משבר בחיי הנישואים

קריש3

New member
משבר בחיי הנישואים

אנחנו נשואים מעל 20 שנה עם ילדים בוגרים.
בעלי בן אדם רגזן יכול לכעוס מכל דבר קטן וקשה לו לסלוח, ריב יכול להימשך מעל שבועיים במהלכם לא מדבר איתי ולא מתפקד בבית.
כמעט בכל ריב הוא יורד עלי, משמיץ אותי ומאשים אותי בכל מיני דברים וטוען שנמאס לו ממני ורוצה להתגרש, אחרי שנרגע חוזר בו, מתנצל ומנסה לפצות אותי וחוזר חלילה, בממוצע כל שלושה חודשים מתפתח ריב שכזה.
מלבד זה, הבעיה החמורה שמלווה אותי במשך כל שנות הנישואים היא חוסר הנאמנות שלו, הוא שומר על קשר עם האקסיות שלו, יוצר קשרים עם נשים והשיא הוא שגיליתי שעשה מנוי לאתרי הכרויות.
טוען שהקשר עם האקסית הוא טלפוני בלבד ואין כלום מעבר לכך בסך הכל שופך את הלב.
כמובן שגם בזה הוא מאשים אותי וטוען שאני לא מתייחסת אליו ולכן הוא מחפש תשומת לב בחוץ.
הוא טוען שאני נותנת את מלוא תשומת הלב לילדים, מה שלא נכון בכלל. אני תמיד יוזמת בילויים משותפים, שיחות וקירבה.
בעלי אדם מאד ייצרי הקירבה ויחסי מין תופסים מקום חשוב אצלו, לפעמים אני מרגישה שכמה שאני משתדלת לספק אותו, הוא לא שבע. אם לא הרגשתי טוב או הלכתי לישון מוקדם הוא כועס עלי ורב איתי וטוען שאני לא משקיעה בחיי המין.
מרגישה כמו מכונת מין וממש קשה לי עם זה.
ניסינו טיפול זוגי שלא הניב תוצאות.
אנחנו כבר שבועיים בריב והפעם אני מרגישה שזה טו מאץ, אני שוקלת באמת גירושים. מאיפה מתחילים? אשמח לתגובות.

מאיפה מתחילים? מייעוץ אצל עו"ד!

לא מצאתי בכל הפוסט העצוב הזה אפילו סיבה קטנטנה אחת להישאר עם גבר כל כך עלוב!
בראש ובראשונה- הילדים כבר בוגרים..... אז הסיבה הזו, שמחזיקה את רוב הזוגות שסובלים ביחד, כבר איננה.
הוא ממשיך וממשיך בחוסר נאמנות, כבר אין לו שום גבול, המבוכה שבתפיסה והאשמה מגולגלת אלייך- הכל בגללך...... הלו?!?!
הוא מתנהג כלפייך באלימות. כן. א-ל-י-מ-ו-ת!!!
בהכל.... במריבות האלו, בפאסיב אגרסיב שלו, ביחס המזלזל, בחוסר כבוד, בהתרגזויות.......... זו אלימות.

אז כתבתי שמתחילים מעו"ד... אבל זה רק הבירוקרטיה.
ההתחלה האמיתית לדעתי היא לכי לטפל בעצמך , תעשי קצת סדר בבלאגן, תביני מה באמת יעשה לך טוב ותקבלי את האומץ לעשות את מה שעושה לך טוב.

לאף אישה לא מגיע לחיות בתנאים שתיארת. לאף אחת.
בא לי לבוא לחבק אותך!

קריש3

New member
אתה כל כך צודק

הפחד משינויים שיתק אותי עד עכשיו, חשבתי על הבית, על הילדים רק לא על עצמי.
אני בהחלט צריכה להבין איפה אני נמצאת בכל הקשר העלוב הזה.

