אני למשל צופה בפורנו של אנשים אמיתיים חובבנים שמצלמים את עצמם ,לא שחקניות שעברו תקיפה מינית או אונם בעברם ונכנסו לעולם הזה,מאוד מגרה אותי האנשים האמיתיים כמו השכנה ממול וכו,יש זאנרים אהובים כמו מסיבות רווקות מצלמה נסתרת ,ברכבים וגם נשואות בוגדות עם טשטוש פנים ,ומסיבות חילופי זוגות ,ולסביות עם חיזור מצולם ,ואורגיות קבוצתיותהאם אתם בעד או נגד?
כיום אומנם קשה לי להאמין שעדיין יש תקיפות בתעשיה(אני לא מכחיש שהיו או שיש כרגע פשוט זה פחות נפוץ).לעיתים רחוקות יוצא לי לראות פורנו של חברות גדולות בדרך כלל אני צופה בחברות קטנות שזה מאוד חובבני וקל לזהות מתי הבחורות החדשות מזייפות ומתי זה אמיתי.אני למשל צופה בפורנו של אנשים אמיתיים חובבנים שמצלמים את עצמם ,לא שחקניות שעברו תקיפה מינית או אונם בעברם ונכנסו לעולם הזה,מאוד מגרה אותי האנשים האמיתיים כמו השכנה ממול וכו,יש זאנרים אהובים כמו מסיבות רווקות מצלמה נסתרת ,ברכבים וגם נשואות בוגדות עם טשטוש פנים ,ומסיבות חילופי זוגות ,ולסביות עם חיזור מצולם ,ואורגיות קבוצתיות
רובן של השחקניות הן עברו בעברם תקיפה או אונס,יש גם לא מעט סמים בתחום,זה לא קל עבור כל אישה שכולם צופים ויודעים שהיא בזאנר הזה!כיום אומנם קשה לי להאמין שעדיין יש תקיפות בתעשיה(אני לא מכחיש שהיו או שיש כרגע פשוט זה פחות נפוץ).לעיתים רחוקות יוצא לי לראות פורנו של חברות גדולות בדרך כלל אני צופה בחברות קטנות שזה מאוד חובבני וקל לזהות מתי הבחורות החדשות מזייפות ומתי זה אמיתי.
חוץ מזה אונליפאנס זו פלטפורמה מדהימה.
כנ"ל....אני למשל צופה בפורנו של אנשים אמיתיים חובבנים שמצלמים את עצמם ,לא שחקניות שעברו תקיפה מינית או אונם בעברם ונכנסו לעולם הזה,מאוד מגרה אותי האנשים האמיתיים כמו השכנה ממול וכו,יש זאנרים אהובים כמו מסיבות רווקות מצלמה נסתרת ,ברכבים וגם נשואות בוגדות עם טשטוש פנים ,ומסיבות חילופי זוגות ,ולסביות עם חיזור מצולם ,ואורגיות קבוצתיות
אני אישית "משתמשת" בזה לצורך אוננות כשאני ממש חרמנית ובא לי חפוז עם עצמי,מעבר לכך אין לי עניין בפורנו כלל כי זה טכני/מתועש מידי.האם אתם בעד או נגד?
יש המון סרטונים של זוגות צעירים וזוגות לא מתוך התעשייה ממליץ בחום אבל ברור שעם צפייה מגיעה גם אוננות לא?אני אישית "משתמשת" בזה לצורך אוננות כשאני ממש חרמנית ובא לי חפוז עם עצמי,מעבר לכך אין לי עניין בפורנו כלל כי זה טכני/מתועש מידי.
ממש לא,אצלי הצפייה "לשם" האוננות .יש המון סרטונים של זוגות צעירים וזוגות לא מתוך התעשייה ממליץ בחום אבל ברור שעם צפייה מגיעה גם אוננות לא?
אני משתמש בפורנו כתוב.האם אתם בעד או נגד?
אשתי לא מרשה ליהאם אתם בעד או נגד?
ואתה באמת לא צורך פורנו?אש
אשתי לא מרשה לי
אני מתאהב בך @אור הסקרן, נראה לי אני עובר צד.ואתה באמת לא צורך פורנו?
היא הסבירה לך למה הסיבה?
Oh Yeah!אני מתאהב בך @אור הסקרן, נראה לי אני עובר צד.
מה או יה מה? תתפשטי.Oh Yeah!
לא מבין את המושג צפיה בהקשר של פורנו... או שאתה מאונן מול פורנו או שאתה לא פורנו.האם אתם בעד או נגד?
אני בעד בהחלט.האם אתם בעד או נגד?
זו בהחלט הקטגוריה האהובה עלי גםאני בעד בהחלט.
כשאני חרמן אש ואין מוצא - פורנו הוא התשובה. יש רק סוג מסוים של פורנו שמדליק אותי, כשאני "מרגיש" תשוקה אמיתית - סרטי חובבים זו אחת הבדיחות הכי גרועות בעסק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.