משבר חמור

yossi10020

New member
משבר חמור

מה עושים שנשבר לך מחיי הנישואין אחרי 28 שנים? שאין לך עניין בלהיות ביחד.. ההחלטה היא קשה מאוד ,כי יש ילדים, מפחדת מהתגובה שלהם.

עקרונית יש 2 אפשרויות

הראשונה היא להשאיר את המצב כמו שהוא ולסבול. אבל לפחות לדעת איפה בדיוק את עומדת.
השניה היא להיפרד עם הידיעה שיהיו לכך השלכות ויהיו שינויים בחיים, שלא כולם צפויים ואיתם יהיה צורך להתמודד.
יש גם אפשרויות ביניים כמו לחיות בבית אבל לנהל חיי זוגיות/מין בחוץ (עם או בלי הסכמה ביניכם) או ללכת לטיפול זוגי (שהסבירות שיעבוד בשלב בו את נמצאת הוא די נמוך).

שילה1

New member
כהתחלה-הולכים להתיעץ עם עו"ד כדי לבדוק

חובות וזכויות.
לאחר ש הכל ברור-כעושים "רגע חושבים",אחרי כן-מחליטים.
לא מערבים כל מיני "נשמות טובות" בנושא.
בהחלט החלטה לא קלה.
בהצלחה

yossi10020

New member
תשובה

היינו בטיפול זוגי, לצערי זה לא צלח.
הפחד שלי הוא לקבל החלטה שאחרי זה אני אתחרט עלייה.
הפחד שלי זה מהתגובה של הילדים , כי הם מאוד מאוד מחוברים לאבא שלהם.
אני מרגישה שאני נמצאת במין פרשת דרכים שאני לא יודעת מה לעשות איתה ואיך ובכלל כלום .

הילדים שלך כנראה

כבר לא תינוקות.. אם הם קשורים לאבא שלהם הם ימשיכו להיות איתו בקשר.
נשמע לי שנוח לך לדאוג ל"ילדים" ולשים את עצמך בצד.
הילדים יהיו בסדר- מניסיון.

אל תדאגי על הילדים

תסבירי להם בדיוק מה את מרגישה ומדוע המהלך יועיל לך. הם בסדר גמור אם הם מבינים, לא קל להם אבל שיתוף פעולה איתם עוזר מאוד.

כבר החלטת להסתלק ממנו ואין לך מה לחפש כאן, המון נשמות טהורות שינסו להניא אותך מהמהלך.
קחי את ההחלטה שלך עד הסוף, הרבה יותר טוב שם, מנסיון.

אייבורי

New member
אני מציע

שתלכי לשיחות עם פסיכולוג
שיעזור לך להבין למה 28 שנים היית במקום שלדעתך נמאס לך ממנו

סדר חלש

New member
אם לא עכשיו, אימתי?

את מעל גיל חמישים (לפי הכרטיס שלך)
28 שנים נשואים
אין לך עניין לחיות איתו יותר, אין נושאים משותפים, חלל ושעמום אחד גדול.
לא יודע מה היה בינכם במשך החיים, אבל בהכללה את מילית את חובתך כרעיה ואם, אני מאמין שהילדים גדולים וכבר עזבו את הקן?

אני חושב שלפני שאת דואגת מה יגידו הילדים, תחשבי על עצמך ותעני לעצמך האם באמת חיים בלעדיו, לבד, יעשו לך טוב יותר מאשר חיים איתו.
אן את קרוצה מהחומר וחושבת שאת תפרחי יותר ותשני יותר טוב בלילה בלי להמשיך לחלוק איתו את חייך, סבבה.
אם את רק רוצה לברוח מאי נעימות אבל גם לא סגורה האם תפיקי מזה איזשהיא תועלת, או אז את בבעיה.

הילדים, לדעתי, בגיל כזה לא צריכים להיות פונקציה משמעותית לשיקולים שלך. הם אמורים להיות עסוקים בחיים שלהם כבר מאשר להתחרבש מה קורה בין אמא לאבא.

alongrin

New member
חיים של גרוש/גרושה לא בדיוק פיקניק

שלא לדבר על תהליך הפירוק שהוא קשה בפני עצמו ויכול להמשך על פני שנים ארוכות.
את צריכה לקחת בחשבון גם ירידה ברמת החיים.
את לא תקבלי מזונות לנצח, ואם הילדים שלך כבר גדולים ואחרי צבא, או שהם לא יקבלו מזונות בכלל או שיקבלו עד שיגיעו לגיל 21.
אותו כנ"ל גם לגבי דירת המגורים שלכם. ברגע שהילדים יגדלו, תצטרכו למכור ולחלק חצי בחצי.
&nbsp
בשורה התחתונה את צריכה לחשוב ולשקול מה פחות גרוע בשבילך, כי אף אחת מהאופציות היא לא פתרון קסם.
&nbsp
אם את חושבת שהמצב שלך אחרי הגירושים על כל מה שקשור בזה יהיה פחות גרוע מאשר עכשיו אז תלכי על זה בלי לחשוב פעמיים.
&nbsp

למעלה