משאל

משאל

אני עובד על עדכון האתר שלי ואני מתלבט בין שתי תמונות. אני מצרף אותן. תגידו לי איזו תמונה טובה יותר.

gaharoni

New member
הממ...

הראשונה קצת תת-חשופה, ולכן היא טיפה חשוכה מדי, ובשניה יש חשיפת יתר, שגורמת לכך שפגמים קלים (כמו דהיית הצבע באזורי הקיפול) נראים בולטים מדי. נראה לי שאם תנסה לערוך את התמונה הראשונה, ולהגדיל (רק קצת) את הבהירות, תתקבל תמונה אידאלית. אני גם אוהב יותר את ההצללה בתמונה הראשונה. החלק העליון של החרק נראה יותר תלת-מימדי. חוץ מזה, יצא לך יפה מאוד! אני עוד לא ניסיתי לקפל את החרק הזה...

החרק הזה

לדעתי זה החרק הכי יפה בספר ORIGAMI INSECTS AND THEIR KIN. זאת הפעם השנייה שקיפלתי אותו, ואני חייב להדגיש שזה דף JAPANESE FOIL 15X15. הדף הזה מאוד מתאים לדגם. והחרק יצא קצת פחות גדול מהגודל המציאותי שלו (הוא לא כל כך קטן). אני עשיתי את שלב 80 וכמה השלבים שאחריו בשיטה אחרת, הרבה יותר קלה ואפשרית בנייר שלקחתי.

העדכון של האתר

תלוי בתמונה הזאת. הכל כבר מוכן חוץ מהדף של החרק הנ"ל והדף של "WHAT'S NEW". חוץ מאלה הכל מוכן, אז אנא, תבחרו בין שתי התמונות כולכם כי כרגע 2 בעד הראשונה ו-2 בעד השנייה.

ophler

New member
יובל, מה דעתך ככה?

נראה לי שיש קיפולים יפים בגב שכדאי לראות. מושון

שתי תמונות

למה אני לא שם שתי תמונות? 1) אם לדגם הזה הייתי שם שתי תמונות אז בוודאי הייתי שם לדגמים אחרים גם הרבה. בזמן ששמתי את הטיגריס של קומטסו באתר אז רציתי לשים 3 תמונות. 2) שתי תמונות תופשות הרבה מגה-בייטים.

למעלה