משאל חשוב מאוד!

משאל חשוב מאוד!

נניח שהייתם מקימים ארגון העוסק בתרבות הנהיגה בארץ ומטרתכם- לעשות כל מה שאפשר כדי להקטין את כמות הנהגים המסוכנים על הכביש וכמות התאונות. מהם ההצעות שלכם לתקיפת הנושא? איך הייתם ממליצים לתקן את המעוות? מה הייתם ממליצים לממשלה לעשות (אגב- גם הצורה והאופן לגיוס תקציבים לנושא חיונית היות שכידוע- אחת הבעיות העקריות היא חוסר תקציב הולם לנושא). ההצעות הללו תרוכזנה ותועברנה לגופים המטפלים בכך.

התשובה בכנסת וזה לא מעניין אותם

כדי לשנות דברים במדינת ישראל צריך שהנושא יהיה חשוב. ל-120 חברי הכנסת שהם הציבור שאותו צריך נושא הקטל בדרכים לעניין יש פרוש "אחר" למילה חשוב. לחבר כנסת המילה מתייחסת ל:- מה זה יתן לי? מה זה יוסיף לי? יהיה לי רייטינג? זה יתן לי "נקודות זכות" בציבור? תאונות דרכים חשוב לו ? חד משמעי - לאאאאאאאאאאאאאאא גם האחראי ל-120 חברי הכנסת, ראש הממשלה מר אריאל שרון, שהחוק ! הטיל עליו ישירות ובלעדית את האחריות לתאונות הדרכים, ובג"צ נזף בו - זה לא מעניין, כי כנראה שיש לו נושאים יותר חשובים מחיי אזרחיו !!!! אין לו זמן בשבילנו... חשוב לו יותר מהחיים שלנו,- ההתנתקות.-לזאת יש לו זמן. חשוב לו יותר מהחיים שלנו,- הסכמי הקואליציה.-לזאת יש לו זמן. חשוב לו יותר מהחיים שלנו,- כל דבר אחר מהחיים שלנו. אתם מודעים לכך ? אז למה אנו צריכים אותו ? ואותם ? מישהו בפורום מעוניין שהעלה כאן, את רשימת ה - 27,000 הרוגי הקטל בדרכים ? שמות,גיל,וסיפורי החורבן שנשאר אחרי מותם ? זה כואב,אך זו כל האמת ותו לא. שמואל אייל

אוקיי- אז גם זה כיוון

לגרום לממשלה/ לכנסת ולחבריה להבין שיש לזה רייטינג גדול- עצומות, עניין ציבורי, עיסוקים בתקשורת... מה שאני בעצם מחפשת דרך השאלה הזו היא את הרעיון איך להבנות נכון ארגון ארצי עם סניפים אזוריים ומה מטרות האזורים...

כדי להוריד נהגים מהכביש

-פשוט צריך להורידם מהכביש. אני מבינה שרק למשטרה ולבתי משפט יש גישה לנהגים מסוכנים אז שיבטלו להם את רישיון הנהיגה.

למעלה