ביבי ידידי (הוירטואלי, אז מה?)
מה שהיא עשתה/בנתה, היא עשתה. ועל זה היא מחליטה. (במאמר מוסגר אני יכול לגלות לך שאנשים בונים סביבם חומה כדי שלא להיפגע) מה אתה מחליט לעשות, זו החלטה שלך ורק אתה אחראי לה. הן להחלטה והן לתוצאותיה. עצה שאני יכול להציע לך מנסיון אישי, במקום לעזוב את הבית בעוד שבועיים (אלא אם זה מה שאתה רוצה לעשות, אבל לא ככה התרשמתי) נסה להגיד לה: ``אני לא הולך לשום מקום יקירתי (או בלי יקירתי) זה הבית שלי ופה אני נשאר. אם יהיה טוב ביחד, נהדר. ואם יהיה רע, מה לעשות. אבל בין אם כך או כך, אני לא הולך לשום מקום. זה הבית שלי. זה המקום שלי. פה אני נשאר.`` כשאני אמרתי את זה לאשתי לפני חמש שנים בערך (אולי יותר כבר?) היא כעסה מאד, אבל זה ניער אותה וזה הביא לנו עוד שנים של חיים משותפים, עד שאני החלטתי (וגם היא בעקבותי) שעדיף לפרק את החבילה. אבל בשום שלב לא ישבתי לבכות על מר גורלי. נכון שהיו לא מעט רגעים שבכיתי. כי כאב, כי היה קשה, אבל בכל פעם שמצאתי שמתי את עצמי פסיבי כך, התעשתתי ובחרתי לי כיוון. החיים לא עוצרים. אם לא תשב אתה ליד ההגה של חייך, מישהו אחר ישב שם. ולא בטוח שהוא יוביל אותך לאן שאתה רוצה להגיע. קח אחריות, לך לטיפול/ייעוץ או כל אמצעי אחר שיעזור לך לבחור את הכיוון שבו אתה רוצה ללכת, במקום להיגרר אחרי כיוונים שמישהו בוחר בשבילך. שלך, האלי.