משבר ביחסי המין

משבר ביחסי המין

אני ביחסי זוגיות עם חברתי מזה חצי שנה. לפני זה לא הייתה לי חברה רצינית והייתי בתול(בן 28). לאחרונה נקלענו למשבר ביחסי המין. אנחנו בקושי שוכבים. יש לי הרבה פחד מלנסות דברים חדשים ובכלל בגלל שגדלתי בבית דתי נושא המיניות חדש לי. הרבה פעמים אני לא יודע אם היא בכלל רוצה סקס ואני כמעט היחיד שיוזם וגם היא הרבה פעמים לא יודעת אם אני רוצה. הייתה לנו תקופה נפלאה למרות שבקושי שכבנו אבל פתאום התפרץ אצלה הנושא והחלטנו על הפסקה. חברה שלי לא מסופקת ממני ואני רוצה להשתפר ולהיות יותר פתוח ונועז. מכירים ספרות בנושא? מידע באינטרנט? וגם אשמח לעצות.

Sharoman

New member
ללא ספק לא קל ולא פשוט לצאת מצורת החשיבה הדתית

אחרי שהתחנכת בה במשך כל ילדותך.
והייתי מצפה שאם לחברה שלך יותר ניסיון מאשר לך היא לפחות תנסה להנחות אותך.
במקרה שלכם הייתי קודם כל מנסה לשוחח איתה ולנסות לברר מה היא מרגישה כשהיא איתך, למה היא לא יוזמת או לא יודעת אם אתה רוצה סקס ומה ההשקפה שלך על הנושא.
שים לב שזאת לא שיחה של כמה דקות לפני שינה או דבר ראשון על הבוקר, ומומלץ קודם כל להכין אותה בכך שתגיד לה שאתה רוצה לדבר איתה על זה ושחשוב לך שיהיה לכם טוב יחד.
תנסה לברר של מי הרעיון של לקחת הפסקה (אני מניח מסקס ולא מהקשר בכלל?), מה דעתה על כך, מה הייתה רוצה לשפר ואיך.
לגבי פתיחות מינית, לצערי זה לא בא בקלות וכן צריך לעבוד על זה (יחד!) כדי להרגיש יותר בנח לדבר על זה, לשתף חוויות ופנטזיות ולהביע דעות.
תקשורת פתוחה היא בגדר החובה בכל מערכת יחסים ולא סביר (או אפילו אפשרי) שתשרדו בלעדיה.
אני מבין שיש פערים תרבותיים שזקוקים להשלמה אבל אני לא חושב שלמישהו מכם נראה שהדרך לגשר ביניהם היא שתיקה והתעלמות...
אז תאלצו להתגבר, בהדרגה, על מבוכה ולדבר על מה ולמה.
לגבי מידע ספרות ו/או מידע באינטרנט הייתי אומר שמוקדם לך קצת...
הספרות הטובה בדרך כלל כתובה בצורת ספרים ארוכים שמספקים המון מידע ושיטות שונות לפתח ולשפר ביצועים קיימים, והפחות מוצלחת מסופקת בצורת כתבות פופ שטחיות שלא באמת מעבירות הרבה מידע טכני אלא בקושי מכסות הכרות ראשוני עם נושא מסויים.
בכל מקרה לא שלב שבו אתה נמצא כרגע ויקח לך זמן להגיע גם לשם.
כרגע ההמלצה הכי טובה שאוכל לתת לך היא פשוט לדבר עם חברה שלך, להסביר לה כמה היא חשובה לך, וכמה טוב לך איתה ושהיית רוצה לפתח את הקשר מעבר למה שהוא כרגע גם בפן המיני.
ועם הזמן להישאר פתוח ולנסות דברים חדשים, כי בסופו של דבר לכל היותר תגלה משהו לא מוצא חן בעינך ופשוט להפסיק.

נשמע לי

שלשניכם יש הרבה על מה לעבוד בכל מה שקשור לתקשורת מינית.
אתה מסיבותיך, והיא (לא יודעת מה הניסיון שלה) מצפה שאתה תדע דברים בלי שהיא מדברת.
מעטים בני האדם שמסוגלים להבין את בן/ת זוגם בלי שהם מדברים..
&nbsp
אני דווקא כן חושבת שיהיה לכם טוב ללכת להדרכות יחד, אולי להרשם לקורס טנטרה איכותי יחד, ללכת לחנות "סיסטרס" ולקבל שם המלצות על ספרים שתוכלו לקרוא יחד.
אני שמה הרבה דגש על ה"יחד" כי אני לא חושבת שזו האחריות שלך שהיא תהיה מסופקת. זו האחריות של שניכם!
&nbsp
אם אתה צריך עוד עזרה במקורות מידע- אשמח לתת לך בפרטי.

למעלה