משאל לסוף השבוע

לב אם

New member
משאל לסוף השבוע

מבקשת שתקדישו מחשבה בסוף השבוע הזה לדמותו של הפורום, איך הייתם רוצים לראות אותו מה חסר בו מה היה מביא אתכם להיות בו יותר ואולי גם מה טוב בו - ומה הייתם רוצים לשמור שתהיה לכולם שבת טובה ושקטה

לב אם

New member
אני שמחה לראות

שדמותו של הפורום כל כך חשובה לכולם תודה על השקעת המחשבה ועל התשובות המקיפות

מממאיה35

New member
../images/Emo10.gif

אם לא מגיביפ זה לא אומר שהפורום לא חשוב לנו.. קפצתי לבקר, לא היתי פה.. זה לא אומר שהפורום לא חשוב לי.. ובכל זאת..

מממאיה35

New member
יאפ, תודה על המחשבה עלי ../images/Emo24.gif

החלטתי להתחיל לעבוד על עימות / חשיפה מול אחי. מפחיד זו לא מילה, ובכל זאת חייבת את זה לעצמי. הסוד ביננו זו האבן האחרונה (באמת אחרונה?) שאני סוחבת על הגב שלי, ונמאס לי לסחוב לבד.. אז חזרתי לטיפול קצר מועד לעבודה על הענין הזה בלבד.. מקווה שגם יגיע הרגע שאוכל להחשף לא רק מול אחי אלא גם מול הורי. המקום הזה מאוד חשוב לי

לב אם

New member
מאחלת לך הצלחה (לא בטוחה שהמילה

מתאימה, אבל לא מצאתי אחרת - מצטערת) את עומדת בפני תהליך מאד קשה מבחינה רגשית. לא פשוט בשבילך ולא פשוט בשביל האח, ובשביל ההורים יתכן שתופתעי לגלות שגם הם רק חיכו לרגע שיוכלו לפתוח ויהיה שחרור מהיר יותר של הרגשות, יתכן גם שתגלי התנגדות גדולה מהצד שלהם. לכן, החשוב ביותר הוא שתהיי מוכנה לכל האפשרויות, וגם לאפשרות של הדחיה - תהיי שלמה עם עצמך, והיי בטוחה שאת עושה את הדבר הנכון עבורך. נהיה כאן בשבילך אם תרצי לשתף

מממאיה35

New member
תודה רבההההה

אכן כן, לא פשוט בכלל.. אם אפשר היה לרגע אחד להריץ את הזמן קדימה ולראות מה יקרה שניה אחרי.. אני מודעת לכל האפשרויות של התגובות שיכולות להיות, ולכן מתכוננת לזה ולא יורה את זה ככה סתם.. תודה על המקום, בטוחה שאזדקק גם לו
(מארגנת לי רשת בטחון לכל התקופה הקרובה וגם לזו שאחרי..)

למעלה