משבר?יעבור?

משבר?יעבור?

שלום:) אני מאוד בתוך העיניין של הסוד,וכל הזמן חושבת מחשבת חיוביות,לא משתמש במילה "לא" במחשבות שלי.על הקיר כתובים לי מלא משפטים חיוביים ואופטימיים.אך בכל זאת יש את הנפילות האלה,גם כשמשהו שאני לא אוהבת קורה אני אומרת "זה בסדר,כל דבר קורה לטובה".אבל בכל זאת,שוב טסט שני נכשלתי,המנילה שלי מגוחכת,והכל כזה לא קורה כמו שהייתי רוצה. מה הבעיה בי ובמחשבות שלי?איפה הטעות?מה אני מפספסת? יום נעים

GMjoy

New member
סייכו גירל היקרה

משבר - אולי. יעבור - בהחלט ! אני לא מתמצא בעניין לקבל רישיון, אבל אני מכיר את אמא שלי שלא עברה הרבה פעמים, ואפילו עזבה את הרעיון כבר תקופה מסויימת. זה למרות שהיית טובה בשיעורים ובכלל... כל הכבוד לך שאת חושבת חיובי על הכל, ויפה שזה הכיוון שלך =] ! אני חושב שאת לא שאלת את עצמך שאלה יותר חשובה מ-פיספוס או - מה בעיה במחשבה שלך... את עצרת לרגע לשאול "מה אני לומדת מהעניין"?? עלתה בך פעם שאלה או רגש כזה לדעת? אני חושב שהשאלה הזאת יותר חשובה מהשאר - היא יותר בונה ! ואני מאמין שבבוא הרגע שתשאלי אותה, את תקבלי גם את התשובה! לילה טוב !

רותי 11

New member
סייכו גירל יקרה

החשוב הוא לבדוק לא רק את המחשבות שאת חושבת אלא גם את האמונות שלך בעצמך, הרבה פעמים אנחנו חושבים חיובי אבל בלי לשים לב לזה הרבה פעמים מזדחלים להם כל מיני מחשבות של ספק והיסוס ואלה הם שבעצם מפילים אותנו הרבה פעמים. כמובן שיש עוד דברים מעבר לכך והם השיעורים שלנו זה שנחשוב רק חיובי לא תמיד יפתור את השיעורים והתיקונים שלנו, לכן חשוב לשים לב לקשיים שלך ומאיפה הם נובעים באמת, ורק על ידי פתירת הדברים האלה הדברים יתאזנו, וכמובן אחד הדברים החשובים ביותר זה לא להחמיר עם עצמך מכיוון שאנחנו בני אדם ומה לעשות לכל אחד יש את הנפילות שלו לפעמים אפילו לאדם הכי מודע וזה בסדר ופשוט לקבל בהבנה את הדברים האלה. הפספוס הגדול שלנו כבני האדם זה לא לראות את התמונה הרחבה, תנסי להסתכל על המחשבות שלך ועל הראיה שלך מהצד ולבחון אותה לבחון את התגובות שלך לבחון את האמונות הסותרות שיש לך ולהבין שהכל תהליך ושדרך זה את פשוט למדה.

למעלה