משאל עם קטן

byrdparis

New member
משאל עם קטן ../images/Emo120.gif

(היו צריכים להוסיף לנו איקון של סיגר ...זה היה הכי קרוב) אני פותח משאל קטן .. האם יש לכם ברנד מעודף שאותו אתם רוכשים באופן קבוע (גם גודל ..קובע ) ? או מהצד השני האם אתם מעדיפים שהיומידור שלכם יהיה מלא מכל טוב ? , הכוונה היא האם אתם מעדיפים שיהיו לכם מספר ברנדים גדול למצבי רוח שונים , מאורעות שונים או סתם לגיוון ? נא להצביע בעשן חברים

מני.ת

New member
גם וגם...

אני לא מחזיק גודל אחיד , למרות שרובוסטו הוא פשרה טובה בחלק מהסיגרים , הקורונה מועדף עלי (פדרון אניוורסריו). מחבב את הפטיט קורונה מאחר ואין התחייבות זמן ארוכה איתו. אם אין בעית זמן, דאבל קורונה נפלא. האהובים עלי: קובניים: אפיקור מספר 2 או פארטאגס D2 מהדומניקנים והונדורס: פדרון אניוורסריו, DIAMOND CROWN דווידוף גרנד קרו ומילניום בטח שכחתי משהו... אוסיף אם אזכר.

tcbelvis

New member
הרוב צרציל

אני מודה אני לא חסיד של קובנים הם פשוט כבדים לי אבל אני בהחלט בבוקר נהנה CIBAO של גוזף בלאנקו קרלוס טיראנו [-קסה טיראנו צרציל] הרומיאו וגוליט [דומניקאני] סדרת וינטאז הוא סיגר טעם גן-עדן[לטעמי הרבה יותר מוצלח מהרזרבה שלהם] ההויה דה ניקרגאוה צרציל [הסדרה הרגילה] הוא פנטסטי אבל אנ מודה האהוב עלי ביותר לפחות בתקופה זו הוא חאון לופז אפיקור 1] בעלות מצחיקה של 70$ בJ.R בארצות הברית שילוב של מתקיות עדינה שלא פוגמת בטעם הטבק המשובח.אחרי טעימה של הסיגר אני חייב להודת אמרתי ווואו איך סיגר כל כך מוצלח עולה במחיר כזה .תעשו לעצמכם טובה ופעם הבאה בארצות הברית תזמניו לכם קופסאה מהסיגר החלומי הזה

שור3

New member
קבוע ומגוון

מעדיף לוזיטאניס קבינט מחזיק בדרך כלל טורפדו משתנה לאחרונה הבאתי מארהב סיגרים אבל האמת היא שפרט לאחד מהם לא התחברתי לאף אחד אין תחליף לטבק קובאני לצערי.

מני.ת

New member
לאיזה סיגר התחברת?

גם אני חשבתי פעם שאין תחליף לטבק הקובני אבל כמה סיגרים לא קובנייים (פדרון אניוורסריו, דוידוף גרנד קרו לדוגמא) הביאו אותי להרהורי חרטה בעניין. רוב רובם של הסיגרים הלא קובניים לא גרמו לי להתרגשות גדולה.

tcbelvis

New member
פדרון סיגר נהדר ולא רק ה1964

אני עד היום לא טעמתי פדרון מאכזב גם הסדרה הרגילה במידת צרציל וה3000 הם סיגרים נהדרים במחיר נהדר עד 100$ לקופסא.ה1964 הוא באמת ברמה מהפנטת.אם כי מחיר דרקוני ובתור אדם שמעשן לפחות 3 סיגרים ביום זה בטח לא סיגר של יום יום

