משבר מכבי-הורים

orlupo

New member
משבר מכבי-הורים

לאחרונה יש לי משבר מכבי-הורים. בעיקר עם אמא שלי. כל הזמן נשמעות הטענות שאני נמצא יותר מדיי בסניף. עד שהיה נדמה לי שפתרתי אותו הוא חזר שוב ובגדול. מה יהיה כשאני אהיה בוגר? האם גם אתם חוויתם משבר כזה? מה עשיתם? בתודה מראש

אמממ

לכל בוגר\חניך ח' יש את הבעיה הזאת אני חושבת..... מה שצריך לעשות זה: א.או לבקש מהרכז לדבר עם ההורים ב.פשוט להגיד לה שאתה חייב ולהדגיש כמה זה חשוב לך... זה תופעה שהרבה נתקלים בה..... גמאני נתקלתי בתור בוגרת... כי חניכה הייתי רק שנה אחת....

SoulDancer

New member
הבעייה היא

לא מכבי-הורים. הבעייה היא הורים. הורים נוטים לחשוב שברגע שאנחנו משקיעים יותר במקום אחר אנחנו שוכחים מהבית, ואז הם "מקנאים" שאנחנו לא עוזרים להם, וזה הכל רק הדרך [המוזרה] שלהם להגיד לנו כמה שהם אוהבים אותנו.. ותאמינו לי, כל דבר שתיהיו בו יותר ממה שתיהיו בבית ילווה בבעיות. נתגבר ואולי נבים כשניהיה הורים, בינתיים, לפני שאתם יוצאים למכבי ק]לו כביסה, פנו מדיח, נקו ת'סלון.. משהו בסגנון. זה עוזר

orlupo

New member
קשה לי לאבחן מדוע זה קורה

היום בכלל אמא שלי חושבת שאתמול שיקרתי לה שאני הולך לידידה שלי בבוקר והלכתי לסניף...

anat135

New member
אישית לא. חברים שלי עברו את זה-

אני יודעת על הרבה הורים, שאמרו שלפעמים גם צריך להיות בבית. אותם ילדים פשוט דיברו עם ההורים ששם הם נהנים וזה הדבר המרכזי כרגע שהם רוצים לעשות. אין לדעתי הרבה מה לעשות חוץ מלשכנע אותם שזה דברי חיובי.

למעלה