כחבר מועצת עיר. חבל שהוא לא השכיל לנצל את חמש השנים שהיו לו. 4. חוששת ממנו?? הטענה הזו כל-כך מוגכחת שאין לי מושג איך להשיב לה. אני מציעה למי שחושב כך לבקר בישיבת מועצת עיר כלשהי, לפני ורצוי אחרי הבחירות. עם זאת, אני חוזרת ואומרת שמכיוון שאני לא מכירה אותו באופן אישי, אין במה שכתבתי שום כוונה להעיד על אופיו של האדם עצמו, רק על כשירותו לנהל את העיר לאור התפקוד שלו בחמש השנים האחרונות.

lulla b

New member
אולי הוא לא יקבל את המצע..

אבל אני אולי אוכל לקבל אותו? אני מעוניינת לראות את המצע של כל אחד מהמתמודדים בכדי שיהיה לי יותר קל להחליט למי להצביע. אליי לא הגיעו חומרי תעמולה רבים ואני הייתי רוצה לדעת טיפה יותר על כל אחד מהם.. רק שלצערי אינני יכולה להגיע לחוגי בית.. יש לי יותר מדי לימודים. בתודה - Lulla b

משהו להתבייש בו

איזה תירוץ משעשע מצאת להסתרת המצע. לו הייתם גאים לחלוטין במצע - לא היתה סיבה שלא לפרסם אותו. לא משנה מה הייתם מפרסמים, הרי מדובר בדברים טובים ואמיתיים שתורמים לתושבי הרצליה וכוללים תוכן אמיתי ולא ססמאות בלבד, הרי שאין בזה "ארסנל" שאפשר לתקוף. האם יש משהו שאתם מתביישים בו? בנוסף - הדבר הכי מגוחך הוא להסתיר את המצע מהבוחרים. זה כבר לא מצע אם הבוחרים לא יודעים אותו. אתם מצפים שמישהו יצביע לאוריאלי כי יש לו עיניים כחולות וכי אתם אומרים שהוא אדם "נחמד"?? הבוחרים רוצים לדעת מהם הערכים שלו, הכישורים שלו ובעיקר - מהם התוכניות הקונקרטיות שלו ומאיזה תקציבים של העירייה הוא מתכנן לממן אותן. ליעל גרמן יש תכנון לטווח ארוך של כל העיר, כולל לוחות זמנים, וכמובן - תקציבים המיועדים לכל פרוייקט. היא - לא מפחדת לחשוף כל זאת. למעשה אין צורך בחשיפה כי הכל גלוי והיה גלוי לאורך כהונתה, וימשיך להיות גלוי בכהונתה השנייה. כל מסמך עירייה ניתן לצפייה ושכפול על-ידי התושבים. ממקרה זה אפשר כנראה כבר להבין את עמדתו של אוריאלי בנושאי שקיפות.

ויקינגית יקרה

יש טעם בדברייך אולם אני נאלץ שלא להסכים איתם. גרמן טובה באופוזיציה כי היא יודעת ואוהבת לדבר ולקשקש. אוריאלי גרוע באופוזיציה כי הוא שונא לדבר ולבלבל ת'שכל. גרמן גרועה בתור ראש עיר כי היא יודעת רק לדבר ולאחז עיניים (עאלק יש לה תוכניות - כמו שד' ח"ן אולי שלקח שנתיים וחצי ומיליוני שקלים לסיים אותם חודשיים לפני הבחירות ? יש טקטיקת בחירות יותר מובהקת מזה ?!) אוריאלי יהיה ראש עיר מעולה ללא 21 יועצים כי הוא טוב בעשייה ולא בדיבורים. זה ההבדל הקטן אבל המכריע בין גרמן ואוריאלי. תמשיכי להתרשם מפסי ההאטה שגרמן עשתה ואז באמת יהיה לך קשה להתרשם מרעיון נפלא של עיר אוניברסיטאית ומרכז ציוני עולמי - כי קטנות מוחך ודלות רעיונותייך דומות מאוד לאלו של גרמן. למה ? כי לא לגרמן ולא לך יש מושג איך לנהל משק אוטרקי שמקיים את עצמו ללא הלוואות של 150 מיליון ש"ח (ואחר כך עוד לספר שהגירעון ירד...) לגרמן אין מושג - תכניסי את זה טוב טוב לראש !!!!!!!!!

לויקינגית המצחיקה ../images/Emo6.gif

מה את רצינית ?! לגרמן תוכניות גדולות ? לגבי מה ? עוד כמה מדרכות ופסי האטה ? את באמת מאמינה שלגברת הזו יש איזשהו מושג במה שהיא עושה ? את משווה את היכולות שלה לאלו של אוריאלי ? זה כל כך מצחיק שחבל בכלל להתייחס לכך ברצינות ... מורה ויחצני"ת יודעת איך לנהל ? יודעת איך לגייס כספים בבורסה באמצעות הנפקת אגרות חוב ? יודעת לנהל עיר באופן עצמאי ובצורה שתגדיל את רווחיה מבלי לחייב את התושבים לשלם היטל ביטחון מגוחך ?! לפרסם בציבור כי היא נחמדה ויודעת להקשיב ועובדת 16 שעות ביממה ? גרמן ראש עיר מתחת לכל ביקורת - אין בכוונתי להשמיץ וחבל שזה המצב אבל היא חייבת ללכת הביתה (או לאופוזיציה כדי שתוכל לקשקש ולעשות קצת רוח...) הפורום הזה מתנהל עבור תושבי הרצליה ולכן נא להפסיק למכור לנו סיפורים על יכולת ניהול ועל תוכניות - אנחנו גרים פה ואני לפחות לא מבין על מה הגאווה הגדולה שלך ?! העיר הזו בחלקה הגדול דומה לעזה !!!!!!!!

למעלה