משאל לקראת הסופרבול המתקרב

ofribecker

New member
משאל לקראת הסופרבול המתקרב

אני פותח כאן משאל - למי לדעתכם יש את היתרון בכל אחת מהקטגוריות הבאות, פילדלפיה או ניו אינגלנד? 1. משחק הריצה 2. משחק המסירות 3. קווטרבק 4. קו התקפה 5. משחק ההתקפה באופן כללי 6. הגנה נגד הריצה 7. הגנה נגד המסירה 8. משחק ההגנה באופן כללי 9. בעיטות פילדגול 10. החזרת בעיטות פאנט וקיק-אוף 11. ספיישל טימס באופן כללי 12. מהלכים טריקיים 13. מזל אפשר לענות בקצרנות ואפשר בהרחבה על שלושה עמודים, כל אחד לפי הרגשתו. שיהיה מעניין.

Reshefgarcia

New member
תשובות...

1)ניו-אינגלנד,למרות שברייאן ווסטברוק הוא ALL AROUND BACK הרבה יותר טוב מקורי דילון,יותר מגוון,ובעל יותר יכולות.כמו כן,אין לזלזל בהבדל העצום במשחקי הריצה של הקווטרבקים,,כשההבדל העיקרי הוא,עם חסרים לי שני יארד,בריידי יתן לי שניים,וגם מקנאב יתן לי שניים,רק שמקנאב יכול לעשות מזה 22,ובריידי לא ממש.. אם עסקינו במשחק ריצה "נטו" כלומר קרקע-קרקע,אז ניו-אינגלנד,אם מדובר בכל המכלול,פילדלפיה. 2)משחק המסירות - תיקו - בריידי יותר מדוייק,מקנאב יותר מסוכן,אילו שני דברים שלטעמי מבטלים אחד את השני. 3)קווטרבק - כולם פה יודעים מה דעתי...אני אוהב את מקנאב,ולא ממש אוהד שרוף של בריידי,אבל אין להתווכח עם הצלחה...כך ששוב,אני נאלץ לומר - תיקו. בדיוק כמו בסעיף הקודם. בריידי יותר מדוייק,מקנאב יותר מסוכן,בכל המכלול. 4)קו התקפה - ניו אינגלנד,אבל לא בהרבה. 5)משחק התקפה - פילדלפיה,מסיבה פשוטה,יש להם יותר "RAW ABILITY" להיות הרסניים,במיוחד אם TO ישחק,נכון,הפאטס גם מסוגלים לשים 40 נקודות על הלוח אבל בשבילם זוהי חריגה מהנורמה 6)הגנה נגד ריצה - ניו אינגלנד - פילי בין הגרועות בליגה בתחום הזה למרות שמאז שג'רמייה טרוטר חזר לשחק,חל שיפור משמעותים ביכולות העצירה שלהם 7)הגנה נגד מסירה - פילדלפיה,חד וחלק,המצב היה הרבה יותר צמוד אם ניו אינגלנד היו בהרכב מלא,אבל הם לא יהיו,לפילי יש שני קורנרים וסייפטי שהולכים לפרובול...ולא סתם...שלדון בראון התפתח במהלך העונה לקורנר טוב ומעלה...ברייאן דוקינס הוא אחד משלושת הסייפטיס הכי טובים בליגה לטעמי. 8)הגנה כללית - קשה,קשה,אני אלך שוב,על תיקו...לפילי היתרון במסירה,לפאטס בריצה,הפאטס יותר סולידיים ויציבים,פילי יותר BIG PLAY,פילי יותר מהירה הפאטס יותר "מענישה" 9) פילדגול - נכון,אדם וינטארי הוא ICEMAN שלא יאומן,אבל גם דייויד אייקרס הוא מהבועטים המדוייקים בליגה,ואין לזלזל בו...יתרון לניו אינגלנד,אבל לא בהרבה. 10)החזרות - האמת,לדעתי,הצד היחסית חלש של שתי הקבוצות,למיטב זכרוני,אף אחת משתיהן לא ממש מבריקה בתחום. תיקו. 11)ספיישל טימס - כנ"ל 12)טריק פלייס - אחלק את התשובה לשניים - קודם כל,אין ספק שביל בליצ'ק הוא הרבה יותר "כובען מטורף" מאנדי ריד,ובגלל שטריק פלייס תמיד יבואו מהמאמן הראשי,היתרון בתחום הזה,לפאטס. אבל... פילדלפיה,כמו שציינתי,הם הרבה יותר "EXPLOSIVE" בהתקפה,ולכן,אם טריק פליי שלהם מגיע...יש יותר סיכון לטעמי,כי מגוון כלי הנשק שלהם טיפה יותר טוב...ברייאן ווסטברוק יכול למסור לא רע מהבקפילד,מקנאב יכול לעשות המון דברים בריידי לא ממש מסוגל,בגלל המהירות שלו... ולכן,שוב,תיקו 13) מזל - פילדלפיה...4TH AND 26....מוכר למישהו? וברצינות... יש אימרה מפורסמת luck favours the bold (סליחה אם יש טעות באיות) ניו אינגלנד לרוב,משתדלים להימנע ממצבים שבהם הם זקוקים ל "מזל"... פילדלפיה היא קבוצה שלעיתים מסתמכת עליו...במיוחד בהגנה... הם סומכים על כך שקבוצות לא ישימו לב בזמן לכל אחד מ 4829 הבליצים השונים שהם שולחים...ואם כן...זה לא יהיה טוב להם... וברשותך עופרי,הייתי רוצה להוסיף את קטגוריה מספר 14...שנראה לי שהשמטת.. 14)אימון

