משבר אמונה?

טביקאט

New member
משבר אמונה? ../images/Emo12.gif

לא להאמין איך דברים קטנים שוברים אופטימיות גדולה... אחרי מעקב זקיקים הבוקר, מסתבר שהציסטה שלי אוהבת את השחלה השמאלית. לא מוכנה לעזוב, וממשיכה לגדול. כל הזקיקים, כמובן, בשחלה השמאלית. ובנוסף יש נוזל ליד השחלות. מישהי יודעת? מכירה? עם הרופא אדבר רק בצהריים (אחרי שיגיעו בדיקות הדם)- השי מילות עידוד למי מכן? טביקאט (שבא לה לבכות)

מיכל ק-ש

New member
טביקאט בוקר טוב,

מה שאני יכולה לספר לך הוא שלפני כמה חודשים הייתה לי ציסטה גדולה מאוד. הרופא נתן לי 21 גלולות נגד הריון. כשהוא הציע לי לקחת את הגלולות מאוד התבאסתי מכיוון שמיד חשבתי על החודש המפוספס ובכלל - מה פתאום גלולות נגד הדבר שאני הכי רוצה עכשיו?! בדיעבד זה היה רעיון מצוין. קודם כל הציסטה נעלמה לחלוטין ובנוסף, חודש אחרי נטילת הגלולות, ערכי ה-E2 והפרוגסטרון שקודם היו גבוהים מהאופטימום יישרו קו עם הגובה הרצוי ומאז (טפו, טפו, טפו) לא חזרו לסורם. ועוד משהו קטן: כמו שהרופא אמר שאולי יקרה, כאבי הראש הקבועים שהיו לי לפני כל מחזור, נעלמו גם הם מאז. אין לי מושג מה הרופא יציע לך, אבל אם אלו יהיו גלולות, דעי שיש לכך גם יתרונות. מקווה שהכל יסתדר במהרה, מיכל.

טביקאט

New member
מיכלי...

אכן חודש הפסקה עם גלולות הינו דבר מבורך. יודעת כי ניסיתי בחודש שעבר... לא יודעת אם יש לי כוח לעוד הפסקה כזו. מקווה שעוד יסתדר לשתינו החודש... טביקאט

מרב.

New member
טאבי´לה

משבר אמונה, כשמו כן הוא- רק משבר. זה מצחיק ועצוב כאחד איך כל מצב הרוח שלנו תלוי בגידול הזקיקים ובמה שקורה בתוך הגוף שלנו. האם היינו נכנסות כך לדיכאון אם היינו עוקבות אחרי תפקוד מערכת העיכול או הנשימה..?? אני לא בטוחה, אבל יכול להיות שהזקיקים יבייצו בלי קשר לציסטה, נדמה לי שזה לא מפריע, אבל באשר לנוזל- אני לא יודעת (זה לא הנוזל בדוגלאס, נכון? זה הנוזל היחיד שאני מכירה במערכת שלנו שם
) אז טאביונת, דיכאון ביום ראשון בבוקר זה אפשרי ומותר, הרי רק לא מזמן נפרדנו מהשבת, ודיכאון יום ראשון הוא תופעה מוכרת וידועה, לא לדאוג
אני מקוה שהרופא יתן תשובות מרגיעות, או שפשוט תתעלמי מהציסטה (בדיוק כמו שהיא מתעלצת ממך, השרתוקה!) וחיבוק גדול להמשך היום
מרב

שושי @:-)

New member
טבייויו....

הציסטה מפרישה נוזלים ככה זה מאז ומתמיד אני מניחה שהזקיקים ימשיכו לגדול למרות האמא הסוררת שגרה לה שם. נשיקיות שושי

טביקאט

New member
חזרה האופטימיות ../images/Emo13.gif

מצחיק איך יש "שעת עדכון" אחרי קבלת תוצאות בדיקות הדם... E2 עוד די נמוך (632), והרופא אופטימי. אז מעלים את המינול של GONAL-F לאמפולה וחצי, ממשיכים לעקוב, ומקווים לממש טוב. די נושמת לרווחה. יש סיכוי להתעבר ביום ההולדת שלי! יום מצוין טביקאט

נועם@בת

New member
העליות והירידות האלה אחרי כל

בדיקה יכולות לשגע פילים. לפחות חזר החיוך על שפתי החתולונת
מה ששושבר את המשבר (עד אי ההבנה הבאה
) אני חושבת שלהתעבר ביום ההולדת זאת מתנה מיוחדת במינה, ומאחלת לך בכל הלב לקבל אותה השנה.
נועם

מרב.

New member
אז כמו שאמרתי ../images/Emo8.gif

כל עידכון של מצברוח נובע במישרין מעדכוני הרופא, אוי לנו... טאבי, שביום ההולדת נאמר לך פעמיים מזל טוב
ותשמרי על המצב רוח בעננים!
מרב

ligo

New member
שבוע מצויין ../images/Emo42.gif

שמחה לראות שתמונת המצב נשתנתה ושהאופטימיות חזרה לה. בתקווה שכל השבוע יהיה כזה ושיהיה לך יום הולדת-התעברות שמח!

זה דומה ל"שעת סיפור"? ../images/Emo8.gif

חתולונת, שנארגן ערב גירוש ציסטות? הן כנראה עברו קורס מזורז אצל המכשפה האדומה ומגיעות ללא הזמנה
מחזיקה לך אצבעות - אין מתנה יפה יותר ליומולדת.
מרב

למעלה