משבר

or2323

New member
משבר

שלום בן 27 מגיל 16 אני עובר משברים אבל אני מאמין שהכל טובה..לפעמים נשבר אבל גם לי מותר אני בנאדם...עכשיו אני אחרי המשבר האחרון ונותרו לי בכללי לפתור עוד שתי בעיות בשביל לעבור את המשבר ולצאת לדרך חדשה. ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות עוד חוץ ממה שעשיתי בשביל להתגבר על הבעיות האישיות האלו שמורידות לי את הביטחון ואם זה יקרה בקרוב אז אשמח לדעת מה אניצריך לשאול את הקלפים ואיזה סוג שאלה..תודה רבה:)

מגי 336

New member
אור יקר

האם אתה מטופל במסגרת כלשהי - רפואית או אחרת ?
&nbsp
כשאתה כותב על עוד שתי בעיות שעליך לפתור
האם גם הן על רקע נפשי או שמדובר בבעיות שאפשר לפתור באופן מעשי..
&nbsp
שואלת בכדי לדעת לאיזו פריסה לכוון אותך..

or2323

New member
שלום מגי

אסביר את עצמי..כן אני מטופל בכדורים אחרי משבר נפשי שהיה לי אני גם גר בהוסטל של מתמודדים בנפש.ו..שתי הבעיות שלי הם במראה לא בעיות כל כך גדולות יכולים להגיד אנשים אבל הם מציקות לי ומורידות לי את הבטחון..והבעיות הם..פצעי בגרות שאני בן 27 ועדיין יש לי הלכתי לכמה מקומות לא עזר עכשיו אני מטופל אצל מישהי שיש עליה הרבה המלצות ומקווה שיעזור זה גם לא יודע אם נקרא פצעי בגרות זה גם פצעי לחץ זה כמו כדור שלג אצלי..יוצא לי פצעים יורד לי הביטחון ואז אני נלחץ ואז שוב יוצא..ו והבעיה השניה שלי זה שנשר לי השיער מרוב הלחץ שהייתי במשבר הייתי אצל רופא עור הוא נתן לי כדורים עזר קצת וזה מסתדר ממש לאט ולא יודע כמה זה יעזור..אז אשמח שתגידי לי בבקשה מה לפרוש תודה רבה

מגי 336

New member
אור

ממה שאתה מתאר מדובר בבעיות רפואיות, ואין אנו עוסקות בפריסות הקשורות לבריאות.
&nbsp
תפרוס פריסת מסר בשלושה קלפים, אין צורך בשאלה, תתמקד ביכולת התמודדות שלך עם הבעיות ותפרוס.

or2323

New member
שלום מגי

מה שרציתי זה לשאול מה עוד אני יכול בשביל לשפר את המצב..אז אמרת לא לשאול לא שאלתי רק פתחתי מסר בשלוש..השאלה שנשאלה:

תוצאות פריסת מסר בשלוש:
מיקום 1 - ארבע המטות
מיקום 2 - עשר המטות
מיקום 3 - נער הגביעים תודה רבה מגי

מגי 336

New member
אור

אתה נמצא כיום במקום יציב ומחוזק, עברת הרבה בכדי להגיע למקום הזה,
עליך להמשיך ולהתמיד, לא לוותר... גם אם נראה לך שאתה סוחב על עצמך יותר מידי,
קבל זאת כשיעורים שנועדו לחשל אותך ולהפוך אותך לאדם בעל מרחב פנימי עשיר,
יש בך זכות וטוהר ... שמור עליהם והבן שהרבה מהבעיות שלך מהוות ליטוש למהות היהלום שלך...
היה חזק, בחר בהתמודדות בהבנה שאתה מסוגל ויכול לעבור הכל ולהצליח להתגבר!
&nbsp
בהצלחה!!

למעלה