ofribecker

New member
רשף! איזו סקירה נפלאה.

אז מה דעתך בקטגוריה מספר 14 שהוספת? למי היתרון בקטגוריית האימון?

ofribecker

New member
שלי, קצת יותר בקצרה.

1. משחק ריצה - פילדלפיה. בעיקר בגלל ווסטברוק ומקנאב. 2. משחק מסירה - בלי TO יתרון קל לניו אינגלנד, עם TO יתרון לפילי. 3. קווטרבק - לטעמי ניו אינגלנד (בעיקר במאני טיים) 4. קו התקפה - מסכים לחלוטין עם רשף - יתרון קל לפטריוטס. 5. התקפה באופן כללי - בלי TO יתרון קל לניו אינגלנד. איתו - יתרון קל לפילי. 6. הגנה מול ריצה - ניו אינגלנד בגדול. 7. הגנה מול מסירות - לטעמי שוויון. יש מי שיקח אינטרספשנס גם בנ"א. 8. הגנה באופן כללי - ניו אינגלנד. 9. פילדגול - יתרון קל לניו אינגלנד. 10. החזרות פאנט וקיק-אוף - פילדלפיה (בעיקר אם ווסטברוק המחזיר) 11. ספיישל טימס - יתרון קל לפילדלפיה. 12. מהלכים טריקיים - מסכים עם כל מילה של רשף. תיקו. 13. מזל - ניו אינגלנד (ראו שני סופרבולים שזכו בהם לאחרונה...) 14. אימון - ניו אינגלנד בגדול!!! בליצ'יק גאון מדהים!!!

LuCkY SoB

New member
זה נחמד

1. קורי דילון הרץ הכי טוב בליגה נקודה. הפאטריוטס יותר טובים בנקודה הזאת. 2. עם TO האיגלס טובים יותר, בלעדיו הפאטריוטס. 3. בריידי ווינר, מקנאב לוזר (לפחות עד השנה), אבל מקנאב יותר טוב. 4. קו ההתקפה של ניו אינגלנד יותר טוב. 5. ההתקפה של נ"א יותר יעילה, של פילי יותר ורסטילית. אם זה יגרר לשוט אאוט ההתקפה היותר טובה תנצח, קרי ההתקפה של פילי. 6. הגנת הריצה של פילי פשוט מדהימה עם קו הגנה מרתיע וחוליית ליינבקרים מפחידה לא פחות. 7. גם הגנת המסירה של פילי יותר טובה, במיוחד עם כל הפציעות בפאטס. 8. משחק ההגנה של הפאטס יותר פרודקטיבי ולכן יותר טוב לדעתי. 9. פילדגול. שני הבועטים הטובים בליגה, וינאטרי ואייקרס, ואני באמת לא יודע את מי לבחור פה. 10. החזרת בעיטות. נראה לי שלניו אינגלנד יש יתרון קל עם טרוי בראון הכלבויניק. 11. יתרון קל לפאטס בספיישל טימס. 12. ממהלכים טריקים זה השם האמצעי של פילי. תמיד יכולים להפתיע גם בהתקפה וגם בהגנה. 13. לפילי יש יותר מזל במהלכים בודדים (לראיה ה14 שניות של אדון מקנאב), לפאטס יש יותר מזל במשחק כולו. 14. ביל בליצ'ק באמת המאמן הכי טוב והכי יסודי.

ofribecker

New member
קצת להציק לך

איך סעיפים 6 ו 7 שלך הולכים יחד עם סעיף 8? אפשר שתסביר את זה בבקשה?