byrdparis

New member
בעבר שהתעסקתי

יותר עם סיגרים באופן "מקצועי" אם אפשר לקרוא לזה ככה ..עישנתי בממוצע 3-5 סיגרים ביום .. ואז עישנתי הרבה מאד NON CUBAN ..כי זה היה "נגיש " הרבה יותר .. הרבה אנשים לא מבינים שיש עוד משהו חוץ מ "קובה" ..בסיגרים ניקרגוואה והונדורס היון מייצרות סיגרים ברמות גבוהות במיוחד עטופות ברמה הרבה יותר מושכת וכמובן גם הקופסאות וכדומה.. לרב הקובנים עדיין מגיעים בקופסאות מעוטרות מקרטון ואילו ההונסוראים והניקרגוואים באים בקופסאות עץ אימתניות עטופות יפה וכו .. יש גם את עיניין ה"גאוות יחידה" של החברות הלא קובניות ..גם בשביל התחרות וגם בגלל כל הדברים מסביב שאין ברפובליקה של קסטרו שהעובדים שם מאין "עבדים" של הממשל . בכל מקרה ..אנחנו לא מעשנים קופסאות או אריזות והסיגר מבפנים הוא הדבר העיקרי ...אך עדיין העין גם רוכשת וקונה ..(מני בדיוק כמו אצלנו בוודו
) לגבי הסיגרים שעישנתי בזמנו וממשיך עד היום ועל ההבדלים עם קובה וכמה אני אוהב את הקובנים
ה סיגרים שיש לי בהיומידור בדרך כלל הם ה NON CUBAN קרלוס טיראנו SIGNATURE CAO - MADURO TORO PERDOMO ANIVERSARIO CUBAN מונטקריסטו NO2 נוטקריסטו -NO4 קוהיבה אקספלנדידוס קוהיבה רובוסטו - מבחינתי הסיגר הטוב בעולם ! PUNCH DOUBLE CORONA PARTAGAS PIRANID 2000 כמובן שפה ושם יש לי עוד המון סיגרים שונים פה ושם שמתווספים שאני מנסה .. עישנתי כמעט בלעדית סיגרים מהונדורס ומניקרגוואה ולאחר תקופת התקררות של חצי שנה התחילה גם תקופה חוזרת של קובנים .. למרות שיש לסיגרים האחרים איכות מצויינת בדרך כלל גם תמורה לכסף באופן מפתיע ..וכו וכו אין מה לעשות סיגר קובני מהמעלה העליונה עושה את השוס הגדול ואני נהנה מהם באופן מיוחד הרבה יותר .

tcbelvis

New member
באיזה אופן התעסקת בסיגרים ומדוע

עזבת תחום שאתה כל כך אוהב

byrdparis

New member
הי אלביס ..

בגדול : עסקתי בשיווק בעולם , הרצאתי המון על סוגי סיגרים,תהליכי הכנה , על התרבות הזאת ,על הקשר שלהם לגסטרונומיה משקאות וכל מה שמסביב ועוד ..ועוד .. עזבתי בגלל המון סיבות ..אמנם אני אוהב את הנושא מאד אך יש לי מקצוע שונה מאד וגם תחביבים נוספים .. בארץ מאד קשה להתפנס מזה בטח ובטח בתור שכיר וגם בתור עצמאי (שהייתי לזמן קצר מאד .) ההכנסה לא מספיקה למשפחה ..(שהייתי רווק היה לי פחות איכפת והיה לי גם קצת יותר זמן לזה. ) מקווה שבמקום מסוים עניתי לך

tcbelvis

New member
מענין ומרתק כמו תמיד אני מקווה

שנארגן ערב סיגרים וארוחה טובה מטעם הפורום .ונלמד מהידע של כל איש ומה הטעם וההעדפות של כל מעשן

byrdparis

New member
לכבוד .

אני אשמח מאד להרים את הככפה ואפילו לדאוג לאירגון ערב כזה אם הפורום יחזור לסורו והרבה מעבר לכך . אני מאד מקווה שנוכל "להרים" את הפורום מעלה שיצטרפו עוע ועוד אנשים . סופש נהדר שיהיה לכולנו .

byrdparis

New member
עם כל הכבוד

אנחנו בקושי 4 אנשים שמשוחחים בינינו .. זאת לא בעיה לארגן עבורנו ערב נחמד להכיר אחד את השני ..אבל נראה לי שהכיוון הוא קצת יותר "רציני" נגיד להזמין מקום במקום טוב ל 8 - 10 אנשים ככה ..לרכוש לפחות 2 סוגי סיגרים לאותו ערב ..(לכל אחד כמובן ..) וכו .. האם אני טועה ?

שור3

New member
אנסה להשיג

אני מעדיף את הלוזיטאניס, אחר כך הויו, קורונה,פאנץ' קורונה, טורפדו של מונטה כריסטו,פארטאגאס D-4, קניתי עכשיו טורפדו P-2 , מחכה שיחזור לרטיבות נכונה, נראה איך זה.

שלי...

עדין נשארו לי סיגרים יחודיים שהבאתי מקובה (ראו תשובתי למטה לבחור ששאל על מדיניות הוצאת הסיגרים משם). מעבר להם, לעישון שגרתי - פארטגס סירייה P לעישון קצר - פטיט רובוסטו של הויו לעישון ארוך - דאבל קורונה של הויו.

למעלה