משאל: מה אתם עושים בקיץ במקום סקי?

amircarel

New member
משאל: מה אתם עושים בקיץ במקום סקי?

הנה הגיע לו הקיץ והרי השלג רחוקים מרחק כמה חודשים (לרובנו) ובכל מקרה צריך למצוא איזה דבר כיפי לעשות בקיץ (לשמור על כושר או עניין) איזה תחביב, לא? אז לגבי אני אתחיל ואומר שאני בקיץ התחלתי לצלול: שהרי התחושה היא מוחלטת ובהחלט שונה, אבל קשורה איך שהוא למים במצב צבירה קיצי יותר. אני יודע שאלונה שלנו רוכבת בטירוף... יאיר מתגלגל לו על הרולרבליידס ואתם?

liran87s

New member
אני מתגלגל על הסקייט ../images/Emo13.gif

ומחפש לי סוגי ספורט חדשים
עשיתי לא מזמן סקי מיים, אבל כשעברתי לוויקבורד לא הצלחתי להתרומם

יוסיסקי

New member
חוזר סוף סוף לגלוש

לא על מגלשים אלא על גלשני רוח. מה שמזכיר אולי גלישה על סנובורד (לא ניסיתי עדיין) השילוב של מים ורוח הוא אולטימטיבי (בעיני לפחות...)

alonaski

New member
המממ... מכירה כמה סנובורדיסטים

שרוטים שגלישת רוח - זה התחליף שלהם במהלך השנה לסנובורד!
אתה לא היחידי מסתבר...

shayr69

New member
תשובה

אני חייב תעסוקה של ספורט אתגרי בחורף ובקיץ אז בחורף סנובורד בקיץ וויקבורדינג אם משהו מעונין לעשות יש בת"א בכבלים זה לא כיף כמו עם סירה אבל זה עדין זול וזה (דעתי האישית) בערך כפיות כמו סנובורד

amircarel

New member
וואלה איזה כיף

טוב אז אני רואה שלא רק אני מסרב להתנתק מהתחושה המדהימה של ספורט אתגרי...

alonaski

New member
חחח... אני רוכבת בטירוף כל השנה אבל

דווקא בקיץ.... אני נוסעת לרכב בחו"ל!!!
מתכוונת לחזור באוגוסט לקיצבוהיל ולראות את האתר במערומיו - ללא השלג ובלבוש פריחה!!! (-ככה הבטיחו לי דצמבר שנה שעברה בטוריסט אינפורמיישן שלהם!
). אבל כשמאוד חם בקיץ וזה עינוי סיני לצאת לרכב ולהעפיל על הרים... :&#39
אני דווקא הולכת לשחות בבריכת האוניברסיטה - וזה מאוד מאוד מרגיע!!!

rasheri

New member
חייב להיות "אתגרי" ?

השנה נכנסנו לעניין חדר הכושר לקראת הסקי, ומאז אנחנו מתמידים ( אני ובעלי ), וממש התמכרנו. מפעמיים לשלוש ואפילו ארבע פעמים בשבוע. כי כל ספורט זה דבר ממכר מסתבר. זה מאוד עזר לברך שלי להחלים ממתיחת הרצועה על המורדות המושלגים. פעם הייתי מחליקה על הקרח בבת-ים. אם היה בירושלים, אולי הייתי עושה את זה אפילו עכשיו. השלווה והכיף של זה מזכירים לא מעט את הסקי, אבל האדרנלין לא זורם באותה מידה, אלא אם כן מתחילים להיות רציניים ולקפוץ וכל מיני שגעונות שכאלה.

alonaski

New member
פההההייי!!! אני מקנאה בכם!

הלוואי ויכולתי אני להתמכר לפעילות בחדר כושר!! זה בטוח היה עוזר לי מאוד בבנית הכושר שלי והגוף לפעילות האאוט-דור הספורטיבית שלי... אני "מתייסרת" בשיעורי ספינינג ומאז שהפסקתי איתם - כושר הרכיבות שלי ירד לגמרי!!
ואני מבכה על זה!!

drz400e

New member
אני מחנה מכוניות בחניון../images/Emo66.gif

כה אני מתאמן באוף סיזן.....סתם סתם... אופני הרים. אלא מה?!

למעלה