H20Knick

New member
...

1.NE - because phillys sucks (I might get yelled at, but thats my opinion) 2.Philly - McNabb and Owens, in this case though, it might not be Owens that much, but still a more of a threat. 3.Philly - McNabb, just becasue he is more of an overall threat, he can use his feet and gain a few, sometimes more, and has been on a tair lately, with his accurate passing. 4.NE - For the Running game, just look what Dillon has done this season. 5.Philly - because of McNabb, the newly aquired confidence of Freddy Mitchell, and maybe Owens. 6.Philly - Kearse. Nuf said. 7.NE - Destroyed Big Ben, and have been doing it all season. probably will get at least 1 pick on McNabb. 8.NE - Just because of thier disapline, from every single player on the team, and the fact that they play every game more focused, more determend, and just dont let you do much. 9.NE - kicks in the snow kicks in the rain, and will kick great in the SB, thats Vientri for ya. (probably miss-spelled his name though...) 10.Philly - both teams arent all that great in returning kicks, but i think that Philly has the edge 11.NE - dont know how to fill that one in really, but maybe because Vientri, mybe becasue i dont remember the last time that they has a kick/punt returned on them. 12.NE - Bellichick likes to throw a trick here or there, he might have Dillon throw one down the field next week. 13.NE - Through out the entire game they allways seem to get lucky. Though i wont forget 4th and 26...

duduamar

New member
המשאל שלי:

מי תחשוף פטמה בHALFTIME SHOW ?

ranatz

New member
כמו שאנחנו רואים אין יתרון בולט

לאחת הקבוצות. אבל הנסיון במעמד זה, קור הרוח של בריידי וכל הקבוצה והגאונות של בליצ'יק יביאו את גביע לומברדי חזרה לבוסטון ואוהדי האיגלס יאלצו להסתפק בשימורי מרק וצ'יז סטייק סנדביץ. הרד סוקס כבר הראו שזו השנה של בוסטון ורוברט קראפט היקר יציב עוד גביע על המדף במשרד. בכלל פילדלפיה זו עיר עם מנחוס רציני בכל מה שקשור לתארי ספורט ואם אייברסון וברקלי לא הצליחו להביא תואר לעיר מאז הדוקטור גם מקנאב לא יצליח.

Reshefgarcia

New member
אפשר לקחת את התיאוריה שלך ו....

לסובב אותה לגמרי... ולהגיד שבעצם,מה שהרד-סוקס הראו,זה שזאת שנת האנדר-דוג,שנת ההפתעות, השנה שהלא צפוי קורה בה... ולכן,האיגלס יקחו... אבל שוב... זה סתם דיבורים באויר למשך ה 172 השעות הקרובות...פלוס מינוס דקה או שתיים

ranatz

New member
זה נכון

אבל עדיין הפאטס ינצחו כי זו השנה של עיר השעועית. מצד שני אין סיכוי למשל שהסלטיקס יעשו משהו השנה בפלייאוף אז אולי בעצם אתה צודק...יאללה שיגיע כבר יום ראשון הבא-מי צריך את הביי וויק המיותר הזה???

roniway1

New member
ההימור שלי לסופרבול

אם פיטסבורג היו מנצחים ,אין ספק שהייתי מהמר עליהם מול פילדלפיה ,אבל לאחר הניצחון המדהים של ניו אינגלנד , נראה לי שגם פילדלפיה לא תסתדר עם ההגנה הקשוחה של ניו אינגלנד. ולכן ההימור שלי - ניו אינגלנד פטריוטס !!

ofribecker

New member
עוד צעד אחד הלאה

מצאתי סטטיסטיקה מאוד מעניינת (למאמינים באמונות תפלות שבינינו), שימו לב: בשלוש הפעמים היחידות שבהן התמודדו בסופרבול קבוצות ששמן מסתיים באותיות D ו A כמו הפעם, תמיד ניצחה האות D. 1977: Oakland - Minnesota 32 - 14 1981: Oakland - Philadelphia 27 - 10 2004: New England - Carolina 32 - 29 ועם זה ממש אי אפשר להתווכח...

למעלה