משבר בשל התנהלות כלכלית

משבר בשל התנהלות כלכלית

שמחה שגיליתי את הפורום מקווה להעזר בכם הנושא הוא שאני לא יכולה לסמוך על בעלי בענייני כספים ולא בגלל שהוא בזבזן חלילה ולא שהוא מסתיר כספים חלילה אבל ההתנהלות שלו שהיא דאגה לכל העולם כולל זרים מוחלטים ואנחנו נסתדר מה עושים במצב כזה ? איך מתמודדים כל השיחות כנראה לא מועילות זה סיפור של 7 שנים תמיד הוא חושב שאנחנו נסתדר אבל גם אני חולמת יום אחד לגמור את החודש יותר מבסדר לפרגן לעצמי קניות בילויים ובזבוזים מה לא מגיע לי /לנו לילדים בכל פעם זה חוזר על עצמו בדרך אחרת

בעלך איש עם מודעות חברתית ואנושית . את צודקת

בכך שראוי שיעשה כך גם לבני ביתו וגם לכם מגיעה הנתינה שלו . האם הוא יודע שאת חולמת על קניות ובילויים? חשוב שכלכלת הבית תהיה מקובלת על שניכם . תציעי לו להיות יותר מעורבת בהחלטות כלכליות ותקחי גם חלק מן האחריות שיש בכך. כדאי שתגיעו להסכם בינכם שיש תקציב לנתינה לזולת ויש תקציב לבזבוזים לכם ולילדים כך שתהיו מרוצים שניכם.

חז``ל קבעו לנו מושג של

עניי ביתך קודמים. זה אומר שבכל מצב הבית קודם. וכבוד האשה קודם לכבוד אחרים. אתם צריכים להחליט על סכום מסויים(כמו שכבר ייעצה חגית) או לתת אחוז מסויים (קבוע מראש) מההכנסות, וכך כולם ייהנו. ורק שתדעי שזו ברכה גדולה שיש בעל שנותן הרבה. רק שצריכים לתת בהיגיון..

יש לך בעל טוב.

אדם שנותן לאחרים זה אומר שהלב שלו רחב והוא נדיב ואנשים כאלה גם נדיבים לנשים ולילדים. אולי זה לא מתבטא בכסף אבל זה קיים באישיות. אם את רוצה שיפסיק או שיפחית אז למה את לא מדברת איתו? הכסף שלו הוא גם שלך ותבקשי שיחלק אותו אחרת. אם הוא לא מודע לקושי שלך איך יוכל לתת לך?

למעלה