משאל: מהי דרך הלוחמים בשבילי?

משאל: מהי דרך הלוחמים בשבילי?

אני אשמח להכיר פה קצת את האנשים ולדעת מה מביא כל אחד לפה. הרי בסך הכל "דרך הלוחמים" זה מושג שלא אומר לכולנו את אותו הדבר ואני משער שטוב שכך. למשל, הבנתי שחלק מהאנשים שכותבים פה מתייחסים אל דרך הלוחמים בהקשר של הספרים של קרלוס קסטנדה, או של הדרך הטולקטית. ושחלק מתייחסים אל זה כאל משהו רחב יותר וכולי... אז... מה מביא אותך לפה? מה זאת דרך הלוחמים בלקסיקון שלך?

דרך הלוחמים בשבילי

אני מתעניין באפשרות של בנאדם להמשיך להתפתח כל הזמן, לא להיעצר, להיות כל הזמן במעין תנועה קדימה, הלאה, הלאה, לא להיתקע, לא לתת לעצמו להירקב. אני חושב שזה יכול להיות קיים בכל מיני רבדים. למשל, שמישהו יהיה ב"הלאה, הלאה" בעניין אחד, אבל יירקב בעניין אחר. אני חושב שאנשים יכולים ממש למות בעודם חיים. אני חושב שהמלחמה הזאת נגד המוות שבפנים זאת דרך הלוחמים עבורי, לפחות בחלק מהזמן, נראה לי... זה נדמה לי לפעמים כאילו כילדים היינו די קרובים לעצמנו ואז ככל שגדלנו התרחקנו והתרחקנו... ודרך הלוחמים נראית לי לפעמים כתהליך של החזרה אל עצמנו, המאבק של האדם הבודד כנגד הכוחות שמרחיקים אותו מעצמו. אבל אני חושב גם שהיא הרבה יותר מזה.

boya ka

New member
ממ

אנלא מוצא מילים מדוייקות לדרך, אחרי הכל אני בדרך כבר שנים... בכל תקופה הייתי עונה אחרת על השאלה. כיום, כמו שאמרת לא להיעצר... לקבל את הסימנים ולהתקדם בלי לחשוב על התוצאות או הסוף. הכי חשוב, לא לדון יותר מדי בחולשות של אחרים מאחר וזה נותן תחושה של ביטחון. לשאוב את הביטחון מהתגברות על החולשות שלי, ולא להנציח רגע מסויים יותר מדי. הדבר הכי חשוב שלמדתי מקסטדנה זה לא להתאמץ לרשום או לצלם, בכל מקרה אחרי זה עובדים קשה על למחוק את זה חחח הנקודה החשובה בשבילי בדרך בתקופה הזאת, היא השחזור... דמויות ואירועים עולים בזיכרון על מנת לשחזר כשעולה לי מישהו כיום בדמיון, הנקודה החשובה היא לשחרר ולא לחפש תשובות אצל האחר. כל יתר התשובות מגיעות על הדרך, וכשלא מצפים להן.

רשף כשף

New member
מעניין

האם הדרך הזו מונעת ממך להירקב בכל תחומי החיים? או בתחום מסויים?

באופן כללי.

לפעמים נדמה לי שזאת פשוט דרך הלוחמים, פחות או יותר: הניסיון לשמור על זרימה, על צמיחה, על התפתחות אמיתית. אולי כדאי שאציין שזאת יותר הרגשה שיש לי, שאותה אני מנסה להעביר למלים, עד כמה שאפשר, אבל זה כמובן עובר מאוד בערך ולא כהגדרה מדוייקת. ההרגשה הזאת מוכרת לך? מהי דרך הלוחמים בשבילך?

רשף כשף

New member
לא יודעת...

עניין ההירקבות יכול להיות מטופל בדרכים רבות האם כל הדרכים מובילות לרומא? לא יודעת אם אני צועדת בדרך הלוחמים או בדרך המלך או בדרך חתחתים

סליחה על ה-DELAY

איך את יודעת איך לצעוד? לפי ספרים שקראת? מה מנחה אותך? אני חושב שאני יודע לפי ספרים שקראתי, דברים שלמדתי ואני לומד אצל אחרים ותחושה שיש לי מאז שאני ילד. כל השלושה יחד. אני לא יודע כל כך מה יש לי ביד בעצם, מה התוצאה של כל הדברים האלה, אבל אני מקווה שזה בסדר. בעצם שזה נפלא. אני לא יודע אם זאת באמת דרך הלוחמים, אבל זה מה שאני מצליח להבין בינתיים.

רשף כשף

New member
מה מנחה אותי

מנחה אותי- האמת הפנימית שלי. הידע שאני מסוגלת להשתחרר מכבלים. היכולת שלי להתחדש ולחדש את עצמי כתוצאה מכל אירוע שאני עוברת. איך אני יודעת לצעוד? לא יודעת. זה בא לי אוטומטית, כמו ילד שלומד ללכת.

wolfbrother27

New member
דרך הלוחם עבורי...

היא דרכו של אותו אדם שמכיר את מעלותיו ואת מגבלותיו ומזהה את האיזון שהם יוצרים בו. לוחם לא הולך עם הזרם שיצרה החברה, הוא צועד לצד הנהר הגועש שלה בקצב שלו ולעיתים זורק אבן אל מי הנהר ויוצר אדוות קטנות שהולכות וגדלות, משפיעות בכך על חייהם של הסובבים אותו. לוחם יודע להפיץ את האור מתוך הכרותו עם האפלה הפנימית שלו, הוא יודע שללא האפלה לאור אין משמעות, ובדיוק משום כך החשכה והרוע נמנעים מהלוחם. הכי חשוב, הלוחם לא מפחד מהאמת, הוא חי אותה.

wolfbrother27

New member
דרך הלוחם עבורי...

היא דרכו של אותו אדם שמכיר את מעלותיו ואת מגבלותיו ומזהה את האיזון שהם יוצרים בו. לוחם לא הולך עם הזרם שיצרה החברה, הוא צועד לצד הנהר הגועש שלה בקצב שלו ולעיתים זורק אבן אל מי הנהר ויוצר אדוות קטנות שהולכות וגדלות, משפיעות בכך על חייהם של הסובבים אותו. לוחם יודע להפיץ את האור מתוך הכרותו עם האפלה הפנימית שלו, הוא יודע שללא האפלה לאור אין משמעות, ובדיוק משום כך החשכה והרוע נמנעים מהלוחם. הכי חשוב, הלוחם לא מפחד מהאמת, הוא חי אותה.

למעלה