תשובות...
1)ניו-אינגלנד,למרות שברייאן ווסטברוק הוא ALL AROUND BACK הרבה יותר טוב מקורי דילון,יותר מגוון,ובעל יותר יכולות.כמו כן,אין לזלזל בהבדל העצום במשחקי הריצה של הקווטרבקים,,כשההבדל העיקרי הוא,עם חסרים לי שני יארד,בריידי יתן לי שניים,וגם מקנאב יתן לי שניים,רק שמקנאב יכול לעשות מזה 22,ובריידי לא ממש.. אם עסקינו במשחק ריצה "נטו" כלומר קרקע-קרקע,אז ניו-אינגלנד,אם מדובר בכל המכלול,פילדלפיה. 2)משחק המסירות - תיקו - בריידי יותר מדוייק,מקנאב יותר מסוכן,אילו שני דברים שלטעמי מבטלים אחד את השני. 3)קווטרבק - כולם פה יודעים מה דעתי...אני אוהב את מקנאב,ולא ממש אוהד שרוף של בריידי,אבל אין להתווכח עם הצלחה...כך ששוב,אני נאלץ לומר - תיקו. בדיוק כמו בסעיף הקודם. בריידי יותר מדוייק,מקנאב יותר מסוכן,בכל המכלול. 4)קו התקפה - ניו אינגלנד,אבל לא בהרבה. 5)משחק התקפה - פילדלפיה,מסיבה פשוטה,יש להם יותר "RAW ABILITY" להיות הרסניים,במיוחד אם TO ישחק,נכון,הפאטס גם מסוגלים לשים 40 נקודות על הלוח אבל בשבילם זוהי חריגה מהנורמה 6)הגנה נגד ריצה - ניו אינגלנד - פילי בין הגרועות בליגה בתחום הזה למרות שמאז שג'רמייה טרוטר חזר לשחק,חל שיפור משמעותים ביכולות העצירה שלהם 7)הגנה נגד מסירה - פילדלפיה,חד וחלק,המצב היה הרבה יותר צמוד אם ניו אינגלנד היו בהרכב מלא,אבל הם לא יהיו,לפילי יש שני קורנרים וסייפטי שהולכים לפרובול...ולא סתם...שלדון בראון התפתח במהלך העונה לקורנר טוב ומעלה...ברייאן דוקינס הוא אחד משלושת הסייפטיס הכי טובים בליגה לטעמי. 8)הגנה כללית - קשה,קשה,אני אלך שוב,על תיקו...לפילי היתרון במסירה,לפאטס בריצה,הפאטס יותר סולידיים ויציבים,פילי יותר BIG PLAY,פילי יותר מהירה הפאטס יותר "מענישה" 9) פילדגול - נכון,אדם וינטארי הוא ICEMAN שלא יאומן,אבל גם דייויד אייקרס הוא מהבועטים המדוייקים בליגה,ואין לזלזל בו...יתרון לניו אינגלנד,אבל לא בהרבה. 10)החזרות - האמת,לדעתי,הצד היחסית חלש של שתי הקבוצות,למיטב זכרוני,אף אחת משתיהן לא ממש מבריקה בתחום. תיקו. 11)ספיישל טימס - כנ"ל 12)טריק פלייס - אחלק את התשובה לשניים - קודם כל,אין ספק שביל בליצ'ק הוא הרבה יותר "כובען מטורף" מאנדי ריד,ובגלל שטריק פלייס תמיד יבואו מהמאמן הראשי,היתרון בתחום הזה,לפאטס. אבל... פילדלפיה,כמו שציינתי,הם הרבה יותר "EXPLOSIVE" בהתקפה,ולכן,אם טריק פליי שלהם מגיע...יש יותר סיכון לטעמי,כי מגוון כלי הנשק שלהם טיפה יותר טוב...ברייאן ווסטברוק יכול למסור לא רע מהבקפילד,מקנאב יכול לעשות המון דברים בריידי לא ממש מסוגל,בגלל המהירות שלו... ולכן,שוב,תיקו 13) מזל - פילדלפיה...4TH AND 26....מוכר למישהו? וברצינות... יש אימרה מפורסמת luck favours the bold (סליחה אם יש טעות באיות) ניו אינגלנד לרוב,משתדלים להימנע ממצבים שבהם הם זקוקים ל "מזל"... פילדלפיה היא קבוצה שלעיתים מסתמכת עליו...במיוחד בהגנה... הם סומכים על כך שקבוצות לא ישימו לב בזמן לכל אחד מ 4829 הבליצים השונים שהם שולחים...ואם כן...זה לא יהיה טוב להם... וברשותך עופרי,הייתי רוצה להוסיף את קטגוריה מספר 14...שנראה לי שהשמטת.. 14)אימון