שילה1

New member
היום,על פי החוק החדש-מתחילים ב

מרכז לישוב סכסוכים,ליד כל בית משפט לעניני משפחה.
ממלאים בקשה לישוב סכסוך ומחכים שתוזמנו.
הכל יוסבר לשניכם והיטב.
הפניה לא עולה אגרה ואין צורך בעורכי דין.
תוכלי לפנות לפרטי שלי להסבר.
בהצלחה
וכל זאת-בלי להתבייש לטפל בעצמך.את במצב רגיש מאוד.

קריש3

New member
משבר בזוגיות

אשמח להתכתב בפרטי עם מי שנמצא/ת במצב דומה לקבלת ליווי ותמיכה בתהליך הלא פשוט הזה.

אצלינו אותו דבר, עם כמה הבדלים

גם אצלינו הכל אשמתי, הוא רגוז וכועס כמעט כל הזמן. הכל מרגיז אותו, אם הכיור לא ריק הוא מתעצבן עליי (אבל רק אני מנקה, הוא לא נוקף אצבע) אם הילדים מרעישים אז אני אשמה כי לא חינכתי נכון, וכו וכו, הכל נורא מעצבן והכל באשמתי.
מהיום הראשון שהתחתנו, מדי פעם צצה לה איזה בחורה צעירה שהוא מדבר איתי על היופי המדהים שלה ועושה הקבלה לחוסר היופי הלא מדהים שלי.
הוא מזמין אותן על חשבונו לצהריים או ארוחות ערב במסעדה. לפעמים אני שומעת שקונה להן מתנות אבל אני לא מאמינה שהן שוכבות איתו. אלו בחורות צעירות יפות וחכמות שהוא פוגש באוניברסיטה (הוא עובד על הדוקטורט שלו). וכמובן שהכל באשמתי כי אני לא נותנת לו מספיק יחס.
ההבדל הוא שאצלנו הילדים עוד קטנים. בכל מיקרה אנחנו כרגע פרודים, לקחתי את הילדים ועברתי לדירה שכורה רק כדי לא לראות את הפרצוף לימון שלו כל בוקר ולשמוע את כל התלונות. אנחנו עדיין יחד, ולפעמים בסופי שבוע הוא אצלי בדירה. אנחנו עושים פעילויות יחד עם הילדים, יוצאים בערב, שוכבים, כאילו נשואים.
תאמיני לי - כשהוא לא פה, אני קמה בבוקר וטוב לי. יש לי לפעמים ימים קשים עם הילדים כי אני לבד איתם רוב הזמן אבל הכל עדיף מלחיות עם הדבר הזה וכל יום לקבל על הראש.
&nbsp

אייבורי

New member
בדיוק

מתחת להודעה שלך
תפוז החמודים שמו פרסומות
&nbsp
עו"ד בני דון יחייא -דיני משפחה וירושה עו"ד בני דון יחייא
מתמחה בדיני משפחה וירושה
לפרטים נוספים חייגו:073-7569413

שלום

מותר לשמור קשר ידידות עם אקסיות ככל שרוצים, כל זמן שזה לא הופך לרומנטי. אם הוא אוהב את האקסיות שלו כבני אדם וכידידות, לא תרצי לאמלל אותו ולמנוע ממנו קשרים רגשיים שחשובים לו. זה שהוא מנוי לאתר הכרויות לא ברור לי, וכדאי לברר אתו את זה. לא כדאי למהר להתגרש, חשוב לשקם את הקשר ככל האפשר. כעסים ומריבות טבעיים בין אנשים. אם גם יש אהבה, כדאי להיות ביחד. אני מאמין שצריך להיות גם אסרטיבי מאד במריבות וגם פשרן. שמרי על הגבולות שלך ועל זכויותיך והציבי לו גבולות, אבל נסי לפתור את העימותים בהיגיון ולדון בבעיות בלי להגיע לעצבים מיותרים. אולי תנסי לפעמים ללכת למקום אחר לנוח או משהו כשתרגישי שמתחילה מריבה.

למעלה